- 13 Ağustos 2022
- 6.207
- 25.464
Ben daha etmedim beklemedeyim. Sorun neyse inşallah uzamadan cozersinizKocasıyla dövüşenlerde bugün bende varım bas ağrısı cene ağrısı (disimi sıkıyorum galiba) ölüyorum mutfaka toplu değil daha
7 felak nas ayetel kürsi okuyalımBi nazar duası okuyalım, kocalarla ara bozanlara hayde
Lidlaylim Hayalkuran Ben de çok ağlakım
Çok çabuk ağlarım, gözlerim her daim hazırdır sulanmaya, öyle çatır çatır konuşamam. Direkt ağlayınca zaten karşı taraf da üzülüyor,ne yapacağını şaşırıyor bir yandan iyi
Ama doğrusu biraz güçlü olmak isterdim. Ota çöpe ağlayasım gelmemeliydi
Oy güldüm ama ben de öyleyim.7 felak nas ayetel kürsi okuyalımofff pinhan valla bende ota çöpe ağlarım hele karşımda biri ağlasın hemen gözlerim doluyor. Geçen arkadaşım bi olayını anlattı ağladı bende ağladım sonra kız durdu beni teselli etti ağlama diye
Oy güldüm ama ben de öyleyim.
Geçen veli toplantısında mezuniyetten söz ediliyor benim gözlerim doldu.
Kızlarım öğretmenlerinden ayrılacak diye şimdiden ağlıyorum aklıma geldikçe
İlk ayrılış olacak diye dramatize ediyorum durumu iyice.
Hayır belki o kadar da etkilenmicekler ama ben bu tavrımla travma oluşturcam çocuklarımda
Herşeye ağlayabilirim ben de senin gibi işte
Ya pinhan şu yazdıkların = ben vallaÖğretmene kendi el emeğim hediye yapıyorum.
Ağlamadan nasıl veririm diye prova ediyorum içimden mesela
Yani daha saçma birçok örnek bulurum bu konuya
Valla beni kınayan benim ataşımda yansın
Ya pinhan şu yazdıkların = ben vallabende saysam öyle saçma örneklerim var ki ince ruhlu muyuz bilmiyorum ama böyle hayat çok zor oluyor
Her duygusal bi video da olayda kendimi onların yerine koyarım hemen gözüm dolar empati duygusunu dibine kadar yaşıyorum yaİşte incelik, duygusallık güzel de, yerli yersiz gözler dolup ses çatallaşınca bazı ortamlarda kötü oluyo.
Bebe gibi
Dizilere filmlere nette videolara haberlere birinin anlattığı birşeye, bana yapılan bir kötülüğe veya bir jeste.... Herşeye işte.
Ahaha kendimden bir parça buldum şuan sevindim
Azcık törpülemek lazım ama ona çalışalım bari
Evet öyle olmak lazım ağlayınca sanki acıyıp dedigini yapıyorlar ama ben acindirmak icin aglamiyorum ki elimde olan bir sey degil. Cat cat söyleyenler daha mutluhayır ağlayınca ne oluyor çatır çatır ağzına geleni say rahatla diyorum yok olmuyor ağlamaktan sesim çıkmıyor
Sorun anlaşılmamak ya da anlıyor ama işine gelmiyorBen daha etmedim beklemedeyim. Sorun neyse inşallah uzamadan cozersinizüzme kendini sıktıysan ondan basın ağrımıştır
Güçlü durmayı o kadar cok istiyorum ki bazen bu duygusalligim iyi niyetim kullanılınca iyi niyetli bile olmak istemiyorumBi nazar duası okuyalım, kocalarla ara bozanlara hayde
Lidlaylim Hayalkuran Ben de çok ağlakım
Çok çabuk ağlarım, gözlerim her daim hazırdır sulanmaya, öyle çatır çatır konuşamam. Direkt ağlayınca zaten karşı taraf da üzülüyor,ne yapacağını şaşırıyor bir yandan iyi
Ama doğrusu biraz güçlü olmak isterdim. Ota çöpe ağlayasım gelmemeliydi
Ne kadar da aynıyız yaa7 felak nas ayetel kürsi okuyalımofff pinhan valla bende ota çöpe ağlarım hele karşımda biri ağlasın hemen gözlerim doluyor. Geçen arkadaşım bi olayını anlattı ağladı bende ağladım sonra kız durdu beni teselli etti ağlama diye
Dediklerine o kadar katilyorum kiKavgasız ev olmaz kızlar kavga dediğim öyle saça başa değil anlaşa bilmek için anlaşılmayan yönlerinizi çözmektir her şey çok yolunda giden evlilikler gün gelir bir yerde patlar altan alan yorulur taviz tavizi getirir sonra sana dönüp YAPMASAYDIN derler
Her şeyin yolunda gitmesi için karşılıklı sorunları konuşup meseleyi çözmektir
Küçük bir abla tavsiyesi
Bence başından beri anlıyorlar ama anlamamazliktan geliyorlarTabi karşınızda benim kocam gibi herşeyi 20 sene sonra anlayan biri olmamalı
20 sene konuşan biri olarak tavsiyem içinize atmayın çözüm değil
20 sene konusunda çok ciddiyim 20 sene derdimi anlattım yaralarımı gösterdim anlamadıBence başından beri anlıyorlar ama anlamamazliktan geliyorlar