Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

tamam kedim, bekliyorum yerimseniben

bambum benden çok büyük şeyler bekleme. hayal kırıklığı olmasın(( sadece eğlence için katılıyorum ben. içinde buunmak istiyorum yarışmanın oy veren değil:))

oylarla ben pek değerlendirmiyorum cnm. katılmak önemli. yerimseniben

bencede öyle canım. çok eğlenceli olacak yaaaaa bu yarışma. çok merak ediyorum neler çıkacak acep:))

Kıslar foto boyutuna tam olarak karar verildimi ayrıca en fazla dört foto olcak dimi?

aslında bende istiom katılmayı amma cesaret edemiom kıslar yhakaydirigubbakcemile

yaa kızzz sen benii örnek al cesaretin herine gelirr git bi mkkajıma bak heyvanlı ben katıldıysam o makyajla bu hatunların arasına ve hala ısrarla katılmaya devam ediosammm sende katılırsın nolcaekk:):):)

yaa kızzz sen benii örnek al cesaretin herine gelirr git bi mkkajıma bak heyvanlı ben katıldıysam o makyajla bu hatunların arasına ve hala ısrarla katılmaya devam ediosammm sende katılırsın nolcaekk:):):)
:roflol:ama sende çok sevimliydin panterim:icecream:kaplanmıydın yoksa kız:uhm:

büleemeddünnn bilemediniz soruyu aldınızz boruyuu diycem o yüsden sanaa çitaa kız ben çitaaa pek bi hızlıı koşarımmm

Kıslar foto boyutuna tam olarak karar verildimi ayrıca en fazla dört foto olcak dimi?

foto sınırı koymadık canım. gözü yormayacak ve makyajı belli edecek şekilde olacak.

azcık 800'ü geçti ya mafoldumben

panterim sende katıl tabi neden cesaret edemiyonkine zemuszemus

bak ben kaç kere sonuncu oldum yinede yılmadım :lepi:

foto boyutunda sayısal sınırlama yapmadım cnm. sf da kaymaya neden olmasın ve görülmeyecek kadar küçük olmasın.
yarışmadaki tüm fotoların aynı boyda olması mümkün değil, kırpmalarda değişiyor düzenler...

sen elindekini yolla, asıllarını da pc den silme. olmazsa tekrar yükleriz imageshack' e . ok. kaydirigubbakcemile5

kıss hulim biz türküz unuttun mu?? her işimizi yumurta dayandığı zaman yaparız:))

çok farklı resimlerle karşılaşacağımızı düşünüyorum...merakla beklemedeyim...sengözlerimebaksanab

çok farklı resimlerle karşılaşacağımızı düşünüyorum...merakla beklemedeyim...sengözlerimebaksanab

ben de bekliyorum ayşecik

gözlerim mesajlarınızda kaldı arkadaşlar. :sinifsinif:
hala foto gelmedi bana.

katılmayı düşünenler topicte belirtirse sevinirim.

ben düşünüyorumm amaaaaa napcağımı bulamadımkiiiiiiiiiiiiii:sinifsinif:

bende katılmayı düşünüyorum daha bende bir karara varmış değilim bakalımzemuszemus​

bende katılmayı düşünüyorum daha bende bir karara varmış değilim bakalımzemuszemus​

mutlaka bekleriz NILBERA delikafadulden

ilk foto Kedi' den geldi. alkisalkisalkis

siftah Kedi' den, bereketi sizden arkadaşlar. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…