Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün baya uyumuşum
Cocuk odası ve yatak odası topladım
Mutfak toplu temiz
Oturma odası biraz dağınık
Kurutma da ki camasirlar tam kurumamış bi daha ayarladım Yıkanan çamaşırları aticam inşallah
Oturma odası krlent kilifalrini söktüm seccadelerle beraber yıkamaya aticam birazdan
Oturma odasına bi girmeyi düşünüyorum bugün
Bide dolaplara gardırop çekmeceler ütüüü

ben kırklareliliyim ama istanbulda yaşıyoruz. grubun en büyüğüyüm . 2 tane çocuğum büyükler kızım evli 15 aylık bi torunum var oğlum bekar ben çalışıyorum.
Maşallah ne güzel bende mardinliyim 6 yılık evliyim bir kızım var 5 yaşında bir tanede oğlum 2 yaşında univ mezunu ev hanımı

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar kizlar rabim kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul etsin bende dua istiyorum kimin kime duası kabul olur bilinmez kiradayiz ev almayı düşünüyoruz hayırlısıyla rabim gönlümdeki evi nasip etsin inşallah

10 da kahvaltı yapıldı.
sofra toplandı.
bUlasıklar makineye dizildi.
Mutfak süpürüldü.
Çöp atıldı.
Sabah uyandım ilk iş bromelina içtim aç karna sonra bol su sonra kahvaltı hazırla ev halkını uyandır kahvaltı yapıldı yataklar toplandı çamaşıra geçiş en sevmediğim çocukların beyazlari ilaki bir ön işlem istiyor onu yapıp çamaşıra attım şimdi mutfağı toplayacam evi üstten geçerim sonra kahveye arkadaşıma gidecem

Bromelina nedir ? ilk kez duydum.

Bugün biraz geç kalktık oğlumla kahvaltı yaptık bulaşıkları yıkadım yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Evi toparlayıp biraz manevi zaman geçirmek istiyorum bugün
Bir de gönlü olursa oğluma bir sure öğretmek istiyorum

Sohrap için çok ama çok sevindim hemde kızı olmuş
Çok duygulandım Allah'ım ona bağışlasın
Amin sağol canım.
Yok benim kafamda şuan bir gün şöyle 34 te falan bi tane daha Allah nasip ederse inş.
Oğlan Haziran doğumlu sekize girecek
Ben yaşlandım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…