Düzenli Evimiz & Hayatımız

Trendyol batağındaydım ben de neden çünkü ayakkabıları temizlemem lazım leke çıkarıcı baktım aldım sonunda bir de bulaşık tableti türk markası
Hangisini aldın 2 tane çok önerilen gördüm memnunlardı ama alıp denemedim daha stoklar bitmedi

Kızlar dün gece soracağım soru geldi aklıma. Eşimin kuzeni nişanlandı. Bayramda gittiğimizde hediye götüreyim diyorum olur mu acaba hiç bilmiyorum böyle şeyleri çünkü.
Samimiyetin nasıl? Nişana çağırdılar mı?

Güzel olur tabi bi hediye çeyize falan da alınabilir ya da o tarz bi mağazadan hediye çeki olabilir sen gönlüne göre alırsın dersin.

Samimiyetin nasıl? Nişana çağırdılar mı?

Güzel olur tabi bi hediye çeyize falan da alınabilir ya da o tarz bi mağazadan hediye çeki olabilir sen gönlüne göre alırsın dersin.
Aşırı samimi değiliz. Ama eşimin elinde büyümüş sınavlara falan o hazırlamış. İsteme söz birarada oldu. Ben köydeydim haberim yoktu eşime de son dakika söylemişler sanırım gitmem diye o da dememiş bana. Ama iyi kızdır severim.

Aynen çeyiz için düşündüm pike takımı nevresim takımı gibi bişeyler

Hadi inşallah iyi sonuç gelir

HEdiye çeki de olur swet belki nevresimi vardır atıyorum başka bişeyi eksiktir ya da tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…