Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doğru diyorsunuz hayatımın en müsait dönemi diyebilirim teşekkür ederim öyle yapayim ama sabahda verimli saatler gitmesin diye düşünüyordum ders aralarinda yapmak mantıklı sanırım
Aynen sabah çalışıp temizliği akşam üstüne bırakabilirsiniz

Bonus
Ben bunun biraz daha dik duranini görmüştüm
Bende mi alsam.bundan çok hoşuma gitti şuan
Bakabilir miyim acaba

Bakılır ya niye bakılmasın bende de bundan var bu monstera monkey diye geçiyor bunun yaprakları büyük olanın yapraklarından daha ince ve yumuşak.

Büyük güneşli yeri seviyor bunu bilmiyorum henüz.

Çiçeğimmmm benimde hem favorilerimde inşallah bir gün
Hatta ağladığım günlerde uyurken hep bu şekilde açar dinlerim
Canımsın Rabbim sana gönlündekini versin aminnn
sevincten ağladığın günler gelsin canım her zaman duamdasın ❤❤❤

Merhabalar. Aranızda KPSS çalışıp aynı zamanda evli olan var mi ? Hem evi hem sınavı nasil ayni anda yürütebiliyorsunuz önerisi olan var mi

Benimde küçük kızım var sweetin dediği gibi cocukla çalışmak cok zor sizin suan durumunuz musaitmis elinizden geldigince çalışın temizlik her zaman yapılıyor sınavdan sonra pisman oluyor insan çalışmadığı anlara

sweetgirlcandy aynı seyleri yaşıyoruz. ben derse niyetlendigim zaman kızım cok huysuz oluyor ya çalışmayı cok istiyorum ama olmuyo napsak ya çözümü yok mu acaba

Sabah denedim o uyanıkken daha iyi ama onda da sürekli kucağıma gelmek istiyor kağıt kalem veriyorum oyalansin diye yine olmuyor illa kucağımda oynuyacak

Kesinlikle öyle 4 ay gibi kisa bir süre var ama diğer türlü de evi eşimi ihmal ediyorum psikolojisi oluyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…