Düzenli Evimiz & Hayatımız

Slm kizlar.ben haric evdeki herkes oruc ve yatiyorlar daha
Bende yarin baslicam nasipse
Dün yazamadim.
Evi derledim topladim
Tozlar alındıi
Robot evi süpurdu ben sildim
Banyo temizlendi
Wc temizlendi
Yemek yapildi
Büyük balkonu süpürdüm sildim
Pencere önleri mermerler silindi
Boyle gecti iste.bugün yemek olarak kıymali pide yapacagim.

Selamlar hanımlar ..
Evi süpürdüm, bulaşıkları hallettim biraz çamaşır vardı katlanmış onları yerleştirdim.
Bi posta çamaşır atacağım hava hem güneşli hem rüzgarlı çamaşır için uygun hava kururlar.
Dün eşim arkadaşlarıyla iftara gitti bende kıymalı makarna,salata yaptım çorbada vardı.
Bugünse oğlum mercimek köftesi istiyor belki onu yaparım yanına da türlü ve cacık belki değişir menü.
Aklımda ıspanaklı börek var ama üşeniyorum

Katlamayı severim de yerleştirmeyi sevmem
Bende çamaşır yıkamayı,katlamayı severim hemen katlarım kuruyunca hiç bekletmem.
Bulaşık makinesinden temizleri dizmek enn zorlandığım işti onu da kafada bitirdim hemen diziyorum kuruyunca
En sevmediğim WC yıkamak,banyo temizlemek banyom hiç hoş değil seramiği herşeyiyle bundan kaynaklı bence

Bende bekletmem çamaşırı ama yerleşmesi için bekler bulaşık makinesi aynen bende sevmem. Wc banyo yıkamaya bayılırım ben

Uyku molası
13.00-13.45

Elde yıkanacak bulaşıklar vardı onları yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Mutfağa yıkanabilir halı almıştım o geldi onu makineye attım
Mutfağı süpürdüm sildim halısını kaldırdım
Oturma odasındaki oyuncakları topladım
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını süpürdüm sildim toz aldım
Çocuk odasındaki kitaplığı oturma odasına getirdim. Birini getirmiştim şimdi dolap alınca Ahsene diğerini de getirdim
Antrenin bi tarafını süpürdüm sildim halısını kaldırdım

Kız uyuyunca devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…