Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu mükemmel birsey masallah keske bende böyle olsaydim
İnşallah olursun istediğin gibiRabbim gönlüne göre versin.Benim babamdan kalma bi alışkanlık o akşam sekizden sonra bir şey yemezdi bende de bu vardı övünmek gibi olmasın o zamanlar ne kadar doğru yapıyormuşum ve acayip fittim hamilelik emzirme esnedi tabi o eski fit vücudum kalmadı sayılırAma oruçta öyleyim yine yer kalmıyor midemde eşimde biraz diyete girdi benim zorumla etkisi oldu hemen Fazlalıklarım şimdi gözüme çarpıyor diyor adamı da kendime benzettim

Ne güzel alışkanlık oluşmuş olması bizde arada bir dikkat edip sonuç bekliyoruz

Ne güzel alışkanlık oluşmuş olması bizde arada bir dikkat edip sonuç bekliyoruz
Annemin yemekleri de hafif onu da fark ettim etkisi var şimdi benimde yemeklere geçmiş ama bünyeler zayıf ma aile maalesef Kore,Asya mutfakları insanları dikkatimi çekti sebze, pirinç ağırlıklı beslenme şekilleri var gerçekten zayıf ciltleri daha genç görünüyor.Bence çok alakalı.Benim beslenme stili değişmişti bu aralar biraz kilo aldığımı fark ettim. Sebze ağırlıklı yiyince tutmuyor vücut kiloyu vede dengelemek çok önemli bir gün ağır yediysen ertesi gün hafif bi menü olacak.

Sweet sen o mopu nereden aldın? Memnun musun?
Valla ben bimin mr.bee kullanıyorum kokusu fresh kendi markası toz alırken gayet güzel aynada buğu bıraktı ama
İnternetten aldım mandallı mop çok beğendim. Bende diğer moptan var da bu daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…