- 30 Mart 2016
- 254
- 157
- 39
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.701
Geçmiş olsunkusura bakmayın kızlar günlerdir yatıyorum biraz rahatsızım.
bu haftanın alışkanlığı yatak toplama olsun.
bşka yere de yazmam lazım mı? bildirime falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunkusura bakmayın kızlar günlerdir yatıyorum biraz rahatsızım.
nee yatak toplamamııııı zaten her sabah yapıyozz yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?
Ben hiç toplamam :)))) Nadiren evi toplarken toplarım ahaha :)
genelde zor geliyor ben kendimde topluyorum yatağımı alışkanlıklar zaten yapılması gereken ama yapılmayan şeylernee yatak toplamamııııı zaten her sabah yapıyozz yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?
Topladım bile
teşekkür ederim :)Geçmiş olsun
- kirliler makineye atıldı +-kirliler makineye atilacak
-asilip kuruyunca katlanip kaldiracak
-ütü yapılması gereken ler ütülenecek
-balkon yikanacak
-rutin oda+mutfak temizligi yapilacak
Haydi Bismillah
kusura bakmayın kızlar günlerdir yatıyorum biraz rahatsızım.
nee yatak toplamamııııı zaten her sabah yapıyozz yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?
Yaaaaa en istemediğim alışkanlıkkkkk Neyse bakalım çok kuşkuluyum ama düzene girebilecek mi acabaaa
Sabah sabah işe yetişmeye çalışan çoğu kişinin yapabildiğini düşünmüyorum ben yani yalnız olamam değil mi
Sen acaba neden atıyorsun bizi ortaya en sevdiğim alırım bi dal deyip geçecektim belki
Yıkayıp dolaba yerleştirilince bozulmuyor mu?