Bende öyleyim ahiretliğimGün içinde orucken daha enerjiktim.iftar sonrası öyle kötü oluyor ki
Sınavın var yetişme bu haftasonu nolucak sanki Ramazanı yoğun geçiriyorsun can bu her şey tam nasıl olacakBen eve yeni girisicem heryer her yerde
Mutfak fecaat
Aksama 30 dk kala geldim
Buzluktan çıkardım ucu ucuna yetisti
Daginik mutfak iyice dağıldı
Baya bunaldım
Hic bir yer toplanmiyor sanki yetisemiyorum
Bide üstüne eşim seyahate gidiyor onun hazırlığı.var yarın evden erken cikicaz her yeri temiz toplu bırakmam lazım ama gücüm kalmadı bulduğum yerde uyumak istiyorumSınavın var yetişme bu haftasonu nolucak sanki Ramazanı yoğun geçiriyorsun can bu her şey tam nasıl olacak
Sen nerde olacaksın ki gelince yaparsan olmaz mıBide üstüne eşim seyahate gidiyor onun hazırlığı.var yarın evden erken cikicaz her yeri temiz toplu bırakmam lazım ama gücüm kalmadı bulduğum yerde uyumak istiyorum
Bi hafta annemlere gidicemSen nerde olacaksın ki gelince yaparsan olmaz mı
Bi bardak icicem peşimde dolanmasinlar diyeÇay da içmiyorum bugün sakinleştiremedim kendimi.
Dişime iyi gelmeyecek zaten çay yatmak istiyorum yatıcam.
Geçmiş olsun canımKahve yaptım içiyorum çay kesmedi bugün başım ağrıyor
Dış ağrısı çok zor Rabbim acil şifalar versinNisanın 1 ine randevu aldım Ramazan sonunu bekleyemiycem baya ağrıyor nasip hemen buldum randevu
Sağol canım kolay gelsin sanadaGeçmiş olsun canım
20 ilk mi ağrıyor bonus ?Nisanın 1 ine randevu aldım Ramazan sonunu bekleyemiycem baya ağrıyor nasip hemen buldum randevu
Yok canım onu halletmiştik.20 ilk mi ağrıyor bonus ?
Geçmiş olsun bonusumNisanın 1 ine randevu aldım Ramazan sonunu bekleyemiycem baya ağrıyor nasip hemen buldum randevu
Geçmiş olsunÇay da içmiyorum bugün sakinleştiremedim kendimi.
Dişime iyi gelmeyecek zaten çay yatmak istiyorum yatıcam.
Diş çok zor ya Allah yardımcın olsun kanal tedavisi 20 lik diş çekimi çene kisti ameliyatı olmuştum bende aynı günYok canım onu halletmiştik.
Başka bir diş çürük vardı çok fazla erteledim sonuç böyle oldu