Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
walla ben yaptimda pek begenmiyorum acikcasi.. ama bi ton melzeme gitti walla.. yenisini yapacak enerjimde yokk..

degisik degisik düzenledim resimleri.. hangisini yollayacagima karar verirsem göndercem bambusimm

vaaayy fantezi makyej yapaceyiz heee

bambam bu yarışmayı sen hazırlıyorsun demek çok sevindim bal böceğimmmm

kolay gelsin sana keten helvasım

fentezi makyaj valla bi araştırmam lazım benim çiçek yarışmasında koymadığım makyaj olabilirmiş mesela ama daha ilginç yapmak lazım

genelde desen çizimi yapılmış veya çiçek böcek...

hepimiz yapabiliriz aslında kolay bence sevgi pötürcükleri

ama hayvani yarışmamız da süper olmuştu umarım bu da öyle geçer

hoşşşgeldin ebişimm ördek suratlıum benim ama çok güzel yapmışsın canısım yaa

ben olsam o ördeğin kafasını daha büyük yapardım gözü gözüme oturtur vücudunu da daha büyük tüm yanağa yayardım sevgilim bir de çimen yapmayı da ihmal etmezdim koyu ve açık yeşil kalemlerle çok şık olurduuu

olacak olacak çiçeemmm:)) biraz da şu makinen daha canlı çekse daha aydınlık daha güzel olacakk

saol canım yaa ayyyyyyyy cok saol aklıma gelmedı ıste yapımda bı hayvan deıdm yıne ıı becerdım beeee :) bakalım fantastıkde ne yapsam acaba :) bıtane buldum ama yapabnılcemmı acabaa :S kararsızım makyajımı yapımda falga konusu olmamayımda baska sey ısdemem :)))
makınayı da aarını hala yapamadım yaa :S beceremıtyom anacım napıcam bu usengeclıkle ben okumak ıstemıyorumda kıtapcıgını :)nese bakalım nasıl olcam fantastıkde :)

arzu tekrar tebrik ederima.s.
diğer tarafada yazmıştımyerimseniben
ebişim biliyorsun bende ördeğini çok begenmiştim:teselli:
kızlar ben katılmakla katılmamak arasında bayagı git geller yaşıyorumkafamçokkarıştı hevesimmi gitti ne makyaj yapmak zor geliyo valla:kedi:

kız suu
ne hevesin gitti kıııı

düvdürtme kendini baa baakkkk

çok teşekkür ederim uğur böcüümmmm

daha güzellini bekliyorum fentezi makyajında şöle kırbaçlı felan:))))

onu roxi iyi yapar aslında yaa neyse:))

hoş geldim arzucum balım bittimi tatilin???

valla kimse senin deniz atının eline su dökemez (tabiii bulurlarsa elini:))) )
kıss pisi gönderdin heeee fotoyu o derttende kurtuldun sen. darısı bizim başımıza.
ay ben ne ara yapıpta koyacam bilmiyorum yaaaaaaaa. annem kızkardeşim teyzemler falan gelcekler bana yatılıya bir kaç gün için.(( :)))
umarım bir ara fırsat bulursa yapar koyarım. çok istiyorum bu yarışmaya katılmayı yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

valla gittimi gitmedimi bende bilmiyorum:kedi:
arada tam niyetleniyorum çat kapı bir gelen oluyo millete razil olcam bigünkaydirigubbakcemile3
bide bu hafta fena diş ağrısı çektim yirmiliklerim azdı iyice..ondan da keyfim kaçık hiç makyaj moduna geçemedim:çok üzgünüm:yarın gidip çektircem bakalım yüzümde sorun çıkmaz inşallah:gitme:
topla makyaj malzemelerini gir banyoya halletkaydirigubbakcemile5

aquam bebeğim çok teşekkürler çiçeğim kafasına su dökelim benim deniz atının

burda tadliya ve bambusime çok teşekkür borcum var onlar verdi fikri :)))

valla canısım hemen başlıyacak yarışma benim evde net yok bakamıyorum hiç örnek bu hayvanlıda da böyle oldu krdeşimin dövme koleksiyonunda buldum pc sinde valla :)) ne yapacaz nasıl yetiştirecez bilmem çok acele oldu beaaa

su35 im güzelimm geçmiş olsun canımın içi hemencecik atlatırsın inşallah emi bebeğim

yarısma nezman balıyo kızlarrrrrr nezmana kadr resımler teslım olacak bılgı veırrımınızz ona gore hareket edelım

nasıll olmuşş kız bambummm?????kedimmm ne ettin merak ettim yaaa

tarafsız organize edici olarak yorum yapamayacağım meraklim.:jeyyar:

walla ben yaptimda pek begenmiyorum acikcasi.. ama bi ton melzeme gitti walla.. yenisini yapacak enerjimde yokk..

degisik degisik düzenledim resimleri.. hangisini yollayacagima karar verirsem göndercem bambusimm

merakla bekliyorum aSkiTom. delikafadulden

buyrunnnnnnnnn
güzeller güzelim gelmiş, hoş gelmiş. sositososito

arzum, hemen araştırmalarına başla, son zamana bırakma fotonu. cuma akşamına kadar elimde olacak fotolar. ok.

:çok üzgünüm: mahsun bir bambusi ile tanışmak istemezsin de mi su35 ?
heves gitti mazereti kabul edilmez. uğurböceği çok başarılıydı, bu yarışma için de güzel bir çalışma bekliyoruz.

Nezamn baslıyo yarısmaa kızlarr

yarısma nezman balıyo kızlarrrrrr nezmana kadr resımler teslım olacak bılgı veırrımınızz ona gore hareket edelım

yarışmaya foto gönderimi başladı.
kedi' den ilk fotomuz geldi.

son saatlere bırakmayalım arkadaşlar lütfen.

cuma akşamına kadar foto gönderimi devam edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…