Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dünya sessiz değil aslında en büyük çığlığını atıyor gibi gördüğümüz insanlar
İşte nasıl desem devlet büyükleri mi yani kimse bişey yapmıyor dur demiyor ancak kınıyorlar. Yani bu şerefsizler bu kadar güçlü mü neden korkuyorlar yardım edilmiyor

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Screenshot_20240325_160441_Trendyol.jpg

Bonus Bonus
biraz geç oldu ama geldim 🙈
Sahurun bulaşıklarını da makinaya doldurup çalıştırdım
Yatakları topladım
Kızımın battaniyesini makinaya attım
Sıvı sabunluğu doldurdum
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahı temizledim
Sütlaç yaptım. Uzun zamandır yapmıyordum inş güzel olmuştur 🤭

Sağol canım benim ❤️ bi sersemlik var ama çok şükür daha iyiyim ☺️

Aaa o nasıl oldu ya 🤦🏼‍♀️
Kursta hocamız geçen bana dedi bi gün sizi alcam. 2 gün sonra eşimle konuşurken dedi ki pazartesi bekliyorum😂 eşiyle de tanışıyoruz. Benim eşim bugün onla konuşuyordu neyse akşam görüşürüz deyince hocada yanında %90 demiştim bugün değil demesin mi😂😂 iyi ki aramışsın gitseydik ya diyorum eşime 😂

geçmiş olsun çene kemiklerinmi ağrıyo dişlerinimi sıkıyosun geceleri, benim oğlumunda öyle çene botoksu yaptırıyo bakalım inşallah geçer
Hem eklem yeri hem de cene kemiğim ağrıyor ilac verdi , plak icin baska zaman gel dedi eklem için de fakülte hastanesine git sıkıntı olabilir dedi net bir sey demedi abla bende anlamadm
Ogluna da cok gecmis olsun abla çene ağrısı zor stres yaptigim zaman daha kötü oluyor

Kursta hocamız geçen bana dedi bi gün sizi alcam. 2 gün sonra eşimle konuşurken dedi ki pazartesi bekliyorum😂 eşiyle de tanışıyoruz. Benim eşim bugün onla konuşuyordu neyse akşam görüşürüz deyince hocada yanında %90 demiştim bugün değil demesin mi😂😂 iyi ki aramışsın gitseydik ya diyorum eşime 😂
Ayy ya gitseydiniz sweet naparlardı acaba iyiki aramışsınız 😂

Kızlar Selamlar nasılsınız yoğun günlerden çıkıp biraz sakinledim şükür 😌🤲🏻

Bugün sabah kalkınca yatağımızi topladım✅️ çekyat örtülerini düzenledim (annem kullanıyor)✅
salonu topladım✅
Kiler dolabında iki kutu düzenledim abur cubur tarzı (torun geliyor diye doldurulan ıvır zıvır 🥲)✅
Ayna önu cekmecesine de bi el attim ✅
eşya dolabında 2 raf düzenledim✅️ zaten dağınık değildi ama gelmişken anneme bi faydam olsun istiyorum 🫠
Sonra mukabeleye gittik geldik beraber ✅
dinlenme saati 🌸
Biraz evvel yemeği koydum✅
Namazımı kıldım ✅
Salatalık malzemeleri suya koydum✅
İftara kadar biraz manevi saat inşallah 😌🤲🏻🌸

X