• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

amann dolaptan abur cuburdan uzak dur tatlımmm emeklerin boşa gitmesinn,bak yazda geldi okulda kapanacak antalyaya gideceksin(antalyalısın yanlış hatırlamıyorum dımı) deniz güneş kummmm ve incecik sen:32:

gözdeee bu hafta listayi tam uygula özellikle akşamları dikkat edersen güzel sonuç alacaksın ınanıyorum hadi bakalım..
hadi bakalım inşallah ya :D

benim de sınavlarıma az kaldı da tutmalıyım kendimi :52:

Hahhaha twilight iyi gaza getiriyorsun:1: Evet Antalyalıyım:1:

Gözdecim akşam yemeklerini sadece yoğurtla yapmaya çalış listede verdiğim gibi o zaman faydasını göreceğine inanıyorum:26:

Neyse kaçtım ben artık:10:

ahhhh bide kendimi gaza getirebilsemm ama bu sefer çok karalıyım bırakmicam pantolonlarımı daha rahat giymeye başladım bel kısmı bol geliyor ama bacaklarım kalın biraz yürüyüş yapsam iyi olcak ama çok üşengeçim yaaa :19:

hadi bakalım inşallah ya :D
benim de sınavlarıma az kaldı da tutmalıyım kendimi :52:
gözde ne sınavı kaç yaşındaydınn üniversite sınavımı ayyy yazdıysan unuttum sanırım kusura bakmaa canım:44:
ben lise sona kadar 53 54 idim üniversite sınavı beni bu hale getirdiii :31:

Twilight ben de össden 2 gün önce 82 kilo çıkmıştım tartıda:53:

Ama şimdi manken gibiyiiiiiim:82:

Fazla zamanım olmadı o yüzden gün içinde nete giremedim :)

İştahımı baskıladım, 3 gündür kalori kısıtlaması yaparak besleniyorum, ayrıca bol bol hareket ediyorum ve egzersiz yapıyorum.

3 günün sonunda 1 kilo vermişim, çok mutluyum :66:

Duygucum çok teşekkür ederim, şu an 76.4 kiloyum :)

Herkese tünaydın :)

Kimsecikler gelmemiş daha :1:

tunaydin kizlar bende geldim :46: sabah tartildim 400 gram daha gitmis tam 49 kilo olmusum ki dun fazla kacamak yapmadan odul gunu olarak ayarlamistim iyide gecti sadece aksamdan sonra yemedim 400 gitmis :66: bu arada gercekten midem kuculmus cok az yesem bile hemen midemin toklugunu hisediyorum ve hemen sisiyor:27:

Çilem sonradan açıldın iyice tur bindireceksin bize:1:

hehe hic sorma bu haftada bir kilo verirsem daha ne isterim ki haftaya yeni kiyafetler alacam cok mutluyum kizlar darisi sizlerin basina 47 olursam birakacam aslinda 48 iyi ama ben bir kiloyuda daha once demistim ozledigim herseyden yemek icin verecem alirsamda alayim bir kiloyu:60:

hehe hic sorma bu haftada bir kilo verirsem daha ne isterim ki haftaya yeni kiyafetler alacam cok mutluyum kizlar darisi sizlerin basina 47 olursam birakacam aslinda 48 iyi ama ben bir kiloyuda daha once demistim ozledigim herseyden yemek icin verecem alirsamda alayim bir kiloyu:60:

Çilemcim bu mantığı sevdim, özlediğimiz yemekleri doyasıya yiyebilmek için ekstradan 1 kilo daha vermek :9:

Hedefime ulaşmam için daha çok zaman var ama hedefe ulaştığımda 1 kilo da istediğimi yiyebilmek için vericem :)

kızlar mrb aranızda plates yapan yada bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mi bana spor sayfasında konu actım ama oralara pak ragbet yok galıba kımse cvp vermedı.ben plates cemberı aldım fakat bıraz fazla esnek yanı kolayca acıp kapatabılıyorum.daha önceden spora gıdıyordum ordakı çember bayagı serttı yanı zorlanıyordum acıp kapatırken...reval dıye bır marka aldıgım cember sızın bıldıgınız sert bır çember var mı?:44:

slm tekrar haftasonu diye kimsecikler yok, ben az once sporumu yaptim 45 dk bacak egzersizlerini calistim baya ara vermistim.

sabah
bir bardak sut
3 saat sonra bir dilim ekmek ve cok az kasar

ogle
saat 4 de yedim
firinda bir tavuk butu derisi alinmis
10 adet patates oda cok az yagliydi

aksam
yemedim karnim sudan dolayi sis:60: zaten ogle yemegim aksam yemegi oldu

1 saatte kadar uyurum yarin grs kizlar hayirli geceler :71:

Kızlar final haftam başladığı için uğrayamıyorum kusura bakmayın:5:

Ben de sabah