umarım almamışımdır.
bak yeni geldim zaten azarlama beni hemen duygusuzcuum
Ben azarlamayınca kilo alırsan nolcak
öğle hariç menün güzelmiş senin :)iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz bakalım gzd hoşgeldin tekrardann ama keşke bırakmasaymıssın 1 haftayı ancak 1 haftada nötrlüyosun 2 hafta boşa gitmiş oluyor benim gibi
bugün sabah:1 dılım kızarmış ekmek
peynır
çeri dometas
öğlen :yiyemedim
akşam:balık ızgara roka salatası
ayrıca sevgilimin wafflından azcıkk:78:
1.5 ay oldu canım ..biraz sıksam daha verirdim ama benimki yavaş yavaş gidiyorbu arada 4 kiloyu ne kadar zamanda verdin twilight
vercemmm inşallah canım merak etmee:92:Kaçaklar siziNeyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
Twilight sen de dikkatli ol ver yine 1 kilo bu haftada:26:
Neyse kızlar benim Kuvvet serilerine çalışmam lazımÖff beynim çamur gibi oldu artık
Bu hafta regl öncesi haftam sanırım cuma günü çok şiş olacağım belki bu hafta kilo bildiremem ben
vercemmm inşallah canım merak etmee:92:
hadi çalış sennn kolay gelsinnnn tatlımmm
bakalım ne olacak bu haftaKaçaklar siziNeyse Gözdecim madem karar verdin bu hafta sıkı tut bakalım:26:
Twilight sen de dikkatli ol ver yine 1 kilo bu haftada:26:
Neyse kızlar benim Kuvvet serilerine çalışmam lazımÖff beynim çamur gibi oldu artık
Bu hafta regl öncesi haftam sanırım cuma günü çok şiş olacağım belki bu hafta kilo bildiremem ben
ya keşke ben de o kadar zamanda o kadar kilo verebilseydim.1.5 ay oldu canım ..biraz sıksam daha verirdim ama benimki yavaş yavaş gidiyor
SağolSalı günü finalim var şimdiden stres oldum sürekli bir şeyler yemek istiyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan atlatırım şu haftayı hem regl dönemim hem sınav stresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?