Hm seçim şeysi.Yani Ramazan geldi geleli evde durduğu 3 4 gün anca. Evet arkadaşlarıyla çıkıyor seçim var ya partide yönetimde orda takılıyor canım sıkılıyor benimde ona belli etmek istemiyorum diyo annene götüreyim seni ama istemiyorum evde durmak istiyorum
Yaa tinnoş durur durur şöyle girişler yaparsınYetiştimm yetiştimmmm demi
Mutfak topluu
Doğru, senin makine hemen dolmaz.Ömrünü falan bilmem bizim makine çabuk dolmuyor orda kuruyup kalıyor diye elde yıkıyorumbölmeden fayda sağlamışım kendilerine
Off aslında söylemek istiyorum gitme diye ama benim yüzümden ordan geri kalsın istemiyorum bide yanımda durmak istese zaten dururdu diyorum kendi kendime kafayada takmak istemiyorum ama içim içimi yiyor pinhan. Neyse senide sorunlarımla boğmayımHm seçim şeysi.
Neyseki az kaldı.
Ona belli etmek istemiyorum dedin, neden, belli et. Anlasın istiyorsundur da bazen anlamıyorlar işte
Sen hislerini belli et bence. Dağ dağa küsmüş hesabı olmasın.
Ah bonusum yaDaha şimdi bir teyzenin vefat haberini aldım limonsuzum hayat kısa keşke hiç üzmesek kendimizi.
SAna ne iyi gelir şu an?
Çok şükür daha iyiyim canım sağolİyi misin limonsuz ? Oruçtan belki bitkin hissediyorsundur
Yaptım bişeyler kuzum daha iyiyim sağolBelli bir sıkıntın yoksa, kalk ne iyi hissettirecekse onu yap Limonsuzçayım
İnsan kendini dinlemeyince zaman da geçiyor
Bonusum yaaa kaç saattir bu kadar gülmemiştim çok yaşa
Sen nedenini bulabildin mi peki1 haftadır bende aynıyım gözlerimi zor açıyorum
Ben bunu niye alıntılamışım yavStres oluyorum kim çıkardı bu yemekten sonra mutfak toplu olayını
Allah şifa versin canım benimSaat 4 ten beri arta arta devam eden şu an zirvede olan bir baş ağrım var sabah çok soğuktu ince başörtüyle çıkmışım kesin ondan oldu
Estağfurullah canımOff aslında söylemek istiyorum gitme diye ama benim yüzümden ordan geri kalsın istemiyorum bide yanımda durmak istese zaten dururdu diyorum kendi kendime kafayada takmak istemiyorum ama içim içimi yiyor pinhan. Neyse senide sorunlarımla boğmayım
ÖNce nöbetçiye uğradım arveles aldım içtim arabada öyle gittim şükür farketti.İlaç al dikkat et kendine
Sağol pinhan teşekkür ederim tavsiyelerini denemeye çalışacağımEstağfurullah canım
Bu konu özelinde değil de genel bişey söyleyeyim, 12 yıl oldu evleneli, senden daha tecrübeli olarak naçizane ; İletişimden zarar gelmez, kendi kendine kafanda kuracağına eşine herşeyi söyle, beklentini, seni üzeni, sıkanı, mutlu edeni, kırgınlığını vs vs
Hem kendin rahat edersin hem ilişkiniz daha şeffaf ve sağlıklı olur
Her şey geçer
Eve geçince karanlıkta uyu birazÖNce nöbetçiye uğradım arveles aldım içtim arabada öyle gittim şükür farketti.
Hayalcim bazı şeyler nasıl başlarsa öyle gider şimdi ses etmediğin şeylere sonradan ses edince daha büyük sorun olur çünkü alışmış olur bu duruma.Sağol pinhan teşekkür ederim tavsiyelerini denemeye çalışacağım
Yok ya neden bilmiyorum. Uykusuzluktan diye düşünüyorum ama uyusam da aynısı oluyorSen nedenini bulabildin mi peki
Ben bunu niye alıntılamışım yav
Toplaşın kızlar mahkemeye gidiyoruzBizimkilerin hepsi hapsi boylamıştı