- 24 Mart 2012
- 17.285
- 3.784
- 41
Gönlünüzde ki gibi hayırla sonuçlansın inşallahhanımlar
bugun bır haber beklıyorum. hukuki bır surec ve maddı boyutu da olacak olumlu karar cıkarsa.
lutfen dua eder misiniz, hem buyuk bır adaletsızlıgın cezası olmus dıyecegım ve yasadıgım en acı hukuki ve insani adaletsizliklerin bir gun cezasını bulacagına ınancım artacak, hem de ufak da olsa elımıze bır para gecer, hem evı bıtırebılırız ve kurtuluruz bu dertten, hem de kredı kartlarımızı kapatırız
Nefes problemi bende yaşıyorum yani nefes alırken mi zorlanıyorum yoksa cigerlerle mi alakalı anlamadım nefesim daralıyo kalbim sıkısıyo. Burun ameliyatı olmustum bi sene önce ve bu beni korkutmaya basladı bi sorun mu var acaba diye kontrollerde de bi sıkıntı olmadıgını söylemisti doktorGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler sağlıklı huzurlu mutlu bir gün olsunBen dün kahvaltı yapıp yatağımı toplayıp hazırlanıp direkt evden çıktım Akşam da geldim Yemek ısıttım eşime Dünden kalma gerçekten aşırı yorgundum gece nasıl uyudum hatırlamıyorum bir nefes sorunum var Nefes almakta çok zorlanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum.bugün dinlenmeye ayıracağım bir ev hanımı için ne kadar dinlenmeye ayrılmış bir gün olursa tabi
Hayırla sonuclansın insallahhanımlar
bugun bır haber beklıyorum. hukuki bır surec ve maddı boyutu da olacak olumlu karar cıkarsa.
lutfen dua eder misiniz, hem buyuk bır adaletsızlıgın cezası olmus dıyecegım ve yasadıgım en acı hukuki ve insani adaletsizliklerin bir gun cezasını bulacagına ınancım artacak, hem de ufak da olsa elımıze bır para gecer, hem evı bıtırebılırız ve kurtuluruz bu dertten, hem de kredı kartlarımızı kapatırız
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildirBi arkadaşıma hastanede eşlik ediyorum o yüzden yoğum
ooo çok soğuk olur ciddenSivastayim canım
Allah hayırla sonuçlanmasını nasip etsin canımhanımlar
amin Allah razı olsunKızlar
Nefes problemi bende yaşıyorum yani nefes alırken mi zorlanıyorum yoksa cigerlerle mi alakalı anlamadım nefesim daralıyo kalbim sıkısıyo. Burun ameliyatı olmustum bi sene önce ve bu beni korkutmaya basladı bi sorun mu var acaba diye kontrollerde de bi sıkıntı olmadıgını söylemisti doktor
Hayırla sonuclansın insallah
amin canım Allah razı olsunAllah hayırla sonuçlanmasını nasip etsin canım
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşTünaydın anca yazabiliyorum kızlar
Sabah yatakları topladım
Evi havalandırdım
Ardanın kahvaltısını beslenmesini hazırladım okula gönderdim.
Bulaşık makinesini boşalttım
Mete kek yapalım dedi kahvaltıdan önce kek yaptık.
Kahvaltımızı yaptık mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı
Öglen esim yemege gelcej biseyler hazırlarım
Akşama menüde ne var banada fikir verin
Buda kekimizgelin kahveye
Kahve içiyorum evde bir karede çikolata yokTünaydın anca yazabiliyorum kızlar
Sabah yatakları topladım
Evi havalandırdım
Ardanın kahvaltısını beslenmesini hazırladım okula gönderdim.
Bulaşık makinesini boşalttım
Mete kek yapalım dedi kahvaltıdan önce kek yaptık.
Kahvaltımızı yaptık mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı
Öglen esim yemege gelcej biseyler hazırlarım
Akşama menüde ne var banada fikir verin
Buda kekimizgelin kahveye
Dizimde menisküs yırtığı var şeker. Özeldeki doktor prp dedi bende bi devlete gidem bakam o ne dicek dedim. Öyle birine denk geldim ki arkasından kötü bi kelime bile yazmıyorum ki öbür dünyada hakkımı tam alabileyim.Geçmiş olsun neyin var
Kalbimi bıraktım kahvemle
Kolay gelsin misafirinde bereketiyle gelsinKızlar kızlar akşam yemekli misafirim var ama benim canım temizlik yapmak istiyor. ,
Evi silip, süpürüp, toz alcam.
Makinaya çamaşır attım.
wc banyo yıkıcam.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Oturma odasının cam ve korkuluk silcem.
Sonra yemek için hazırlık yaparım.
Önce namaz
Başlangıç 13.00 diyorum hepinizi öptüm
Hoşgeldin bitanemMelaba