- 11 Nisan 2007
- 83.049
- 481.997
Deotak yeşil krem olanı da iyi kullanıyorum şu an bu da aklımda olsunEki Görüntüle 3405775 şunu kullanıyordum ben bitti lavantali varmış onu denicem çok iyi gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deotak yeşil krem olanı da iyi kullanıyorum şu an bu da aklımda olsunEki Görüntüle 3405775 şunu kullanıyordum ben bitti lavantali varmış onu denicem çok iyi gercekten
Çayda buluşalım tinnoşSabahtan beri çalıştım hiç durmadım hiç nankör bu evin işii
Sorma çiçeğimmmm bende bu gün koşup durdum bitmiyor bitmiyorSabahtan beri çalıştım hiç durmadım hiç nankör bu evin işii
Bi gün dinlenicen o da yok dimiSorma çiçeğimmmm bende bu gün koşup durdum bitmiyor bitmiyor
Yorgunluk çayımızı içelim BonusumÇayda buluşalım tinnoş
Aynen pamuğum iş içinden iş çıkıyor inan ama şimdi uzandımSorma çiçeğimmmm bende bu gün koşup durdum bitmiyor bitmiyor
Şu yazıdan belli gözüne ışık gelmiş maşallahEve iftara 45 dakika geldik memleketin gözünü seveyim yollda lahmacun siparişi verdik fırından aldık birde şehriye çorbası salata yaptım
İçindeyken kiymetini bilmiyoruz 45 dakikada anası arası çorbası salatası hemen oldu bittiŞu yazıdan belli gözüne ışık gelmiş maşallah
Mutfak yarı toplu makineyi çalıştırdım elde yıkancaklar vardı tencere çıktı bir sürü yıkıyordum bi taraftan da nolduysa bi an canım darlandı bıraktım çıktım.
Bi namaz kılayım hele bakarım