DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

buna

bu 2 hafta boyunca yatak odası canım

onun dışında

her gün tezgah temizliği
her gün oda toplanması
her gün wc yıkama

var

BUGÜN DE YENİ ALIŞKANLIK GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR

Harika, tezgah temizliği alışkanlığımdır zaten... WC yıkama da 2 günde 1 kesin yapıyorum. Oda toplanması sıkıntı bir tek..

günaydın herkese,iyi haftalarınız olsun.
bugünün 5lisi ;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*kuruyanlar toplanıp yerleşecek
*kek yapılacak
*ev süpürülecek
*toz alınacak
daha sayamadığım çok iş var aslında.dün evde olmadığım için bütün işler kaldı,bu akşam spor var ama gitmeyeceğim.akşam ev işi yaparak formumu koruyacağım bugün

kızlar bu sıralar iş yerim çok yoğun ve internet sıkıntısı var evdede eşim kursa gittiği için tüm işler bana kaldı çıldırmak üzereyim. o sebeple telefonu bile elime alamadım. kusura bakmayın. bugünkü 5 maddeme yazıp düzenli hayatıma dönüş yapmak istiyorum.
1.çamaşır makinesi çalıştırılacak
2. kuruyanlar katlanacak
3. 2 odanın tozu alınacak
4.yemek yapılacak
5.bulaşıklıktaki kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek

buna

bu 2 hafta boyunca yatak odası canım

onun dışında

her gün tezgah temizliği
her gün oda toplanması
her gün wc yıkama

var

BUGÜN DE YENİ ALIŞKANLIK GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR

Bi itirafta bulunuyum mu
Yeni alışkanlık gelince önceki verilen ,alışkanlıktan çıkıyor zannediyordum . Ama hepsi devam ediyormuş .

Bundan sonra hepsini birden yapacağım

Bi itirafta bulunuyum mu
Yeni alışkanlık gelince önceki verilen ,alışkanlıktan çıkıyor zannediyordum . Ama hepsi devam ediyormuş .

Alışkanlık canımcımmmmmm hayat boyu devam etsin diye Böyle böyle işler azalsın 2 dk da biriktirmeden halledelim ki sonra iş yığılması olmasın diye :)

Bi itirafta bulunuyum mu

hahhahaa iyiymiş bu yaaaaaa

ben daha 5 madde yazmadım ne yazacağım bilmiyorum kiii

1- masa toplama
2- bulaşık yıkama
3- yarına giyeceklerimi hazırlama
4- çiçek sulama
5- ayakkabı boyama

nee yatak toplamamııııı zaten her sabah yapıyozz yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?

bgun ağrım yok baya iyi hissediyodum maddelerimin bi kaçını yaptım ama yine de yazcam

1 pazara gidilcek ve alınanlar tek tek yıkanıp nasıl saklanması gerekıyosa öyle yerlestirilcek buzdolabına canım cıktı
2 makarna ve salata yapılcak
3 elime gecen herşey silkelencek ( zaten köpeğim var hep elim bişeyler silkeler )
4 salon ve koridor süpürülcek silincek ya da sadece silince
5 banyo elden geçirilcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…