- 8 Aralık 2011
- 44.106
- 154.153
Sana attığım mesajı bilen görmedinAnaa balkon vardı dimi sabahtan hatırlatsana yaşlı garı unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana attığım mesajı bilen görmedinAnaa balkon vardı dimi sabahtan hatırlatsana yaşlı garı unuttum
Allah kabul etsin bonusum bende sela ile ezan arasında okudum özlemişim okumayıabdest aldım cuma okuncaklarını okuyup öyle girişebilirim belki
Hayırdır inş bir şeye mi sıkıldın?Bugün hava da güzel ama benim niye keyfim yok acaba
Yok aynı şeyler hep dün fena değildim aslında bugün bi hüzün çöktüHayırdır inş bir şeye mi sıkıldın?
Yok aynı şeyler hep dün fena değildim aslında bugün bi hüzün çöktü
Gülmim diye şoşarmış attımBalkonu yıkadım köpüklüdim camlarını silerken 5 camı sildim yağmur başladı hayatta ki şansım
Gül bonus gül eminim etraftaki komşularımda gülmüştürGülmim diye şoşarmış attım
Fıkıh ve siyerden başladım bugün. Arada da sohbetler dinlerim herhalde duzenli çok faydası oluyor.Ne dersi canim?
A ilk kez duyuyorum. Bacaklari calistirir sadcee sanki. En sevdiğim sallanırim hep çocukları götürünce. Daha sık gideriz denemek lazımDevamı gelmeyince yada birden üst seviye çalışınca kas ağrısı ve ödem oluyor
Geçen bir yakınımı gördüm kilo vermiş baya sadece salıncakta sallandığını ve kilo verdiğini söyledi kalori yakıyormuş salıncak
Silecekmis gibi yap bakalım nolcakŞimdide durdu tekrar siliyim desem kesin yeniden başlar yağmur
Başlarına gelir yakında gülmuşlerseGül bonus gül eminim etraftaki komşularımda gülmüştür
Aman bıraktım napıyım artık sonra tekrar baştan silerimSilecekmis gibi yap bakalım nolcak