Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eline sağlık gönül bende bi kere nefis yemek tariflerinden yaptım orda yazan unun 2 katını aldı hamur bende mi sorun var anlamıyorum ki
CAnim gecen bende yaptim tutmadı ama bu tarif sıvı yağlı şekerpare tarifi
gecen sefer asiri yagli olmusti elimde sekil verirken zorlanmıştim elimden akiyordu resmen yag bu sefer yağı bi bardaktan 3 parmak eksik koydum kivami güzel oldu şerbetinin de hepsini çekti maşallah 😍

İnşallah olursun istediğin gibi❤️Rabbim gönlüne göre versin.Benim babamdan kalma bi alışkanlık o akşam sekizden sonra bir şey yemezdi bende de bu vardı övünmek gibi olmasın o zamanlar ne kadar doğru yapıyormuşum ve acayip fittim🙂 hamilelik emzirme esnedi tabi o eski fit vücudum kalmadı sayılır🥴Ama oruçta öyleyim yine yer kalmıyor midemde eşimde biraz diyete girdi benim zorumla etkisi oldu hemen 😅 Fazlalıklarım şimdi gözüme çarpıyor diyor adamı da kendime benzettim🤣🙈
Maşallah canım yaa çok iyi bende alıştım sayılır eskiden olsa çay yani illa yerdim şimdi boş çay içiyorum 🫠

penyez83 penyez83 abla kıldın mı ben şimdi durucam inşallah 😍
Tam sen aklıma geldin baktım beğeni yapmışsın 🤭

Eklentiler

• 20240320_222246.jpg
    20240320_222246.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 33
Yumuşak hamur daha iyi olur poğaça da
Evet poğaça da elini kurtaramiyorsan hayalcim Hayalkuran Hayalkuran yağ surebilirsin biraz eline bide ilk başta elinle değil kaşık yahut başka bi şeyle karıştır sonra biraz kıvam alınca yoğurmaya başlarsin🫠🫠 şeytana bak namaza durmiyim diye tarif vermeye başladı

X