Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eklentiler

• IMG-20240311-WA0004.jpg
    IMG-20240311-WA0004.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 23
Benim bebeye bir haller oldu sallıyorum sallıyorum dönüp duruyor huzursuz çocuk dalamadı bi türlü hayrolsun.🥴
Dışarıda da sağanak yağış var güzel güzel yağıyor Allah'ın rahmeti🙂
İnşallah güzel güzel uyur canım bazen öyle oluyorlar malesef
Ben gündüz uykularını bıraktım erken oldu biraz aslinda uyusa cok iyi olacak ama cocuguma fazla geliyir sanirim simdi saat 10 da uyumuş oluyor çok şükür

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Teneffus Zili Teneffus Zili
Niyetimiz önemli ☺️✔️
Boncuk, el işareti var ama emojiye basınca "amin" ve "maşallah" yazıyor olmasını yeterli görüyorum açıkcası.
Yoksa Allah biliyor niyetimizi, aha burda kulları da biliyor, birbirimizi biliyoruz hamdolsun. Gerisi şekilci sosyal medyanın şeysileri.
Boşverelim.

Kızlar Bugün duyduğum iki güzel yaziyi sizlerle de paylaşmak istiyorum 🌿🌿🌿

🌿"Ramazan ayi boyunca şeytanlar zincire vuruldu. Ama bizler hala bazı şeyleri yapmakta zorluk çekiyoruz. Çünkü Şeytanlaşmış nefsimiz ve şeytanlaşmış insanlar hala serbest.. Unutmayın Şeytanı şeytan yapan nefsiydi.."🌸

🌿"Allah katında en sevimli amel, devamlı olandır.. Birkaç gün yapıp fazla fazla yapmaktansa az yapıp her gün o amele devam etmek en sevimli olanıdır.. Rabbim devamlı amel edenlerden olmayı hepimize nasip etsin..🤲🏻"🌸
Amin amin🤲İkisini de biliyorum ramazanda şeytan zincire vurulmuş oluyor.
Devamlı yapılan ibadet en hayırlı olandır,mesela namaz kılmak gibi🙂
Bende bugün Youtube çöplüğünde gezindim biraz niye çöplük diyorum gerçekten her türlü yığınla şey var doğru yada yanlış😅
Gördüm ki ne çok deist var Allah a inanıpta Resulullah'a peygamberlere iman etmeyenler hadis inkarcılığı moda bu deistlik yok agnostik,ezoterik 🤷 Kişi inkarcı ama ağzında Valla, Allah Allah kelimesini duydum kaç defa inanmıyorsan neden Allah a yemin ediyorsun🤣🤣

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Teneffus Zili Teneffus Zili
Niyetimiz önemli ☺️✔️
Boncuk, el işareti var ama emojiye basınca "amin" ve "maşallah" yazıyor olmasını yeterli görüyorum açıkcası.
Yoksa Allah biliyor niyetimizi, aha burda kulları da biliyor, birbirimizi biliyoruz hamdolsun. Gerisi şekilci sosyal medyanın şeysileri.
Boşverelim.
Evet doğru tamam inşallah bende zaten o düşünce ile koyuyordum🫠

Amin amin🤲İkisini de biliyorum ramazanda şeytan zincire vurulmuş oluyor.
Devamlı yapılan ibadet en hayırlı olandır,mesela namaz kılmak gibi🙂
Bende bugün Youtube çöplüğünde gezindim biraz niye çöplük diyorum gerçekten her türlü yığınla şey var doğru yada yanlış😅
Gördüm ki ne çok deist var Allah a inanıpta Resulullah'a peygamberlere iman etmeyenler hadis inkarcılığı moda bu deistlik yok agnostik,ezoterik 🤷 Kişi inkarcı ama ağzında Valla, Allah Allah kelimesini duydum kaç defa inanmıyorsan neden Allah a yemin ediyorsun🤣🤣
malesef cok artmis Allahim hayirla dogru yola alsin hidayet versin cok üzücü
Rabbim bizlerinde kalbini dini üzere sabit kılsın son nefese kadar 🤲🏻🤲🏻

Tşk ederim inş öyleyimdir. Kitapları paylaştığımda sen yoktun tavsiye etmiştim çocuklulara.
Benim oğlanda şimdilik meraklı sever aslında alsam yaparda sıpam 🥰maşallah abdest aldı bugün illa yarın oruç tutacam diyordu haftasonu inş.denemesi için kaldıracağım sahura.🙂

malesef cok artmis Allahim hayirla dogru yola alsin hidayet versin cok üzücü
Rabbim bizlerinde kalbini dini üzere sabit kılsın son nefese kadar 🤲🏻🤲🏻
Amin gerçekten ahir zamandayız bunu anladım son nefese kadar iman üzere gitmek.🥺 Peygamber efendimizin duası bu 🤲❤️

Dün mutfakta gecti günüm biraz pasta börek yaptim
Bugün evi topladim
2mak.camasir katladim yerlestirdim
1mak.yikandi astim
Evi süpurdüm
Wc lavoba yıkandı
Banyo klozet lavoba yikandi
Çöpler atıldı havlular degisti
Aynalar silindi
Yemek yaptim
Hamur yoğurdum lavas açtım
Iftardan hemen sonra mutfagi topladım. Ama gelemiyorum o zaman kızım la ilgileniyorum😎

X