- 11 Nisan 2007
- 83.113
- 482.334
Bitince izleyerek kahve içmek
Sıcak çikolata yaptık kızlarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitince izleyerek kahve içmek
Yumurta mı büyük ben mi katı yapıyorum hiç bilmiyorum nane poğaca da öyle oluyor meselaYumurta büyük olunca bir tık fazla un ister iki katı un için hamuru çok mu katı yapıyorsun
Hiç dikkat etmedim bunlar böyle ayrı ayrımıYok Bu seninki değil mutfak yazanı kötü dedim
Evet bende aynıdır sanmıştımHiç dikkat etmedim bunlar böyle ayrı ayrımı
CAnim gecen bende yaptim tutmadı ama bu tarif sıvı yağlı şekerpare tarifiEline sağlık gönül bende bi kere nefis yemek tariflerinden yaptım orda yazan unun 2 katını aldı hamur bende mi sorun var anlamıyorum ki
Maşallah canım yaa çok iyi bende alıştım sayılır eskiden olsa çay yani illa yerdim şimdi boş çay içiyorumİnşallah olursun istediğin gibiRabbim gönlüne göre versin.Benim babamdan kalma bi alışkanlık o akşam sekizden sonra bir şey yemezdi bende de bu vardı övünmek gibi olmasın o zamanlar ne kadar doğru yapıyormuşum ve acayip fittim hamilelik emzirme esnedi tabi o eski fit vücudum kalmadı sayılırAma oruçta öyleyim yine yer kalmıyor midemde eşimde biraz diyete girdi benim zorumla etkisi oldu hemen Fazlalıklarım şimdi gözüme çarpıyor diyor adamı da kendime benzettim
Noldu canım hayrolsunBi sabah olsa öyle darlandım ki
Şu an 67 kiloyumYa Nane Limon Kabugu seni görmezsek inancaz senin hiç fazlan yoktu maşallahın var genç kız gibiydin
Bu arada ev mi taşıyorsunuz?
Kıldım elhamdülillah
Çok iyi maşallahŞu an 67 kiloyum
Maşallah Allah kabul etsin abla bende kılayım daha fazla geç olmadan ramazangunlugum de görüşürüz inşallahKıldım elhamdülillah
Yumuşak hamur daha iyi olur poğaça daYumurta mı büyük ben mi katı yapıyorum hiç bilmiyorum nane poğaca da öyle oluyor mesela
Cümlemizin kabul olsun inşaAllahMaşallah Allah kabul etsin abla bende kılayım daha fazla geç olmadan ramazangunlugum de görüşürüz inşallah
Evet poğaça da elini kurtaramiyorsan hayalcim Hayalkuran yağ surebilirsin biraz eline bide ilk başta elinle değil kaşık yahut başka bi şeyle karıştır sonra biraz kıvam alınca yoğurmaya başlarsin şeytana bak namaza durmiyim diye tarif vermeye başladıYumuşak hamur daha iyi olur poğaça da
Aynenn ben daha önce değişim olsun diye yönetimi etiket ettim, amaŞu emojide ki Amin emojisini koymak istiyorum ama şekli itibari ile şey oluyor icim rahat olmuyor bizim aminimizi de koysalar keşke