DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

nee yatak toplamamııııı zaten her sabah yapıyozz yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?
genelde zor geliyor ben kendimde topluyorum yatağımı alışkanlıklar zaten yapılması gereken ama yapılmayan şeyler
ilk haftanın ki temiz tezgah
oturma odasının temiz derli toplu olması
hergün wc yıkamak gibi gibi

senin fikrin varsa söyle

-kirliler makineye atilacak
-asilip kuruyunca katlanip kaldiracak
-ütü yapılması gereken ler ütülenecek
-balkon yikanacak
-rutin oda+mutfak temizligi yapilacak
Haydi Bismillah
- kirliler makineye atıldı +
-çamaşır lar kurutulup katlandı +
-ütü yapilacak
- balkon yikandi +
- rutin oda + mutfak temizligi yapıldı +

kusura bakmayın kızlar günlerdir yatıyorum biraz rahatsızım.
bu haftanın alışkanlığı yatak toplama olsun.

bşka yere de yazmam lazım mı? bildirime falan

Yaaaaa en istemediğim alışkanlıkkkkk Neyse bakalım çok kuşkuluyum ama düzene girebilecek mi acabaaa

nee yatak toplamamııııı zaten her sabah yapıyozz yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?

Sabah sabah işe yetişmeye çalışan çoğu kişinin yapabildiğini düşünmüyorum ben yani yalnız olamam değil mi

Yapmayan var mı ki derken

heyecandorukta

cnntrm

Kızlar gelin sizden BAHSEDİYORuz

Sen acaba neden atıyorsun bizi ortaya en sevdiğim alırım bi dal deyip geçecektim belki

Bugünün 5 lisi:
1-Kurabiye biraz daha yapacağım kapta gözüme çok az geldi
2- Çiçekleri sulayacağım
3- Yemek yapacağım
4- Çamaşır odasını süpüreceğim
5- Çay kitap keyfi yapacağım

ben bazı sabahlar yapamıyorum malesef . işe yetişme evden çıkma telaşıyla. bide söyle bi durum var internette okumuştum yataktan kalkar kalkmaz yatak toplamayın . yatağa dökülen deri döküntüleri ile beslenen maytlar sıcak ortamda çoğalırmış. o sebeple biraz çarşağı havalandırın sonra örtüsünü kapatın diyorlardı. birazda onu uygulamaya çalışıyorum

hayır yanlız değilsin

günaydın herkese ..
bugünün 5 maddesi
*dün yıkanan çamaşırlar toplanıp yerleşecek
*banyo temizlenecek
*mutfak zemini silinecek
*yatak odasındaki bazanın altı silinecek
*kitap okunacak

Kızlar şuan TRT1de Erkan Şamcı var. Temizlik püf noktaları veriyor. Yatağın nasıl temizleneceğini falan anlattı. Karbonatla ekolojik temizlik yaptı, yatak örtüsü kullanmayın dedi.

Yıkayıp dolaba yerleştirilince bozulmuyor mu?

Canım yeşillikleri yıkıyorum, kurutuyorum, doğrayıp koyuyorum... Salata yapacağım zaman azar azar alıp karıştırıyorum... Her seferinde yıka doğra derdi olmuyor... Her kapta olur mu bilmiyorum ben t ile başlayan kaplarda koyuyorum.. Reklam olmasın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…