- 2 Ağustos 2013
- 34.152
- 101.684
Geçmiş olsun tekrardanSelamlar
Çok hastayım.
Artık hastayım demeye utanıyorum yani ama öyle.
Yüzeysel olarak okudum sizleri.
İyisinizdir inşallah
Görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun tekrardanSelamlar
Çok hastayım.
Artık hastayım demeye utanıyorum yani ama öyle.
Yüzeysel olarak okudum sizleri.
İyisinizdir inşallah
Görüşmek üzere
olur tabi canım gidemediysen sonradan hediye verilir çok normalKızlar dün gece soracağım soru geldi aklıma. Eşimin kuzeni nişanlandı. Bayramda gittiğimizde hediye götüreyim diyorum olur mu acaba hiç bilmiyorum böyle şeyleri çünkü.
Daha kötü ne olacak diyoruz her gün daha kötüsü oluyor. Ve dünya sessiz
Dünya sessiz değil aslında en büyük çığlığını atıyor gibi gördüğümüz insanlarDaha kötü ne olacak diyoruz her gün daha kötüsü oluyor. Ve dünya sessiz
Çığlık attıkça zulüm artıyor oysa kendi sonlarını hazırlıyorlarDünya sessiz değil aslında en büyük çığlığını atıyor gibi gördüğümüz insanlar
İşte nasıl desem devlet büyükleri mi yani kimse bişey yapmıyor dur demiyor ancak kınıyorlar. Yani bu şerefsizler bu kadar güçlü mü neden korkuyorlar yardım edilmiyorDünya sessiz değil aslında en büyük çığlığını atıyor gibi gördüğümüz insanlar
Korkuyorlar evetİşte nasıl desem devlet büyükleri mi yani kimse bişey yapmıyor dur demiyor ancak kınıyorlar. Yani bu şerefsizler bu kadar güçlü mü neden korkuyorlar yardım edilmiyor
Müslüman devletler biraraya gelse yerle bir ederler ya. Birlik yokKorkuyorlar evet
Yapan bir şekilde yapıyor ya
Sağol canım benim bi sersemlik var ama çok şükür daha iyiyimGeçmiş olsun canım nasıl oldun
Aaa o nasıl oldu yaBugün iftara davetliydik iptal oldu bugün kesin dememiş ev sahibi anneme gitcem yemek yapma modundan çıkmıştım çünkü
Kursta hocamız geçen bana dedi bi gün sizi alcam. 2 gün sonra eşimle konuşurken dedi ki pazartesi bekliyorum eşiyle de tanışıyoruz. Benim eşim bugün onla konuşuyordu neyse akşam görüşürüz deyince hocada yanında %90 demiştim bugün değil demesin mi iyi ki aramışsın gitseydik ya diyorum eşimeSağol canım benim bi sersemlik var ama çok şükür daha iyiyim
Aaa o nasıl oldu ya
Hem eklem yeri hem de cene kemiğim ağrıyor ilac verdi , plak icin baska zaman gel dedi eklem için de fakülte hastanesine git sıkıntı olabilir dedi net bir sey demedi abla bende anlamadmgeçmiş olsun çene kemiklerinmi ağrıyo dişlerinimi sıkıyosun geceleri, benim oğlumunda öyle çene botoksu yaptırıyo bakalım inşallah geçer
Ayy ya gitseydiniz sweet naparlardı acaba iyiki aramışsınızKursta hocamız geçen bana dedi bi gün sizi alcam. 2 gün sonra eşimle konuşurken dedi ki pazartesi bekliyorum eşiyle de tanışıyoruz. Benim eşim bugün onla konuşuyordu neyse akşam görüşürüz deyince hocada yanında %90 demiştim bugün değil demesin mi iyi ki aramışsın gitseydik ya diyorum eşime