- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.320
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım elhamdülillah sağlıklı bir evlat insan başka ne ister ki Ama çok şaşırdım bu süreçte ne ara oldu da gazından şikayet ediyorsun diyeCanım bende seni gördüğüme çok mutlu oldum hemşom
Evet oldu, sürpriz oldu bize de, oğlanları 3 ledim, kızım olmuyormuş benim
Amin kuzum o gün çok bunalmıştım
İçimden geçenleri yazmışım, şimdi daha iyiyim şükür sağlıklı olsunlar, senin kız büyümüştür sen nasılsın çocuklar nasıl
Malesef eşimden başka kimse yok, o da akşam oluyor akşam bebekte onda oluyor, annem arada geliyor ama o da rahatsız onun gelmesi de iyi geliyor bana
Çok şükür geçici, Rabbim sağlık huzur versin hepimize
Çok haklısın, o gün çok bunalmıştım öyle içimden geçenleri yazmışım, çok şükür geçici bir dönem sizin yazdıklarınız destekleriniz de çok iyi geldi senin çocuklar kaç yaşında
Kafa dinlersin azıcık.Bende evi toparlayıp, temizleyip çıkmıştım.Çamaşırları yerleştirdim sonunda
Küçük uyudu büyükler okulda oh mis evde
Evet canım iyi oluyor toprakla ilgilenmekKafa dinlersin azıcık.Bende evi toparlayıp, temizleyip çıkmıştım.
Elektrikler yoktu sabah dokuzdan beri az önce geldi.
Küçük ninesinin yanına gitti oğlanda okulda çamaşırları toparladım kurmuşlardı.
Bi çay keyfi yapacağım.
Afiyetle yiyin inşallah nanecim domates sap kokusuna bayılmayan yok heralde
Mavi yıldız mıDAğ gibi çamaşırımı bitirdim yerleştirdim.
KIzım yatakta yatıyor kenardan topladım.
Başka bir dağ olan ütüye başlıyorum 6 ya kadar eritme niyetim var Aktif Lora gözünden mavi yıldız çıkan emojim yok klavye ayarından kesin.
Teşekkür ederim canımAfiyetle yiyin inşallah nanecim domates sap kokusuna bayılmayan yok heralde
Şimdiden kolay gelsin nanem Dikerken Ettehiyyâtü duasını oku bereketli olsun.
Üzüldüm ama hepimiz oraya gideceğiz bir gün çok şükür. ..58 yaşındaydı. Covide bağlı organ yetmezliğinden vefat etti.
Eniştem de 5 gün içinde covidden gitti.
Amin canım sağolasın
Kızın kaç yaşındaydı bonusDAğ gibi çamaşırımı bitirdim yerleştirdim.
KIzım yatakta yatıyor kenardan topladım.
Başka bir dağ olan ütüye başlıyorum 6 ya kadar eritme niyetim var Aktif Lora gözünden mavi yıldız çıkan emojim yok klavye ayarından kesin.
Evet sizinkiler ne renk kardeşim bana gülüyonuzMavi yıldız mı
Allah rahmet eylesin Bonus ebedi hayatta kavuşmanız dileğiyle inş.58 yaşındaydı. Covide bağlı organ yetmezliğinden vefat etti.
Eniştem de 5 gün içinde covidden gitti.
Amin canım sağolasın
Bir havaya oldu yağmur öncesi ekmiştik...
Maşallah canın ellerine sağlık çok.gzuel menüSağol canım
Makarna salatası
Tavada börek
Taş kadayıf
Magnolia