DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

buna buna

bu 2 hafta boyunca yatak odası canım

onun dışında

her gün tezgah temizliği
her gün oda toplanması
her gün wc yıkama

var

BUGÜN DE YENİ ALIŞKANLIK GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR

:KK50:

Harika, tezgah temizliği alışkanlığımdır zaten... WC yıkama da 2 günde 1 kesin yapıyorum. Oda toplanması sıkıntı bir tek..

günaydın herkese,iyi haftalarınız olsun.
bugünün 5lisi ;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*kuruyanlar toplanıp yerleşecek
*kek yapılacak
*ev süpürülecek
*toz alınacak
daha sayamadığım çok iş var aslında.dün evde olmadığım için bütün işler kaldı,bu akşam spor var ama gitmeyeceğim.akşam ev işi yaparak formumu koruyacağım bugün :-)

kızlar bu sıralar iş yerim çok yoğun ve internet sıkıntısı var evdede eşim kursa gittiği için tüm işler bana kaldı çıldırmak üzereyim. o sebeple telefonu bile elime alamadım. kusura bakmayın. bugünkü 5 maddeme yazıp düzenli hayatıma dönüş yapmak istiyorum.
1.çamaşır makinesi çalıştırılacak
2. kuruyanlar katlanacak
3. 2 odanın tozu alınacak
4.yemek yapılacak
5.bulaşıklıktaki kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek

buna buna

bu 2 hafta boyunca yatak odası canım

onun dışında

her gün tezgah temizliği
her gün oda toplanması
her gün wc yıkama

var

BUGÜN DE YENİ ALIŞKANLIK GELİYORRRRRRRRRRRRRRRR

:KK50:
Bi itirafta bulunuyum mu :oops:
Yeni alışkanlık gelince önceki verilen ,alışkanlıktan çıkıyor zannediyordum . Ama hepsi devam ediyormuş . :KK57:

Bundan sonra hepsini birden yapacağım :KK71::KK71:

Yeni alışkanlık gelince önceki verilen ,alışkanlıktan çıkıyor zannediyordum . Ama hepsi devam ediyormuş . :KK57:

Alışkanlık canımcımmmmmm hayat boyu devam etsin diye :KK70: Böyle böyle işler azalsın 2 dk da biriktirmeden halledelim ki sonra iş yığılması olmasın diye :)

hahhahaa iyiymiş bu yaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

ben daha 5 madde yazmadım ne yazacağım bilmiyorum kiii

1- masa toplama
2- bulaşık yıkama
3- yarına giyeceklerimi hazırlama
4- çiçek sulama
5- ayakkabı boyama

:KK55::KK55:

nee yatak toplamamııııı :KK57: zaten her sabah yapıyozz :KK70: yapmayan var mı ki ? başka fikir üretsek ? bi de bi önceki alıskanlıklar neydı ben bilmiyorum söylesenizde onları da yapsam olur mu ?

bgun ağrım yok baya iyi hissediyodum maddelerimin bi kaçını yaptım ama yine de yazcam :KK53:

1 pazara gidilcek ve alınanlar tek tek yıkanıp nasıl saklanması gerekıyosa öyle yerlestirilcek buzdolabına :KK57:canım cıktı:KK57:
2 makarna ve salata yapılcak
3 elime gecen herşey silkelencek ( zaten köpeğim var hep elim bişeyler silkeler :KK70: )
4 salon ve koridor süpürülcek silincek ya da sadece silince :KK23:
5 banyo elden geçirilcekk

X