Feslegenn ne güzel tatlı telaşlarHafta sonu bir annemde bir kvdeydim. Annemler seçim sonrası umreye gidecek gelen giden oluyor bir şeyler hazırladık. Misafirleri vardı ağırladık. Dün de gelince tekrar yerleştim ettim derken akşam oldu gelemedim
Ne güzel rabbim görevini böyle hakkıyla sevgiyle yapan kulların sayısını artırsın inşallahŞunu gördünüz mü sıcacık oldum
Amin inşallahFeslegenn ne güzel tatlı telaşlar
sağlıcakla gidip gelsinler şimdiden mübarek olsun umreleriRabbim tekrar gitmelerini ve gitmek isteyenlere de tez günde nasip eylesin aminn
Benim zaten hiç gitmeye niyetim yoktu ahsenle zor geri dönüşü olacak falan. Eşim hemen tamam çarşamba o zaman dedi el kol yaptım anlamadı. Müsait değiliz diye erteleyecektim gitmeyecektim bendeYa canım bana ayıp etmişler gibi geldi . Sanırım ben olsam davet etseler de gitmezdim .
Hayırlı Ramazanlar negommm Hoşgeldin diyelim artık özledik hepimiz gelll
Hoşgeldin hayırlı ramazanlar
Hayırlı Ramazanlar hoş geldin
Hayırlı ramazanlar Negoo hoş geldin
Nego nun koyduğu bir kuralldı ramazan ayında tembellik yapmadan toplamamız için bu bildirimi yapıyorduk
Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin , canım bizlerede nasip olur inşallahHafta sonu bir annemde bir kvdeydim. Annemler seçim sonrası umreye gidecek gelen giden oluyor bir şeyler hazırladık. Misafirleri vardı ağırladık. Dün de gelince tekrar yerleştim ettim derken akşam oldu gelemedim