golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
O da var bu ara kardeşimle olanlara üzülüyorum çözdük gibi ama halen tam halletmiş değilizVardır bi sebebi
Allah ferahlık versin sınava da mı canın sıkılıyo acaba?
Burasıda ben başlarken güneşliydi sonradan grileşti esmeye başladı sonrası yağmurHayal ben de Kuranla balkona çıktım tenteyi de açtım girdim içeri bi de güneş kremi sürdüm geldim usulca soldu güneş gri oldu her yer
O da var bu ara kardeşimle olanlara üzülüyorum çözdük gibi ama halen tam halletmiş değiliz
Ne var ise inşallah geçer hayır olur canım. Sen kendini çok üzme gerçekten zaman lazım bazı şeylere hicbirsey baki değil,senden de kıymetli değil. anını mahvetmeO da var bu ara kardeşimle olanlara üzülüyorum çözdük gibi ama halen tam halletmiş değiliz
MMasallah canim daim olsunFıkıh ve siyerden başladım bugün. Arada da sohbetler dinlerim herhalde duzenli çok faydası oluyor.
Yeni miydi canım ?Süt kaynattım kesildi
kardeşle aranın kötü olması mahvediyor insanı inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz
Dua edin benim için bazı şeyler var arada kaldım napcağımı bilmiyorum rabbim hayra çıkarsınNe var ise inşallah geçer hayır olur canım. Sen kendini çok üzme gerçekten zaman lazım bazı şeylere hicbirsey baki değil,senden de kıymetli değil. anını mahvetme
Offf ya zamanlama çok yanlıştı böyle bisi beklemiyodum öldümTıkandım
Peynir yap içine yoğurt ekle maya yoksaSüt kaynattım kesildi
Dun aksam almıştım 1 , 2 saat bekledi kaynatamayinca dolaba koymuştum o arada bozuldu galibaYeni miydi canım ?
Yaa ben direk bi beze koyup süzdürdüm maya koymadm içine yanlış mı yaptım?Peynir yap içine yoğurt ekle maya yoksa
Hava ısındı ondan olabilir kesilme
Konu neyse yıpratma kendini feslegen zamana bırak. hayırlısıyla kolaylıkla çözülsün, tez vakitte ferahlık versin RABBİM aminnDua edin benim için bazı şeyler var arada kaldım napcağımı bilmiyorum rabbim hayra çıkarsın
Yeşile yakın tam kesildiyse olur süt rengindeyse halen biraz yoğurt ekleyip kaynatmak gerekiyorDun aksam almıştım 1 , 2 saat bekledi kaynatamayinca dolaba koymuştum o arada bozuldu galiba
Yaa ben direk bi beze koyup süzdürdüm maya koymadm içine yanlış mı yaptım?
Baya kesilmişti suyu sarıydı bende direk beze koyup sıktırdım sekil aldı simdi nasıl yapmam lazım böyle olmaz mıYeşile yakın tam kesildiyse olur süt rengindeyse halen biraz yoğurt ekleyip kaynatmak gerekiyor
Olmuş yaptığınBaya kesilmişti suyu sarıydı bende direk beze koyup sıktırdım sekil aldı simdi nasıl yapmam lazım böyle olmaz mı
Tamam canım çok sağ ol ❤❤Olmuş yaptığın
Kolunu görünce tuhaf oldu içimTıkandım
Gudretti gari gari gibi bişey dedi orda başladım patladım sonundaOfff ya zamanlama çok yanlıştı böyle bisi beklemiyodum öldüm