- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
Saminn aminnnn kuzucummmmCanımsın Rabbim sana gönlündekini versin aminnn
sevincten ağladığın günler gelsin canım her zaman duamdasın ❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saminn aminnnn kuzucummmmCanımsın Rabbim sana gönlündekini versin aminnn
sevincten ağladığın günler gelsin canım her zaman duamdasın ❤❤❤
dersten geri kalan zamanlarında yapabilirsin yapabildigin kadar esin anlayisliysa zorluk cekmezsinKesinlikle öyle 4 ay gibi kisa bir süre var ama diğer türlü de evi eşimi ihmal ediyorum psikolojisi oluyor biraz
Bende de var monstera daha sulamasını çözemedim 3aydie bende ayda 1suluyorum yinede 1yapragi sarardj
Bende alırım belkiBakılır ya niye bakılmasın bende de bundan var bu monstera monkey diye geçiyor bunun yaprakları büyük olanın yapraklarından daha ince ve yumuşak.
Büyük güneşli yeri seviyor bunu bilmiyorum henüz.
UyumıyammıEfser Hani uykun kaçmışdı
Sarjım bitti gidip uyudum yapamadm ben
geçmiş olsun canım şimdi nasıl hafta sonu yoğundum yeni gördümİnşallah canım şimdi uyudu soğuğa yakın ılık suyla duş aldırdım
hayırlı ramazanlarYaa bu ramazan aynen böyle sofrayı hazırlarken aklıma geldi. Dedim iftar öncesi toplamayan kaldı mı acaba
Böyle hatırlanmak, birine bir şey kattığımı duymak görmek mutlu ediyor
Okumuyorum uzuuuuun zamandır epey ilerlemiş sayfalar. Eskiden mutlaka okurdum hiç atlamazdım
Cümleten hayırlı ramazanlar
bende bu markanın lavantasını kullanıyorum. çok güzelBonus Limonsuzzcay
Kızlar ben bununla sildim kokusu hemen gitmiyor şuan hala mis ve diğerinin bu kadar kalıcı olmadığını farkettim
Uyanıkken asla olmuyor bizde anında gelir hemen. Bugün tekrar başlayım diyorum uyanırsa diycem ki artık bu tesadüf değil. Ya eşimi falan da görmek istemiyor çıldırıyor resmen adamı görünce illa ben olcam yanındasweetgirlcandy aynı seyleri yaşıyoruz. ben derse niyetlendigim zaman kızım cok huysuz oluyor ya çalışmayı cok istiyorum ama olmuyo napsak ya çözümü yok mu acaba
Sabah denedim o uyanıkken daha iyi ama onda da sürekli kucağıma gelmek istiyor kağıt kalem veriyorum oyalansin diye yine olmuyor illa kucağımda oynuyacak
günaydın, bende sabahtan beri okumaya çalışıyorum. atladım birazını cumadan beri giremedim. cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .Günaydın geceden beri okuyorum dinlene dinlene
günaydın, bende sabahtan beri okumaya çalışıyorum. atladım birazını cumadan beri giremedim. cumartesi ilk yardım sınavım vardı, çok şükür geçtim. çok heyecan yaptım ama 98 aldım .