- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
S.a hanımlar, hayırlı cumalar dilerim. bayağıdır yazmamıştım nasılsınız hayat nasıl gidiyor?
Sayfa çok olduğu için okuyamadım geçmişi
Beni soracak olursanız iyiyim bebem hastaydı iki gündür onunla uğraşıyorum,ateşlendi vs.hep hastalar zaten benim çocuklar,çok şansızım bu konuda hamd olsun yinede.
Annemde bayağ rahatsız oraya gidip geliyorum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum.Rabbim tüm hastalara şifalar versin.
Havalar çok kötü dün o kadar sıcaktı ki kızlar abartmıyorum yaprak kımıldamıyordu temmuz gibiydi sinek çoktu huzursuz geçirdik geceyi hastalıkta var hemen klimada açamadım.Her yeri açtım fakat serinleyemedik.
Hava basık,bulanık çöl tozları geliyormuş.
Nisanda böyleysek biz bu yıl kavrulacağız demektir kızlar herkes endişeli
37 derece nemle beraber siz düşünün.
Sayfa çok olduğu için okuyamadım geçmişi
Beni soracak olursanız iyiyim bebem hastaydı iki gündür onunla uğraşıyorum,ateşlendi vs.hep hastalar zaten benim çocuklar,çok şansızım bu konuda hamd olsun yinede.
Annemde bayağ rahatsız oraya gidip geliyorum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum.Rabbim tüm hastalara şifalar versin.
Havalar çok kötü dün o kadar sıcaktı ki kızlar abartmıyorum yaprak kımıldamıyordu temmuz gibiydi sinek çoktu huzursuz geçirdik geceyi hastalıkta var hemen klimada açamadım.Her yeri açtım fakat serinleyemedik.
Hava basık,bulanık çöl tozları geliyormuş.
Nisanda böyleysek biz bu yıl kavrulacağız demektir kızlar herkes endişeli
37 derece nemle beraber siz düşünün.