Düzenli Evimiz & Hayatımız

buarada söylemeyi unuttum, hafta boyu 3 kez araba sürdüm yine gitti paralar ama artık istanbul trafiğinde bile surecek durumdayım

eşim parkuru gördü hatta kendisi bile ohaa dedi şaştı kaldı , hem bendeki gelişime , hem de parkurun zorluğuna

zaten eklemeler yapacaklarmıi, dubalarda tüyolar vardı renklendırme, onu bıle farketmıs kurum ve kaldırtmıs.

u dönüş de gelecekmiş.

neyse cumartesi gunu, bındıgım dolmus ufak bır kaz yaptı, sınava gec kaldım mucıze gıbı kabul ettıler sınava gırmemı, normalde hak tanımıyorlar, o stres ıle surdum arabayı gayet ıyıydım ama park yerıne gırerken parkurdan bıraz uzaklastın, 3 hamlede gıremezsın sımdı sen dıyıp hoca bıraktı. arabanın arka bagajdakı malzemelerı bıle tek tek yere ındırıp, saydıracak kadar zor bırıydı ama yıne de bu kadarını beklemıyordum. oncekı hocalar ıyıydı allah var ama o zaman da ben heyecandan stop ettırıyordum bu kez piştim, oldum ama hocası aksi cıktı. yani kaldım 3. kez ve aralıkta son hakkım

Günaydın Sıcak çay severler burda mısınız?Hava yağmurlu bugün modum battaniyeye sarılıp uyumak olsa da, bebişle pek mümkün değil.
Akşama aldığımız balkon takımı gelecek, balkonu yıkamam lazım.

Eklentiler

• 1000040285.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 11
Çok geçmiş olsun sweet Rabbim acil şifalar versin inşallah

iyi çok şükür canım Allah şifalar versin herkese

Hayırlı olsun şimdiden çayı cam da severim zor durumda kalmışımdır kupa da içiyorsam

hoşgeldin canım, sıkma canını baya ilerletmişsin en azından araba kullanmayı aralıkta geçersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…