Düzenli Evimiz & Hayatımız

Siz benden daha tecrübelisiniz bazen çocukluk yapıyorum içime atıyorum içimde büyüyor sonra. Geldiğinde konuşacağım sağol bonus

Siz benden daha tecrübelisiniz bazen çocukluk yapıyorum içime atıyorum içimde büyüyor sonra. Geldiğinde konuşacağım sağol bonus

Anladın dimi dediğimi baştan ses etmezsen kabul etmiş oluyorsun.
Kavga falan etmeden çıkışmadan bir şekilde bilmeli.
Tecrübe oluyor tabi de insan bazen yüz kere yaşadığı şeyin bile yabancısı gibi hiç ders almamış şekilde davranabiliyor.

Anladım anladım şimdiden söyleyim hem oda alışmasın bilsin istemediğimi. Kavga edemem ki ben zaten sesim yükselmez hemen ağlarım maalesef haklıda olsam haksızda olsam kendimi savunamıyorum hemen ağlıyorum sinir oluyor kendime

Konuşmayıp içine attığın zaman, yumak dolanır durur hayalim sonra çözmesi zorlaşır. Az dolaşmış yumağı çözmek her zaman daha kolaydır.
Kendini üzmeden, ağlamadan, dik durarak, ne istediğini bilen, az öz anlaşılır üç beş kelime yeterli. naçizane tavsiyem eşler arasında, anında her konu konuşulup çözüm bulunmalı

Haklısın ama elimde değil ki ağlıyorum ağlamıycam bu sefer diyorum gözlerimden pıtır pıtır dökülüyor teşekkür ederim tavsiyen için

Ay ben de öyleyim asla gözümde yas durmaz hele haklı olayım var ya aglamaktan konusamam nefret ediyorum bu huyumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…