- 23 Nisan 2024
- 25
- 2
- 30
Bu durumdan sonra ne oldu peki sonucunuz sizinle aynı durumdayım suanSelam canlar bugün misafirim vardı gittiler biraz uzandım duphaston uyku yapıyor mayisik vaziyetteym belirti aramiyorim arada kasık ağrısı yokluyor o kadar bı de beyaz pütürlü akıntı yaptı bugün bilemiyorum dengesizim ya bişi konduramiyorum daha
Hahhaha Alı riza efendiEyvahlar olsun ağzımızın tadı kaçmasın şimdi
Salladın hemiiiiKız abla ben okudum hatta sabahtan beri biriktirdim şuraya yazıyim bildiririm dedim sallandim bildiğin
Vur canıığm sağ tarafa biraz daha vur iyi gelirSalladın hemiiiio zaman etiketi hak ettin lorişkommm
Hahhaha güldürdün beniAllah sen bülürsün. Biri çarpı atcam diyo biri etiket yapıştırıyor Zeyno etiket yolluyor oraya da yetişiyim evelallah.Bonus Sıkıştım köşeye sen rahat gibisin
Hahhaha güldürdün beni
Bonus iyi gidiyor şuna kadar çarpış yok Hahhaha
Allahtan şaka kaldırıyoruz valla dövüşte denmez bunlarSalladın hemiiiio zaman etiketi hak ettin lorişkommm
Tabi canım takılıyoruz, alınacak kimse yokAllahtan şaka kaldırıyoruz valla dövüşte denmez bunlar
Sen nerde kayboldunEfseri okudum en son anlamadım ki ne ara oraya tıklamışım
Parenin topiğine mutfak toplu yazmışSen nerde kayboldun
Amin Allah razı olsun canım.Allah şifa versin şeker hastaları için de sıcak çok yıpratıcı oluyor
Gecmisi okumadımAmin Allah razı olsun canım.
SağolunGecmisi okumadım
neyiniz vardı geçmiş olsun
RABBIM dahada iyi yapsın sağlığını daim eylesinSağolunannem hastaydı da bayağ rahatsızlandı korkuttu bizi ama şimdi daha iyi neyse ki,onu konuşuyorduk.
Amin cümlemizin inşAllah Allah razı olsun.RABBIM dahada iyi yapsın sağlığını daim eylesin
Cok geçmiş olsun canımSağolunannem hastaydı da bayağ rahatsızlandı korkuttu bizi ama şimdi daha iyi neyse ki,onu konuşuyorduk.
Çok sağol canımCok geçmiş olsun canım