- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.437
Teşekkür ederim canimm nefis yemek tarifleri sagolsunEline sağlık çok güzel olmuşlar
Eline sağlık gönül bende bi kere nefis yemek tariflerinden yaptım orda yazan unun 2 katını aldı hamur bende mi sorun var anlamıyorum kiTeşekkür ederim canimm nefis yemek tarifleri sagolsun
Yumurta büyük olunca bir tık fazla un ister iki katı un için hamuru çok mu katı yapıyorsunEline sağlık gönül bende bi kere nefis yemek tariflerinden yaptım orda yazan unun 2 katını aldı hamur bende mi sorun var anlamıyorum ki
Aa onunda mi çıkmış. İyidir ya solo ve sleepy seviyom benBende solu nun var o da büyük yer için denemedim
Bende bunlar var ben ot almak için değil anlık lekerlere silinip atılması gereken şeylere kullanıyorumAa onunda mi çıkmış. İyidir ya solo ve sleepy seviyom ben
İnşallah olursun istediğin gibiBu mükemmel birsey masallah keske bende böyle olsaydim
Ne güzel alışkanlık oluşmuş olması bizde arada bir dikkat edip sonuç bekliyoruzİnşallah olursun istediğin gibiRabbim gönlüne göre versin.Benim babamdan kalma bi alışkanlık o akşam sekizden sonra bir şey yemezdi bende de bu vardı övünmek gibi olmasın o zamanlar ne kadar doğru yapıyormuşum ve acayip fittim hamilelik emzirme esnedi tabi o eski fit vücudum kalmadı sayılır Ama oruçta öyleyim yine yer kalmıyor midemde eşimde biraz diyete girdi benim zorumla etkisi oldu hemen Fazlalıklarım şimdi gözüme çarpıyor diyor adamı da kendime benzettim
Özenerek yapsam böyle güzel olmazdı geçen tutmadı mesela herkesin nasibi
e ne diyeyim yiyenlere afiyet olsun
İnşallah 76 yi görürüm yakında
Solonun mutfak için olanı iğrenç. Zehir gibi kokuyorBende bunlar var ben ot almak için değil anlık lekerlere silinip atılması gereken şeylere kullanıyorum
Bitince izleyerek kahve içmekMutfak toplu️
Süpürüldü
Dolap kapakları ve buzdolabı silindi
Ben sleepy nin beyaz sabunlu olanı toza, çamaşır suluyu banyoya falan kullanıyorumBende bunlar var ben ot almak için değil anlık lekerlere silinip atılması gereken şeylere kullanıyorum
Yok ya limon gibi kokuyorSolonun mutfak için olanı iğrenç. Zehir gibi kokuyor
Dediğim gibi anlık lekeler için kullanıyorum her yerde detaylı kullanmadımBen sleepy nin beyaz sabunlu olanı toza, çamaşır suluyu banyoya falan kullanıyorum
Sweet sen o mopu nereden aldın? Memnun musun?Aa onunda mi çıkmış. İyidir ya solo ve sleepy seviyom ben
Yok Bu seninki değil mutfak yazanı kötü dedimYok ya limon gibi kokuyor
Annemin yemekleri de hafif onu da fark ettim etkisi var şimdi benimde yemeklere geçmiş ama bünyeler zayıfNe güzel alışkanlık oluşmuş olması bizde arada bir dikkat edip sonuç bekliyoruz
İnternetten aldım mandallı mop çok beğendim. Bende diğer moptan var da bu daha iyiSweet sen o mopu nereden aldın? Memnun musun?
Valla ben bimin mr.bee kullanıyorum kokusu freshkendi markası toz alırken gayet güzel aynada buğu bıraktı ama