- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Ah ya bende hemen hava atcaktim bulupDAğ gibi çamaşırımı bitirdim yerleştirdim.
KIzım yatakta yatıyor kenardan topladım.
Başka bir dağ olan ütüye başlıyorum 6 ya kadar eritme niyetim varAktif Lora gözünden mavi yıldız çıkan emojim yok klavye ayarından kesin.
Menune baktım da gonulcum onlar pişerken tadına bakmadan yeşil çay içmekYemek.oncesi 1 fincan yesilcay hazırladım pişirirken icicem
Aaa yeni gelmiştinBu gece memlekete gidiyorum
Hayır olsun efserimBu gece memlekete gidiyorum
Sağ ol aklımda bulunsun kısa bir dua var dı büyüklerinden öğrendiğim onu okuyorum besmele ile Ettehiyatu de eklerimŞimdiden kolay gelsin nanem Dikerken Ettehiyyâtü duasını oku bereketli olsun.
Hayırlı hlyolculuklar güzel haberlerle dönersin inşallahAnnem çıkmamış dikişlerin biri problem çıkarmış bu hafta başına kadar antibiyotik tedavisi alacak hastanede yengemgil çok yoruldu en azından hafta sonu dinlensinler ben anneme refekat edeyim diye düştüm yola kızlar
Komple kaldırdım yükledim düzeldi sanırımBende hiç yok swet Allah Allah
Operada reklamsız giriyordum. Dünden beri fenaydı. Komple silip yeniden indirdim düzeldiBen telefonun dns ayarlarından bir ayar yapmıştım sweet bu reklamlar için. Hiç çıkmıyor reklam ama seninki operadan mi kaynaklı acaba bilemedim
Bilmiyorum ki pare basım zonkluyorAy ne.oldu hayalcim
İlaç aldım uzandım biraz ama geçmedi halaMasaj yap başına kan dolaşımı hızlanıyor duş alabilirsen iyi gelebilir ilaç da almışsın şifa olsun
Üzüldüm ama hepimiz oraya gideceğiz bir gün çok şükür. ..
Kızın kaç yaşındaydı bonus
Allah rahmet eylesin Bonus ebedi hayatta kavuşmanız dileğiyle inş.
Rahmet istiyormuş anmış olduk.
Annem tam bu yaşta çok hasta bazen çok korkuyorum ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş.
Biz insanoğlu imtihanlar ilk isabet ettiğinde Allah c.c. o sabrı verirmiş.
Ne ilacı aldın hayal? Oku biraz da kendine şifa niyetineBilmiyorum ki pare basım zonkluyor
İlaç aldım uzandım biraz ama geçmedi hala
Geçmiş olsun canımbasımda öyle bir ağrı var ki kafamı kaldıramıyorum
HoşbuldukD Derinsu4747 hosgeldin canım ne güzel işler yapmışsın
@KurkmantoluS seni burda görmek ne güzel
Bonus yavruna çok geçmiş olsun dün bizde gün içinde uyuduk iyi geldi baya inşallah iyi olur toparlar biran önce
Annene Allah rahmet eylesin
Ve bütün ölmüşlerimize
Şimdi baştan toparlamak daha iyiMutfak toplandı bulaşık makinesi boşaltıldı fırın ocak temizlendi dolaplar üstten silindi çocuklara öğle yemeği verildi en son yerler supuruldu çamaşır serildi bir posta katlandı ev supuruldu şimdilik