Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah hamarat kadın eline sağlık 🌸❤️
Her koşulda yemeği düşünen anne sıcaklığı.. evi yuva yapan, yuvayı yemek kokutan..🥲

Biraz duygusallık çöktü üstüme de öhöm
Bende çok severim evde pişmiş yemek kokusunu çok fazla sevmeyende vardır ağır koku değil dediğim zaten

Bende çok severim evde pişmiş yemek kokusunu çok fazla sevmeyende vardır ağır koku değil dediğim zaten
Evet evet anladım dediğin kokuyu
Bi evimize yeni taşınmıştık ergen yaşlarım da,
Daha düzelecek bir sürü eşya varken annem hemen yemeği koymuştu 🥲
Babam eve girince taze fasulye kokusunu duyup işte ev şimdi ev oldu demişti 😊

sabah evden erken çıkacağım zamanlar anneme, ben çıkınca soğanı kavur nolur diyordum bide o tarafı var çünkü direk üzerime siniyordu tam hazırlanma aşamasında 🤭

Evet evet anladım dediğin kokuyu
Bi evimize yeni taşınmıştık ergen yaşlarım da,
Daha düzelecek bir sürü eşya varken annem hemen yemeği koymuştu 🥲
Babam eve girince taze fasulye kokusunu duyup işte ev şimdi ev oldu demişti 😊

sabah evden erken çıkacağım zamanlar anneme, ben çıkınca soğanı kavur nolur diyordum bide o tarafı var çünkü direk üzerime siniyordu tam hazırlanma aşamasında 🤭
Burnumun ucu sızladı

O iş öyle basit değil bu kadar gösteri yürüyüş oldu kimse bişey demedi de niye orda problem oldu sorgulamak lazım.
İçeriğini bilemem kalpleri Allah bilir Bonuscum ama kimse bir bayanı tartaklayamaz ben karşıyım.
Ben kendim katıldım benim olduğum alanda çocuklar da vardı defalarca gaz bombası atıldı.
Gaz bombası yiyim istersem bu uğurda kurşun yiyim benim önceliğim müslüman kardeşlerimdir.

Kendin dökünce gıkın çıkmıyor tabi :işsiz:

Eklentiler

• 20240510_001016.jpg
    20240510_001016.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 34
Rasullah s.a.v buyurdu ki; bir zaman gelecek sizin sayınız o kadar çok olacak ki demiş.
Sahabi sormuş müslümanların durumunu ama buyurmuş efendimiz etkisi suyun üzerindeki saman çöpü gibi olacak.
Çer çöp gibi..😐
Su alıp savurabilecek yani iki buçuk milyar müslümandan bahsediyoruz düşünsene etkimiz ise bir hiç çünkü müslümanlar birleşmiyor kenetlenmiyor.😕
Ahir zaman..
Protesto eden genç bayanlar ticari ilişkiler kesilsin diye,ülkemizde polis memuru tarafından tartaklandı mesela🙄
Bence bizim bilmediğimiz durumlar var birden ilişki kesmek belki farklı şeylere sebebiyet verecekti o protesto edenler provokatör dü bence bile bile yaptılar 😒🤐
Pişmiş kısır 😅
Yaprakta haşlanmış oluyor, bandırıp yiyoruz ekşi olunca da öff👌🤣
Bi.guzel geldi şimdi 😋😋

O iş öyle basit değil bu kadar gösteri yürüyüş oldu kimse bişey demedi de niye orda problem oldu sorgulamak lazım.
Bende böyle düşünüyorum bide savunan kisileri destekleyen zihniyeti gördüm yani İslam'a derdi olmayanlar neden bi anda savunmaya geçti bi düşündüm 🙄

İçeriğini bilemem kalpleri Allah bilir Bonuscum ama kimse bir bayanı tartaklayamaz ben karşıyım.
Ben kendim katıldım benim olduğum alanda çocuklar da vardı defalarca gaz bombası atıldı.
Gaz bombası yiyim istersem bu uğurda kurşun yiyim benim önceliğim müslüman kardeşlerimdir.

Orası öyle o görüntü çok çirkindi o görüntünün bilinçli verildiğini düşünüyorum ben tartaklanan kişide sıradan biri değilmiş her işimiz gibi bu iş de karışık.

Bende böyle düşünüyorum bide savunan kisileri destekleyen zihniyeti gördüm yani İslam'a derdi olmayanlar neden bi anda savunmaya geçti bi düşündüm 🙄
O grubu takip ediyormuşım ben genç hareketi diye destek olmak için seçim zamanı sapıttılar resmen Filistin adını kullanıp siyasi paylaşımlar çok yaptılar bi soğudum zaten bu olay siyaset kadar çirkin bir şeyle yanyana olamaz.

X