Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hm seçim şeysi.
Neyseki az kaldı.
Ona belli etmek istemiyorum dedin, neden, belli et. Anlasın istiyorsundur da bazen anlamıyorlar işte
Sen hislerini belli et bence. Dağ dağa küsmüş hesabı olmasın.

Hm seçim şeysi.
Neyseki az kaldı.
Ona belli etmek istemiyorum dedin, neden, belli et. Anlasın istiyorsundur da bazen anlamıyorlar işte
Sen hislerini belli et bence. Dağ dağa küsmüş hesabı olmasın.
Off aslında söylemek istiyorum gitme diye ama benim yüzümden ordan geri kalsın istemiyorum bide yanımda durmak istese zaten dururdu diyorum kendi kendime kafayada takmak istemiyorum ama içim içimi yiyor pinhan. Neyse senide sorunlarımla boğmayım

Daha şimdi bir teyzenin vefat haberini aldım limonsuzum hayat kısa keşke hiç üzmesek kendimizi.
SAna ne iyi gelir şu an?
Ah bonusum ya Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah
O kadar çok haklısın ki. Kendimizi boşyere yıpratıp duruyoruz
Çocuklarla sarılıp koklaştım biraz , azıcık dışarı çıktım, bi de sizin varlığınız yetti şu an daha iyi gibiyim

Estağfurullah canım
Bu konu özelinde değil de genel bişey söyleyeyim, 12 yıl oldu evleneli, senden daha tecrübeli olarak naçizane ; İletişimden zarar gelmez, kendi kendine kafanda kuracağına eşine herşeyi söyle, beklentini, seni üzeni, sıkanı, mutlu edeni, kırgınlığını vs vs
Hem kendin rahat edersin hem ilişkiniz daha şeffaf ve sağlıklı olur

Her şey geçer

Sağol pinhan teşekkür ederim tavsiyelerini denemeye çalışacağım

Sağol pinhan teşekkür ederim tavsiyelerini denemeye çalışacağım
Hayalcim bazı şeyler nasıl başlarsa öyle gider şimdi ses etmediğin şeylere sonradan ses edince daha büyük sorun olur çünkü alışmış olur bu duruma.
Sen durup durup laf eden durumunda kalırsın.
Genelleme olmaz illaki de çoğunlukla böyledir.
Rahatsızsan söyle mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…