- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
önemli olan anlamı diye düşünüyorum artık ben boncukda öyleAynenn ben daha önce değişim olsun diye yönetimi etiket ettim, ama
Yazı yazarkenklavyedeki var
Benzer sıkıntı nazar boncuğu için de geçerli.Şu emojide ki Amin emojisini koymak istiyorum ama şekli itibari ile şey oluyor icim rahat olmuyor bizim aminimizi de koysalar keşke
allah razı olsun vallahi ondan bende hem çalışıyorum hem üni bitirmeye çalışıyorum hemde çocuk var bide beyaz gürültü oyuncağını yanına koyuyorum direkt uyuyoBeyaz gürültü neymiş hu allah açtım çocuğa sallıyorum ayağımda zırladı falan pes etti
İmtihan cenneti kazanmak kolay değil
Boyun kaç? İdeal bi kilo benceŞu an 67 kiloyum
Evet ya budizmi temsil ediyor galibaŞu emojide ki Amin emojisini koymak istiyorum ama şekli itibari ile şey oluyor icim rahat olmuyor bizim aminimizi de koysalar keşke
En azindan söylemişsin Buda çok güzelAynenn ben daha önce değişim olsun diye yönetimi etiket ettim, ama
Evet doğru yaa biz o niyetle koymuyoruzönemli olan anlamı diye düşünüyorum artık ben boncukda öyle
Sadece maşallah niyetimiz Evet yazı olarak da yazdığı için onda bende onu düşünerek koyuyorum aslında da Amin de de Amin yazıyor öyle bi aklımdaydı yazıverdimBenzer sıkıntı nazar boncuğu için de geçerli.
Burada daha önce de konuştuk, boncuk bırakıyoruz ama biz yine de "maşallah" demiş oluyoruz.
Boncuk
Evet asıl olan niyetÇok takılmayın yav niyet önemli
Ayy çok güzel yaa maşallahHer gün dua çekiyoruz salavatları da çekip atıyoruz içine
Yine Amin niyeti ile kullanırız yaa şimdi bildik ki herkesin amini bir elhamdülillahEvet ya budizmi temsil ediyor galibaben de korkuyorum o emojiden artık kullanasım gelmiyor
Bunları kendin mi tasarlayıp çıktı aldın canım çok hoş olmuş maşallahHer gün dua çekiyoruz salavatları da çekip atıyoruz içine
Ramazan kitabından kesti kızlarBunları kendin mi tasarlayıp çıktı aldın canım çok hoş olmuş maşallah
Bildiğimi söylemezsem üzerimde kalır nazar boncuğu çok sıkıntılı birşey medet umarak takmak şirk koşmak anlamına geliyor,Allah'a eş koşmak.E bız üzerimize takmıyoruzBenzer sıkıntı nazar boncuğu için de geçerli.
Burada daha önce de konuştuk, boncuk bırakıyoruz ama biz yine de "maşallah" demiş oluyoruz.
Boncuk
Çok güzel fikir olmuşRamazan kitabından kesti kızlar
Ayy ben de çok beğendim ne güzel bir annesin maşallah BonusRamazan kitabından kesti kızlar