- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Yo yo yooo kendimizi bırakmıyoruz Yarın gel dip köşe girelimKızlar ya ben ne güzel toparlaması kendimi yine eskiye dönücem diye korkuyorum. Ev çok dağınık mutfagi zor topladım bir sürü çamaşır katlanicak 2 gündür makine çalıştırmıyorum o derece.
Pişmiş kısırSarma yaparken çiğ içle yaprak yemeyen var mı?
Tenefüs pişmiş kısırı sarıp ya da bandırıp yemekten bahsetti
Bende çok severim evde pişmiş yemek kokusunu çok fazla sevmeyende vardır ağır koku değil dediğim zatenMaşallah hamarat kadın eline sağlık
Her koşulda yemeği düşünen anne sıcaklığı.. evi yuva yapan, yuvayı yemek kokutan..
Biraz duygusallık çöktü üstüme de öhöm
Çiğ olmayan işte pişmişPişmiş kısır
Yaprakta haşlanmış oluyor, bandırıp yiyoruz ekşi olunca da öff
Denemisligim var yemem geneldeSarma yaparken çiğ içle yaprak yemeyen var mı?
Ha bu arada ben çiğken sarma içi hiç yememSarma yaparken çiğ içle yaprak yemeyen var mı?
Protesto eden genç bayanlar ticari ilişkiler kesilsin diye,ülkemizde polis memuru tarafından tartaklandı mesela
Evet evet anladım dediğin kokuyuBende çok severim evde pişmiş yemek kokusunu çok fazla sevmeyende vardır ağır koku değil dediğim zaten
Denemisligim var yemem genelde
Burnumun ucu sızladıEvet evet anladım dediğin kokuyu
Bi evimize yeni taşınmıştık ergen yaşlarım da,
Daha düzelecek bir sürü eşya varken annem hemen yemeği koymuştu
Babam eve girince taze fasulye kokusunu duyup işte ev şimdi ev oldu demişti
sabah evden erken çıkacağım zamanlar anneme, ben çıkınca soğanı kavur nolur diyordum bide o tarafı var çünkü direk üzerime siniyordu tam hazırlanma aşamasında
Zaman ne çabuk geçiyor bee ne ara büyüdük ne ara oldu bu kadar şeyBurnumun ucu sızladı
İçeriğini bilemem kalpleri Allah bilir Bonuscum ama kimse bir bayanı tartaklayamaz ben karşıyım.O iş öyle basit değil bu kadar gösteri yürüyüş oldu kimse bişey demedi de niye orda problem oldu sorgulamak lazım.
Bence bizim bilmediğimiz durumlar var birden ilişki kesmek belki farklı şeylere sebebiyet verecekti o protesto edenler provokatör dü bence bile bile yaptılarRasullah s.a.v buyurdu ki; bir zaman gelecek sizin sayınız o kadar çok olacak ki demiş.
Sahabi sormuş müslümanların durumunu ama buyurmuş efendimiz etkisi suyun üzerindeki saman çöpü gibi olacak.
Çer çöp gibi..
Su alıp savurabilecek yani iki buçuk milyar müslümandan bahsediyoruz düşünsene etkimiz ise bir hiç çünkü müslümanlar birleşmiyor kenetlenmiyor.
Ahir zaman..
Protesto eden genç bayanlar ticari ilişkiler kesilsin diye,ülkemizde polis memuru tarafından tartaklandı mesela
Bi.guzel geldi şimdiPişmiş kısır
Yaprakta haşlanmış oluyor, bandırıp yiyoruz ekşi olunca da öff
Bende böyle düşünüyorum bide savunan kisileri destekleyen zihniyeti gördüm yani İslam'a derdi olmayanlar neden bi anda savunmaya geçti bi düşündümO iş öyle basit değil bu kadar gösteri yürüyüş oldu kimse bişey demedi de niye orda problem oldu sorgulamak lazım.
İçeriğini bilemem kalpleri Allah bilir Bonuscum ama kimse bir bayanı tartaklayamaz ben karşıyım.
Ben kendim katıldım benim olduğum alanda çocuklar da vardı defalarca gaz bombası atıldı.
Gaz bombası yiyim istersem bu uğurda kurşun yiyim benim önceliğim müslüman kardeşlerimdir.
O ne o kahve mi toprak miKendin dökünce gıkın çıkmıyor tabi
O grubu takip ediyormuşım ben genç hareketi diye destek olmak için seçim zamanı sapıttılar resmen Filistin adını kullanıp siyasi paylaşımlar çok yaptılar bi soğudum zaten bu olay siyaset kadar çirkin bir şeyle yanyana olamaz.Bende böyle düşünüyorum bide savunan kisileri destekleyen zihniyeti gördüm yani İslam'a derdi olmayanlar neden bi anda savunmaya geçti bi düşündüm