-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.721
Kızlar şuan TRT1de Erkan Şamcı var. Temizlik püf noktaları veriyor. Yatağın nasıl temizleneceğini falan anlattı. Karbonatla ekolojik temizlik yaptı, yatak örtüsü kullanmayın dedi.
geçmiş olsun sizeGünaydın
Malesef yeni haftaya kızım ve ben hasta başladık. Bir süre aktif olamıyıcam.
Günaydın
Malesef yeni haftaya kızım ve ben hasta başladık. Bir süre aktif olamıyıcam.
ha yok yanlış anladınız topa tutmayın hemen :)genelde zor geliyor ben kendimde topluyorum yatağımı alışkanlıklar zaten yapılması gereken ama yapılmayan şeyler
ilk haftanın ki temiz tezgah
oturma odasının temiz derli toplu olması
hergün wc yıkamak gibi gibi
senin fikrin varsa söyle
Sabah sabah işe yetişmeye çalışan çoğu kişinin yapabildiğini düşünmüyorum benyani yalnız olamam değil mi
böyle düşünmemiştimben calısmadıgımdan yaptıgım tek alıskanlık bu zaten dıgerlerıne yapamıyorum
ne topa tutması diğerlerini de söyleyin dedin diye dedimha yok yanlış anladınız topa tutmayın hemen :)
bende evlendm ilk bir ay her sabah çarşafı silkelerdımne topa tutması diğerlerini de söyleyin dedin diye dedimcümleye bak ben bazı arkadaşların ihtiyacları olduğunu bildiğim için o ödevi verdim kalktıktan yaarım saat sonra toplarım kahvaltı falan aradan çıksın yani eskiden süpürürdüm her gün
benim küçük kıl a tüye tahammülüm yoktur o konuda azıcık manyağım tüy toplayıcı ile ne kadar topluyorsa öyle yapıyorum artık arada hergün uğraşamıyorum napiyim banyo da öyle mesela adam yaşlandıkça döküyor galibabende evlendm ilk bir ay her sabah çarşafı silkelerdımşimdi kalkıyorum yorganı ayakucuna katlıyorum hoop btti
Tuy toplayici ne kibenim küçük kıl a tüye tahammülüm yoktur o konuda azıcık manyağım tüy toplayıcı ile ne kadar topluyorsa öyle yapıyorum artık arada hergün uğraşamıyorum napiyim banyo da öyle mesela adam yaşlandıkça döküyor galiba
İşler bitti ama bende bittimGünaydın bugün ku 5 maddem
- oturma odası toplanacak
-buzdolabı silinip yerlestirilecek
- dünden kalan ütü tamam lanacak
- toz alinip silinecek
- oda ve mutfaga süpürge tutulacak
Haydi bismillah
ikeadan almıştım plastik sapı var bi nevi etiket gibi yapışıyo rulo google dan falan bakabilirsin :)Tuy toplayici ne ki
Yine fazla abarttim maddeleri galiba hepsini yapamadim,ya ben niye böyleyim abartili maddeler yaziyorum sonrada bitiremiyorum+önceden bunlarin hepsini bir gün de yapardim simdi niye olmuyo ki yaaaaBugünkü 5 maddem
1.camlar silinecek
2.ev süpürülecek
3.ev silinecek
4.toz alinacak
5.banyo yikanacak