Düzenli Evimiz & Hayatımız

Banada makyaj yakışmıyor kına gecemde öyle bi makyaj yaptı ki kuaför eşim görünce sana ne yaptılar Bülent Ersoy’a benzemişsin demişti 🤣🤣

Kınada dedim kadına bana yakışmıyor makyaj doğal yap sen bana bırak bu zamana kadar güzel makyaj yapamamıştır sana dedi affedersin b*k gibi oldum ertesi gün yalvardım resmen doğal yapın diye anca kurtardım 😂😂😂
Benim de nişan makyajım fecaat 😒😵‍💫☹️
Arkadaşım makyaj eğitimi almıştı dükkan açacaktı vs o yaptı makyajı.
Uçar dedi. Yapma çok oldu, yakışmıyor bana dedikçe "uçar" dedi.....
Uçmadı..............

Herkes yazmış ben de yazam.
Kına gecemde hiç ağlamadım, aksi gibi güldüm çok.
Kırmızı örtünün altında etrafımda elinde mumla dönen insanlara çok gülesim geldi.
Ki ben tanıdık tanımadık herkesin kınasında ağlayan biriyim 😆

Ama gelinken evden çıkarken çok ağladım.
Kahrolurcasına 😆😆😆
Ailenin çoğu ağlıyordu.
Ay tövbe estağfurullah bizde gelin almalar cenaze evi gibi olur, ailece duyguları aşırı yaşıyoruz 😒
Öyle ağladımki salondan kocamın aile evine gidince de delice ağladım.

Yeter ağlamaktan tiksindim şuan

Ağlama duvarına döndü buralar

Herkes yazmış ben de yazam.
Kına gecemde hiç ağlamadım, aksi gibi güldüm çok.
Kırmızı örtünün altında etrafımda elinde mumla dönen insanlara çok gülesim geldi.
Ki ben tanıdık tanımadık herkesin kınasında ağlayan biriyim 😆

Ama gelinken evden çıkarken çok ağladım.
Kahrolurcasına 😆😆😆
Ailenin çoğu ağlıyordu.
Ay tövbe estağfurullah bizde gelin almalar cenaze evi gibi olur, ailece duyguları aşırı yaşıyoruz 😒
Öyle ağladımki salondan kocamın aile evine gidince de delice ağladım.

Yeter ağlamaktan tiksindim şuan

Ağlama duvarına döndü buralar
Ne ağlakmışız hepimizde valla kız yeter kapatalım ağlama konusunu 🤣

Herşeye bir anı anlatan insanlara döndüm ama daha çok yeni bir çamaşır suyu vakası oldu ☹️

Anam ve kardeşimle mağaza gezdik, çok harika bir üst aldım kendime. Her zaman bulamayacağım bir şeydi, bayadır istediğim boyda vs buldum diye sevinerek aldım.
Anneme geçtik,giydim denedim gösteriyorum millete.
Kardeşim de tezgahın üstüne bitmiş turşu kabı koymuş içine de kokusu çıksın diye çamaşır suyu dökmüş.
Ben de bu kap ne böyle ne için diye hızlıca elime alınca komple üstüme sıçradı.
Aşırı saçma değil mi yaa 😆😆😆😆😆
Yaa ağlıcaktım kahroldum yaa.
Hepimiz çok üzüldük 🥹
Şuan gülüyorum ama cidden inanılmaz üzüldüm.
Üstelik siyahtı rengi de 😑😒☹️

Ay çok saçma yaa..
Çok üzüldüm şuan yine.

Neyse, bu da böyle bir anımdır.

Nişanımdaki ibretlik olaydan sonra kına ve nikahta kuaföre resmen dil döktüm doğal yap abartma diye.
Sen gelinsin aa ooo yok vs dedi ama yaptı.
İnanılmaz ama ilk kez bir kuaför beni dinledi ve hafif, doğal, tam tadında bir makyajla beni gelin etti. Hala minnetle anıyorum 😉☺️
Ceddine rahmet

Naz 😆
Naz benim göbek adım Lidlayloş.
Ben de nazlanırım ama işte herkesin ilişkisi farklı olabilir. Benimki nazımı çeker.
Evliliğin ilk yıllarında küserdim ben.
Doğrusu, ağlamayayım diye konuşmamayı tercih eder, kaçardım. O da haklı da olsa haksız da olsa peşimden gelirdi.
Sonra sonra bunu törpüledim. Ben küsmemeye başladım, o da peşimden koşmayı bıraktı.
Ortada buluştuk diyeyim 😉
Ama hala nazlı bir ceylanım adeta 😆

Birbirinizi tanıdıkça dilinizi çözersiniz. Geçinmeye gönül olunca da bir şekilde bazı şeyler tolere ediliyor, saygı da varsa sürüyor zaten.
Allah herkesin yuvasına huzur versin.
Ufak tefek şeyler herkeste olur.
Şimdi ramazanda herkesin düzeni de değişti. E dünyanın, ülkenin hali ve kişisel olarak herkesin hayatında vardır pürüzler, onlar da eklenince olur böyle patlamalar çatlamalar.
Geçer ☺️
Geçsin✔️
Geçirin 👊🏼
Ya ne güzel yazmışsın çook çook teşekkürler ❤❤
Emrivakilerine kendi şartlarımı sundum ortada buluştuk umarm şartlarım yerine gelir🤭🤭
Geçiyor insallah bir sekilde gecmek zorunda ☺💝

Anneme geldik iftara burdayız 💝
Dişçiye gittim çenem icin kas gevsetici verdi plak icin baska gün gel dedi ve fakülte hastanesine git dedi ilac ve plak ise yaramazsa gidicem artk

Sayfalar birikmiş okuyamadm müsait bi anda okurum insallah ❤❤

Hepinizi Allah icin çok seviyorum iyi ki varsınız 🥰🥰🌹🌹

X