Düzenli Evimiz & Hayatımız

bana gelecek olursak haftasonları hatta zaman zaman haftaiçi bile evde olmayınca, biriken ütülerim, ev temizliğim derken haftasonu onları yaptım ama Razaman bayramından beri abla almadım, bir abla alsam iyi olur diye düşünüyorum ama havalar yagıslıyken ıcımden de gelmedı. az para da değil, insan degsın ıstıyor 1,800 tl olmuş valla.

haftasonu temızlık ve utumu hallettım
sabah camasır yıkadım astım
kuruyanları katladım
cıceklerı suladım
coplerı cıkardım
esımın agvadan getırdıklerını topladım , haftasonu annesıyle gonderdım benım dıreksıyon sınavı ve bırıkmıs ısler oldugundan. zaten kac haftadır aramız ıyı degıl, gıtmedım de bılerek.

salı anneme gıdecegım, babamdan sonra annem de agır grıp gecırdı koah ve astım olunca cok agır gecırdı zaten aynı sehırde nerdeyse 1 aydır gorusemedık bu bıle esımın hayatından dolayı oluyor ıste.
salı oglen manıkur yaptıracagım, ısyerındekı yer kapanacak, benım de onceden odenmıs paketım vardı bıtmıs olur hem. bununla da uzun sure yakın bır yer bulamam ve guzellık maceram kalır
carsamba saclarımı boyatacagım
persembe cok yakın arkadasımla nerdeyse 2 sene sonra gorusecegım, eskı ıs arkadasım onda cocuk ve ıs, ben de bıtmeyen agva varken denk gelemedık
buarada söylemeyi unuttum, hafta boyu 3 kez araba sürdüm yine gitti paralar ama artık istanbul trafiğinde bile surecek durumdayım

eşim parkuru gördü hatta kendisi bile ohaa dedi şaştı kaldı , hem bendeki gelişime , hem de parkurun zorluğuna

zaten eklemeler yapacaklarmıi, dubalarda tüyolar vardı renklendırme, onu bıle farketmıs kurum ve kaldırtmıs.

u dönüş de gelecekmiş.

neyse cumartesi gunu, bındıgım dolmus ufak bır kaz yaptı, sınava gec kaldım mucıze gıbı kabul ettıler sınava gırmemı, normalde hak tanımıyorlar, o stres ıle surdum arabayı gayet ıyıydım ama park yerıne gırerken parkurdan bıraz uzaklastın, 3 hamlede gıremezsın sımdı sen dıyıp hoca bıraktı. arabanın arka bagajdakı malzemelerı bıle tek tek yere ındırıp, saydıracak kadar zor bırıydı ama yıne de bu kadarını beklemıyordum. oncekı hocalar ıyıydı allah var ama o zaman da ben heyecandan stop ettırıyordum bu kez piştim, oldum ama hocası aksi cıktı. yani kaldım 3. kez ve aralıkta son hakkım

Günaydın 🤍 Sıcak çay severler burda mısınız?Hava yağmurlu bugün 🌧️☕ modum battaniyeye sarılıp uyumak olsa da, bebişle pek mümkün değil.
Akşama aldığımız balkon takımı gelecek, balkonu yıkamam lazım.

Eklentiler

• 1000040285.jpg
    1000040285.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 11
Anneannem abla. Beynine pıhtı atmış küçük bişeymiş. Sabah konuşamamış sonrada aynı şeyleri deyip durmuş tansiyonu 17 çıkmış belki daha yüksekti teyzemler gelene kadar düşmüştür 17 ye. İlaçla tedavi olur geçer demişler şimdi yoğun bakımda yarın doktor bakacak. Hastaneye gittikten sonra sordukları sorulara hiç cevap vermemiş. Bi teyzemle wc de konuşmuş. Bekliyoruz bakalım bizde yarını
Çok geçmiş olsun sweet Rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲

Evet abla vardı ilaç kullanıyor. Acildeki doktor demiş ki muhtemelen dozu az geliyor artık

Çok teşekkür ederim herkese. Yoğun bakımdan odaya çıkaracaklar birazdan. Teyzem gidiyor yanına. Orda çalışan bir akrabamız dayımla konuşturmuş güzel konuşmuş bakalım
iyi çok şükür canım Allah şifalar versin herkese

Günaydın 🤍 Sıcak çay severler burda mısınız?Hava yağmurlu bugün 🌧️☕ modum battaniyeye sarılıp uyumak olsa da, bebişle pek mümkün değil.
Akşama aldığımız balkon takımı gelecek, balkonu yıkamam lazım.

Hayırlı olsun şimdiden 😍 çayı cam da severim zor durumda kalmışımdır kupa da içiyorsam

buarada söylemeyi unuttum, hafta boyu 3 kez araba sürdüm yine gitti paralar ama artık istanbul trafiğinde bile surecek durumdayım

eşim parkuru gördü hatta kendisi bile ohaa dedi şaştı kaldı , hem bendeki gelişime , hem de parkurun zorluğuna

zaten eklemeler yapacaklarmıi, dubalarda tüyolar vardı renklendırme, onu bıle farketmıs kurum ve kaldırtmıs.

u dönüş de gelecekmiş.

neyse cumartesi gunu, bındıgım dolmus ufak bır kaz yaptı, sınava gec kaldım mucıze gıbı kabul ettıler sınava gırmemı, normalde hak tanımıyorlar, o stres ıle surdum arabayı gayet ıyıydım ama park yerıne gırerken parkurdan bıraz uzaklastın, 3 hamlede gıremezsın sımdı sen dıyıp hoca bıraktı. arabanın arka bagajdakı malzemelerı bıle tek tek yere ındırıp, saydıracak kadar zor bırıydı ama yıne de bu kadarını beklemıyordum. oncekı hocalar ıyıydı allah var ama o zaman da ben heyecandan stop ettırıyordum bu kez piştim, oldum ama hocası aksi cıktı. yani kaldım 3. kez ve aralıkta son hakkım
hoşgeldin canım, sıkma canını baya ilerletmişsin en azından araba kullanmayı aralıkta geçersin bence :super:

X