- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.319
- 34
Geçmiş olsunBilmiyorum ki pare basım zonkluyor
İlaç aldım uzandım biraz ama geçmedi hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunBilmiyorum ki pare basım zonkluyor
İlaç aldım uzandım biraz ama geçmedi hala
Neyi nereye yazacam tam bilmiyorum yeni üye değilim ama aktif kulanmiyorum burayı kimler nereden bu formda memleket yaniHayır olsun efserim
anneni ziyarete mi gidiyorsun
Allah bağışlasın9,5 yaşında canım en küçüğü ablası 12 yaşında.
Üzülmek artık bir müddet sonra senin sıradan davranışın oluyor sero en iyi sen bilirsin çok daha zorunu yaşadın
Allah bağışlasın
Bekliyorum bir gün kalbimin acısı hafifleyecek mi diye .
Arveles almıştım bonus biraz uyumuşum daha iyiyimNe ilacı aldın hayal? Oku biraz da kendine şifa niyetine
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarGeçmiş olsun
Tadına bakmadığımi kim söylediMenune baktım da gonulcum onlar pişerken tadına bakmadan yeşil çay içmek kahramanimsin
Ben Sivaslıyım 4 çocuğum var büyüğü 15 küçüğü 2 yaşındaNeyi nereye yazacam tam bilmiyorum yeni üye değilim ama aktif kulanmiyorum burayı kimler nereden bu formda memleket yani
Kolay gelsin gönül güle güle yiyinBiraz modum düşük
bir tanıdık bahcesinden yaprak toplamis sağolsun baya da çok
Buzluk için ayiklamaya oturdum evin bebekleri uyudu
Mutfagimi temizleyip oturdum
Ah şu yesil rengi.... ayrı bu huzur veriyor bana
Kolay gelsinBiraz modum düşük
Sağol canım inşallah kim bilir hangi misafirlere nasip olurKolay gelsin gönül güle güle yiyin
Teşekkür ederimmKolay gelsin
Modun neden düşükBiraz modum düşük
Amin Allah razı olsunHer an herkese olabilir bunun korkusuyla yaşanmıyor. Kaybetme ihtimalini düşünüp her anını son an gibi güzel yaşacaksın tek yapmamız gereken bu.
Allah sağlıklı hayırlı ömür versin büyüklerimize
Kızlar bir şey söyleyeceğim ama tuhaf olacak bizim buranın yaprağı daha farklı bir bayanda yaprak bastırırken gördüm.Biraz modum düşük
Olsun canım elhamdülillah sağlıklı bir evlat insan başka ne ister ki Ama çok şaşırdım bu süreçte ne ara oldu da gazından şikayet ediyorsun diye
Bizim tarafta azda olsa vardır bi erkek merakı bilirsin şimdi şimdi şu cehalet kalktı
Allah ım olmayanlara da versin.
Benim kız gibi mübarek tecvid derslerim var gittim iki de erkek çocuğu var en yaramaz benim kız.
Maalesef çok hareketli bir kız, aynı zamanda da maşallah zeki
İki buçuk yaşında Asya saçları lüle lüle
Herkes ne hoş diyor ama ben istemiyordum bu defa düz olsun diye dua etmiştim. En büyük derdimiz bu olsun tabi
Her an herkese olabilir bunun korkusuyla yaşanmıyor. Kaybetme ihtimalini düşünüp her anını son an gibi güzel yaşacaksın tek yapmamız gereken bu.
Allah sağlıklı hayırlı ömür versin büyüklerimize
Canım bunun altı tüylü değil ama ananemin bahçesinde tüylü olanlar var tadı daha mayhoş rengi daha koyu ama lezzetli oluyor odaKızlar bir şey söyleyeceğim ama tuhaf olacak bizim buranın yaprağı daha farklı bir bayanda yaprak bastırırken gördüm.
Yaa diyorum herhalde bana öyle geliyor bunu da görünce netleşti bizim buranın havasından kaynaklı
Bu yaprakların altı tüylü mü bizimkiler öyle derde tüylü yaprak onu pek almazlar sevmezler
Herkesin terasta mutlaka vardır müstakillerde benim şansim yok kv hiç vermiyor bana hepsini eltiye gönderiyor.