Geçmiş olsun canımHem eklem yeri hem de cene kemiğim ağrıyor ilac verdi , plak icin baska zaman gel dedi eklem için de fakülte hastanesine git sıkıntı olabilir dedi net bir sey demedi abla bende anlamadm
Ogluna da cok gecmis olsun abla çene ağrısı zor stres yaptigim zaman daha kötü oluyor
Maşallah canım Buda büyük bir iş ellerine sağlıkbugün sağolsun lar süt gönderenler oldu 20 kilo pişirdim 15 kilosunu yoğurt mayaladim 10 kilo da dondurucuya attım sonra lazım olunca çıkartıp yoğurt yaparım
Sag ol canım benim ❤❤Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinİyi akşamlar
İftar sofrasında çaya misafir geleceğini duydum.
Mutfağı topladım ocağı sildim geldiler zaten.
Biraz önce gittiler çocuklar uyudu ben de hemen yattım başım ağrıyor artarak çay bulaşıkları duruyor.
Oğlanında başı fena ilaç verdim.
Geçmiş olsun canimİyi akşamlar
Biraz önce gittiler çocuklar uyudu ben de hemen yattım başım ağrıyor artarak çay bulaşıkları duruyor.
Allah şifa versin bonusum sabaha ikinizin de bişeyiniz kalmaz inşAllahİyi akşamlar
Nasıl yani süt dondurucuya koyuluyor mubugün sağolsun lar süt gönderenler oldu 20 kilo pişirdim 15 kilosunu yoğurt mayaladim 10 kilo da dondurucuya attım sonra lazım olunca çıkartıp yoğurt yaparım
Evet konulur kaymak kısmı pişince tereyağ görüntüsü alıyor ama sorun olmuyor poğaça yada kek için küçük su şişeleri ile koyuyorum yoğurt için daha büyük şişelerdeNasıl yani süt dondurucuya koyuluyor mu