Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi nazar duası okuyalım, kocalarla ara bozanlara hayde
Lidlaylim Hayalkuran Ben de çok ağlakım
Çok çabuk ağlarım, gözlerim her daim hazırdır sulanmaya, öyle çatır çatır konuşamam. Direkt ağlayınca zaten karşı taraf da üzülüyor,ne yapacağını şaşırıyor bir yandan iyi
Ama doğrusu biraz güçlü olmak isterdim. Ota çöpe ağlayasım gelmemeliydi

7 felak nas ayetel kürsi okuyalım offf pinhan valla bende ota çöpe ağlarım hele karşımda biri ağlasın hemen gözlerim doluyor. Geçen arkadaşım bi olayını anlattı ağladı bende ağladım sonra kız durdu beni teselli etti ağlama diye

Oy güldüm ama ben de öyleyim.
Geçen veli toplantısında mezuniyetten söz ediliyor benim gözlerim doldu.
Kızlarım öğretmenlerinden ayrılacak diye şimdiden ağlıyorum aklıma geldikçe
İlk ayrılış olacak diye dramatize ediyorum durumu iyice.
Hayır belki o kadar da etkilenmicekler ama ben bu tavrımla travma oluşturcam çocuklarımda
Herşeye ağlayabilirim ben de senin gibi işte

Öğretmene kendi el emeğim hediye yapıyorum.
Ağlamadan nasıl veririm diye prova ediyorum içimden mesela
Yani daha saçma birçok örnek bulurum bu konuya

Valla beni kınayan benim ataşımda yansın
Ya pinhan şu yazdıkların = ben valla bende saysam öyle saçma örneklerim var ki ince ruhlu muyuz bilmiyorum ama böyle hayat çok zor oluyor

Ya pinhan şu yazdıkların = ben valla bende saysam öyle saçma örneklerim var ki ince ruhlu muyuz bilmiyorum ama böyle hayat çok zor oluyor
İşte incelik, duygusallık güzel de, yerli yersiz gözler dolup ses çatallaşınca bazı ortamlarda kötü oluyo.
Bebe gibi
Dizilere filmlere nette videolara haberlere birinin anlattığı birşeye, bana yapılan bir kötülüğe veya bir jeste.... Herşeye işte.
Ahaha kendimden bir parça buldum şuan sevindim
Azcık törpülemek lazım ama ona çalışalım bari

Her duygusal bi video da olayda kendimi onların yerine koyarım hemen gözüm dolar empati duygusunu dibine kadar yaşıyorum ya güçlü olmak lazım aslında her şeye ağlamakta kötü bi şey yaş aldıkça düzelirim belki diyordum sen benden büyüksün duzelememişsin bende böyle geldim böyle giderim

Kızlar Selamlar nasılsınız konuşmaların hepsini okuyamadım
Bugün yorgun gibiydim
Mukabele ders sonrası eve geldim 16 30 du
Oglumu yiakdim giydirdim
Yatak odası topladım supurdum sildim toz aldım
Antre suourdum toz aldım sildim
Oturma odası ve salonda topladım supurdum sildim
Bi makine çamaşır yıkadım
Bir wc yi camasir suyuyla yıkadım
Heryer o kadar dağılmış ki gerçekten vaktim olmuyormuş onu farkettim
Mutfağa tam girdim birazını topladım.bjrazi kaldı iftara davetli idik hemen hazırlandık çıktık
Elhamdülillah bugünde böyle güzel geçti
Sizler nasılsınız

Kavgasız ev olmaz kızlar kavga dediğim öyle saça başa değil anlaşa bilmek için anlaşılmayan yönlerinizi çözmektir her şey çok yolunda giden evlilikler gün gelir bir yerde patlar altan alan yorulur taviz tavizi getirir sonra sana dönüp YAPMASAYDIN derler
Her şeyin yolunda gitmesi için karşılıklı sorunları konuşup meseleyi çözmektir
Küçük bir abla tavsiyesi

hayır ağlayınca ne oluyor çatır çatır ağzına geleni say rahatla diyorum yok olmuyor ağlamaktan sesim çıkmıyor
Evet öyle olmak lazım ağlayınca sanki acıyıp dedigini yapıyorlar ama ben acindirmak icin aglamiyorum ki elimde olan bir sey degil. Cat cat söyleyenler daha mutlu bi ara söz vermistim kendime aglamaycam diye bu aralar yine başladı

Ben daha etmedim beklemedeyim. Sorun neyse inşallah uzamadan cozersiniz üzme kendini sıktıysan ondan basın ağrımıştır
Sorun anlaşılmamak ya da anlıyor ama işine gelmiyor
Güçlü durmayı o kadar cok istiyorum ki bazen bu duygusalligim iyi niyetim kullanılınca iyi niyetli bile olmak istemiyorum
Ne kadar da aynıyız yaa

Dediklerine o kadar katilyorum ki
Bizim bi derdimiz olsa musait olmazlar ama onların bi derdi olsa ilk bize gelirler gerekirse emrivaki yaparlar sonra adı yapmasaydın olur

Bence başından beri anlıyorlar ama anlamamazliktan geliyorlar
20 sene konusunda çok ciddiyim 20 sene derdimi anlattım yaralarımı gösterdim anlamadı
Biz aile abartmanında ailesi de tip tipbe yaşadık görmezden geldi abartı denildi kadın tırtırıdır diye düşündü birgün kv ile otel odasında aynı oda da kaldık ancak öyle anladı çünkü kaçacak yerleri kalmadı takke düştü kel göründü.
anlaşılmak için öyle burnumun dibi çok uzak koynuna alçakmışım ki öyle anlayacaklar tabi bunlar benim hayatım için gecerli...

Bundan örnek çıkarırsak konuşmamak çözüm değil evet yeri geldimi fedakarlık esastır ama bu karşılıklı olunca anlamlı duygularına vurulan fedakarlık sana zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…