Tşk ederim inş öyleyimdir. Kitapları paylaştığımda sen yoktun tavsiye etmiştim çocuklulara.Ayy ben de çok beğendim ne güzel bir annesin maşallah Bonus
Burda da öyle yavas yavas yagiyor mübarekBenim bebeye bir haller oldu sallıyorum sallıyorum dönüp duruyor huzursuz çocuk dalamadı bi türlü hayrolsun.
Dışarıda da sağanak yağış var güzel güzel yağıyor Allah'ın rahmeti
İnşallah güzel güzel uyur canım bazen öyle oluyorlar malesefBenim bebeye bir haller oldu sallıyorum sallıyorum dönüp duruyor huzursuz çocuk dalamadı bi türlü hayrolsun.
Dışarıda da sağanak yağış var güzel güzel yağıyor Allah'ın rahmeti
Amin aminKızlar Bugün duyduğum iki güzel yaziyi sizlerle de paylaşmak istiyorum
"Ramazan ayi boyunca şeytanlar zincire vuruldu. Ama bizler hala bazı şeyleri yapmakta zorluk çekiyoruz. Çünkü Şeytanlaşmış nefsimiz ve şeytanlaşmış insanlar hala serbest.. Unutmayın Şeytanı şeytan yapan nefsiydi.."
"Allah katında en sevimli amel, devamlı olandır.. Birkaç gün yapıp fazla fazla yapmaktansa az yapıp her gün o amele devam etmek en sevimli olanıdır.. Rabbim devamlı amel edenlerden olmayı hepimize nasip etsin.. "
Evet doğru tamam inşallah bende zaten o düşünce ile koyuyordumGonulmeyvesi
Teneffus Zili
Niyetimiz önemli
Boncuk, el işareti var ama emojiye basınca "amin" ve "maşallah" yazıyor olmasını yeterli görüyorum açıkcası.
Yoksa Allah biliyor niyetimizi, aha burda kulları da biliyor, birbirimizi biliyoruz hamdolsun. Gerisi şekilci sosyal medyanın şeysileri.
Boşverelim.
malesef cok artmis Allahim hayirla dogru yola alsin hidayet versin cok üzücüAmin aminİkisini de biliyorum ramazanda şeytan zincire vurulmuş oluyor.
Devamlı yapılan ibadet en hayırlı olandır,mesela namaz kılmak gibi
Bende bugün Youtube çöplüğünde gezindim biraz niye çöplük diyorum gerçekten her türlü yığınla şey var doğru yada yanlış
Gördüm ki ne çok deist var Allah a inanıpta Resulullah'a peygamberlere iman etmeyenler hadis inkarcılığı moda bu deistlik yok agnostik,ezoterikKişi inkarcı ama ağzında Valla, Allah Allah kelimesini duydum kaç defa inanmıyorsan neden Allah a yemin ediyorsun
Benim oğlanda şimdilik meraklı sever aslında alsam yaparda sıpamTşk ederim inş öyleyimdir. Kitapları paylaştığımda sen yoktun tavsiye etmiştim çocuklulara.
Amin gerçekten ahir zamandayız bunu anladım son nefese kadar iman üzere gitmek.malesef cok artmis Allahim hayirla dogru yola alsin hidayet versin cok üzücü
Rabbim bizlerinde kalbini dini üzere sabit kılsın son nefese kadar
Farzet komfeti patlattim@Derencim beğeni yağmurunda ıslanıyorum şuan
Farzet komfeti patlattim
Geliyorlar arada bilmiyorumNoldu canım hahayrolsun