- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.379
- 36
Aha bi yaşıma daha girdimEvet konulur kaymak kısmı pişince tereyağ görüntüsü alıyor ama sorun olmuyor poğaça yada kek için küçük su şişeleri ile koyuyorum yoğurt için daha büyük şişelerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bi yaşıma daha girdimEvet konulur kaymak kısmı pişince tereyağ görüntüsü alıyor ama sorun olmuyor poğaça yada kek için küçük su şişeleri ile koyuyorum yoğurt için daha büyük şişelerde
Bende diyorum bu kız niye şaşırdıAha bi yaşıma daha girdim
Valla ya ay netleştirdiler aslında ama %90 demiştim dedi çıktıAyy ya gitseydiniz sweet naparlardı acaba iyiki aramışsınız
Geçmiş olsun Bonus. Ay tutulması ve dolunay bi aradaİyi akşamlar
İftar sofrasında çaya misafir geleceğini duydum.
Mutfağı topladım ocağı sildim geldiler zaten.
Biraz önce gittiler çocuklar uyudu ben de hemen yattım başım ağrıyor artarak çay bulaşıkları duruyor.
Oğlanında başı fena ilaç verdim.
Nasıl oldun daha iyisindir inşallahSağolasınız
Nasıl oldun daha iyisindir inşallah
Elhamdülillah Rabbim daha da iyi etsinİyiyim canım geçmiş başım da şükür.
Annende ne güzel iş yapmışsın gördüm dün çok hoşuma gitti
çiğ sütte koyuluyo buzluğa çıkınca buzu çözülünce pişiriliyo hiç bişe olmazEvet konulur kaymak kısmı pişince tereyağ görüntüsü alıyor ama sorun olmuyor poğaça yada kek için küçük su şişeleri ile koyuyorum yoğurt için daha büyük şişelerde
Ya canım bana ayıp etmişler gibi geldi . Sanırım ben olsam davet etseler de gitmezdim .Valla ya ay netleştirdiler aslında ama %90 demiştim dedi çıktı