DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Kızlar şuan TRT1de Erkan Şamcı var. Temizlik püf noktaları veriyor. Yatağın nasıl temizleneceğini falan anlattı. Karbonatla ekolojik temizlik yaptı, yatak örtüsü kullanmayın dedi.

Biz cumartesi günü yaptık onu heyecan dorukta ile... Yatağa bol karbonat ve nişasta serptik beklettik. Sonra güzelce süpürdük... Sonra fısfıslı şişede karbonat ve sirke karıştırdık üzerine su ekledik... Yatağın her yerine fıslattık... Sonra üzerine çarşaf serip oklavayla dövdük yatağı... Sonra çarşafı makineye attık yıkandı... Yatağı da 1-2 saat açık bıraktık camı da açtık havalandı..ç mis gibi oldu.. Uyuması bile değişti yatakta sabahları daha dinç kalkıyorum 2 gündür...

Günaydın yat yat olmuyor bugün çıktım yatağın içinden ev savaş alanı tabi günlerdir bir şey yapmıyorum

1 nevresim değiştirelecek
2 mutfak toplanacak
3 ocak silinecek
4 pazara gidilecek
5 alınanlar yerleşecek

Bugünkü 5 maddem
1.camlar silinecek
2.ev süpürülecek
3.ev silinecek
4.toz alinacak
5.banyo yikanacak

Sabah sabah işe yetişmeye çalışan çoğu kişinin yapabildiğini düşünmüyorum ben :KK66: yani yalnız olamam değil mi :KK70:

böyle düşünmemiştim :KK70: ben calısmadıgımdan yaptıgım tek alıskanlık bu zaten dıgerlerıne yapamıyorum :KK70:

ha yok yanlış anladınız topa tutmayın hemen :)
ne topa tutması diğerlerini de söyleyin dedin diye dedim :KK70: cümleye bak ben bazı arkadaşların ihtiyacları olduğunu bildiğim için o ödevi verdim kalktıktan yaarım saat sonra toplarım kahvaltı falan aradan çıksın yani eskiden süpürürdüm her gün

ne topa tutması diğerlerini de söyleyin dedin diye dedim :KK70: cümleye bak ben bazı arkadaşların ihtiyacları olduğunu bildiğim için o ödevi verdim kalktıktan yaarım saat sonra toplarım kahvaltı falan aradan çıksın yani eskiden süpürürdüm her gün
bende evlendm ilk bir ay her sabah çarşafı silkelerdım :KK70: şimdi kalkıyorum yorganı ayakucuna katlıyorum hoop btti :KK70:

bende evlendm ilk bir ay her sabah çarşafı silkelerdım :KK70: şimdi kalkıyorum yorganı ayakucuna katlıyorum hoop btti :KK70:
benim küçük kıl a tüye tahammülüm yoktur o konuda azıcık manyağım tüy toplayıcı ile ne kadar topluyorsa öyle yapıyorum artık arada hergün uğraşamıyorum napiyim banyo da öyle mesela adam yaşlandıkça döküyor galiba :KK70: :KK70:

5 nisan Beşlim
1 kahvalti hazirlamak misafirim vardi
2 camasir atmak
3 camasir sermek
4 parka gitmek
5 mutfagi toplamak

Bugünkü 5 maddem
1.camlar silinecek
2.ev süpürülecek
3.ev silinecek
4.toz alinacak
5.banyo yikanacak
Yine fazla abarttim maddeleri galiba hepsini yapamadim,ya ben niye böyleyim abartili maddeler yaziyorum sonrada bitiremiyorum+önceden bunlarin hepsini bir gün de yapardim simdi niye olmuyo ki yaaaa:KK47:

X