- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Yeni gördüm bonus zaten adet oluyorum kılamam. Bitince inşallahYukarda teheccüd paylaşımına etiket yapmayı unuttum böyle yapim.
penyez83
@Tiniminimavihanim
@Chocolita
@Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
@MssPARE
@papatyamm
@UcanSupurge
@sweetgirlcandy
@aysen-
Hayalkuran
Pinhan
@Nane Limon Kabugu
@HejaR12
Maşallah ne güzelben kırklareliliyim ama istanbulda yaşıyoruz. grubun en büyüğüyüm . 2 tane çocuğum büyükler kızım evli 15 aylık bi torunum var oğlum bekar ben çalışıyorum.
Hayırlı cumalar kizlar rabim kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul etsin bende dua istiyorum kimin kime duası kabul olur bilinmez kiradayiz ev almayı düşünüyoruz hayırlısıyla rabim gönlümdeki evi nasip etsin inşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Gittin mi gönülMaratona çıkmak isteyen varmi
Bende kendimi tanıtayım.Maşallah ne güzelbende mardinliyim 6 yılık evliyim bir kızım var 5 yaşında bir tanede oğlum 2 yaşında univ mezunu ev hanımı
Sabah uyandım ilk iş bromelina içtim aç karna sonra bol su sonra kahvaltı hazırla ev halkını uyandır kahvaltı yapıldı yataklar toplandı çamaşıra geçiş en sevmediğim çocukların beyazlari ilaki bir ön işlem istiyor onu yapıp çamaşıra attım şimdi mutfağı toplayacam evi üstten geçerim sonra kahveye arkadaşıma gidecem10 da kahvaltı yapıldı.
sofra toplandı.
bUlasıklar makineye dizildi.
Mutfak süpürüldü.
Çöp atıldı.
Bromelina nedir ? ilk kez duydum.Sabah uyandım ilk iş bromelina içtim aç karna sonra bol su sonra kahvaltı hazırla ev halkını uyandır kahvaltı yapıldı yataklar toplandı çamaşıra geçiş en sevmediğim çocukların beyazlari ilaki bir ön işlem istiyor onu yapıp çamaşıra attım şimdi mutfağı toplayacam evi üstten geçerim sonra kahveye arkadaşıma gidecem
Ula bi baksana ardına gelen var mı diyeMaratona çıkmak isteyen varmi
Bende kendimi tanıtayım.
Antepliyim.
3 senelik evliyim.
Hamileyim.
Ev hanimiyim.
Ananas şurubu ananas özü gibi isimleri var c vitamini filan iceriyo ödem atirici bı takviye bende şişkinlik problemi var onun için kullanıyorum sabah akşam birer kaşık aç karna bide çok su tuketmiyorum bu susatiyorda suda içmiş oluyorumBromelina nedir ? ilk kez duydum.
De miUla bi baksana ardına gelen var mı diye
Anladım.Ananas şurubu ananas özü gibi isimleri var c vitamini filan iceriyo ödem atirici bı takviye bende şişkinlik problemi var onun için kullanıyorum sabah akşam birer kaşık aç karna bide çok su tuketmiyorum bu susatiyorda suda içmiş oluyorum
Sohrap için çok ama çok sevindimEvet canım hoş bir sürpriz olduSohrab doğum yaptı 5 aylık kızı oldu
Eğer kıvırcıksa yapacak hiç birşey olmuyor neyse artık ooo 3.bebe fikri kafada dolaşıyorsa her an olabilir inşallah canım sana benzer, oğlun kaç yaşındaydı