• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

aslında kilom fazla oldugu için haftada 2kg verebilirim hergün spor yapsam ve çok dikkat etsem ama
o kadarda ben yapamııyorum napimm ahh ahh acaba temmuzda 70 kgyi görürmüyüm
bu yazdan umudum yok ama en azından bayrama söle 65 kg olsam ne süper olur

ben en az900 en fazla 1300 kl almaya çalışıyorum cnm günde
bide emzirdigim için cnm çok bişi istediginde kasmıyorum kendimi
yiyorum
aslında öyle yada böle haftada en az 1 kg verebiliyorum ya en önemlisi o benm için
ama acele edşyorum işte istiyorumki 3 kg gitsin hemen zapzayıf olayımm

Bayrama kadar çok zaman var, haftada 3 kilo gibi büyük bir hedef koyarak sonradan hayal kırıklığına uğramaktansa 2 kilo gibi daha makul bir rakam belirlemek daha iyi :)

Hem haftada 1,5 - 2 kilo verdiğini düşünürsen bayrama kadar 65 bir yana, 50'li rakamları bile görebilirsin, sadece biraz azim ve irade :69:

Ben hala olduğum yerde sayıyor olacağım galiba yarın:1:

Duygucum bu haftan o kadar da kötü geçmedi aslında, belki birkaç gram vermişsindir :66:

Bugün kendime hakim olarak, gereksiz atıştırmalar yapmadan güzel bir gün geçirdim, sporum da yeterli derecedeydi :66:

Kilo vermek için tekrar motive oldum sonunda :)

Evet 1 2 gram vermiş olabilirim:1:
Ama 100 gram vermemişimdir:1:

Bağırsaklarım fazla çalışıyor ve yurt ortamında rahat olamadığım için şiştikçe şişiyorum:53:

Evet 1 2 gram vermiş olabilirim:1:
Ama 100 gram vermemişimdir:1:

Bağırsaklarım fazla çalışıyor ve yurt ortamında rahat olamadığım için şiştikçe şişiyorum:53:

Ödem sorununu sürekli olarak mı yaşıyorsun yoksa özel bir nedeni mi var son zamanlardaki şişkinliğinin?

Son zamanlarda çok sık yaşıyorum..
Sanırım stresinde etkisi oluyor.. Şu an o kadar stresliyim ki çok bunaldım depresyondayım sanırım o derece şiddetli bir bunalma..
Bütün sıkıntıları içime atmaktan şişiyorum sanırım:53:

Son zamanlarda çok sık yaşıyorum..
Sanırım stresinde etkisi oluyor.. Şu an o kadar stresliyim ki çok bunaldım depresyondayım sanırım o derece şiddetli bir bunalma..
Bütün sıkıntıları içime atmaktan şişiyorum sanırım:53:

Stres kilo vermeyi de zorlaştırıyor bildiğin gibi, hormon sistemini olumsuz yönde etkiliyor maalesef :45:

Bu kadar bunalmana sebep olan şey nedir ki? Diyette olmak insanı bunaltabiliyor ama bu derece değil, sanırım başka bir sorunun var :26:

Evet 2 senedir hiç sevemedim Ankarayı..
Arkadaş durumlarım çok karışık.. Sürekli maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum..
Ailemden erkek arkadaşımdan uzağım..

Bunlar bir kaç sebep işte :5:

Arkadaş durumlarım çok karışık.. Sürekli maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum..

Of of bütün dertler bir araya gelmiş :59:

İnsan darda kalınca, bunalınca birilerine sığınıyor da senin arkadaşlardan yana pek şansın yok; ailenden ve sevgilinden de uzak kalmışsın...

Aklından olumsuz düşünceleri atmanı sağlayacak farklı uğraşlar bulmak en iyisi olur sanırım.

Kafanı ne kadar az meşgul edersen, sorunları ne kadar göz ardı edersen o kadar iyi çünkü ne kadar çok düşünsen de bazen yapacak bir şey olmuyor :31:

Okuluna devam etmek zorundasın bu yüzden Ankara'dan ayrılmak gibi bir lüksün ama belki seni mutlu edeceki senle daha uyumlu olacak arkadaşlar bulursun, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın :)

Allah yardımcın olsun, sırtındaki yükleri hafifletsin inşallah canım :16:

Haklısın ama yaşamak için bile enerjim kalmamış gibi hissediyorum..

Ben ki erkek arkadaşımla konuşamadığım(mesaj hariç) günlerde ağlayan bir insandım.. Şimdi her gün ona çok soğuk davrandığım için ağlıyor.. Hiçbir şey hissetmiyorum..
Annem lafı fazla uzatınca uff tamam sus diyorum..

Ben her dönemin sonunda böyle saçmasapan bir ruh haline giriyorum...

selam kızlar tartıldım bugün
75.80 geldim yinede 1 kg verebilmişşim
ama bugün yediklerime çok dikkat edicem çünkü haftaya inşallah 2 kg vermek istiyorum
umarım sizlerde en azından bi yarım kg verebilmişsinizdir

bugün sabah
1 dilim kızarmış tb ekmek
2 zeytin
biraz peynir
bi tane salatalık

yedim öglende salata yicem inşallah ..

akşama ne yemek yapıcama karar veremedim..ama büyük ihtimal yogurt yerim:6:

ayyy tatlım inşallah her şey düzelir,ama sevdiklerine sırt çevirme onların desteği bu dönemi atlatmanda çok önemli..

kiloma gelince köyde aldığım 1 kiloyu verebilmişim ama 63.7 çizelge aynı kaldı ...ahhh ahhh keşke köye gitmeseydim yaaa ne güzel 1 er 1 er gidiyordu şimdiye -2 olması gerekirdi ..:97:

nehirrr tebrikler tatlımm

Son düzenleme:
saol twilight
verirsin haftaya 1.5 kg verirrsin telafi olur işte
zaten benim gibi fazla bi kgniz yokki acele edesiniz
yavaş yavaş gider işte 1 ayda

Ben de 63,2 olmuşum ya:97:
Stres yüzünden kilo veremiyorum galiba hızlıca:52:

O yüzden bugün vücuduma bayram yaptırıp haftanın geri kalanını sıkı bir şekilde geçireceğim:27:

Sabah süt içtim
Şimdide küçük bir tabak tavuk makarna patates karışımı bir şey yiyorum fanta içiyorum bugün yemek yapamadım dışardan aldım:27:
Sütlü tatlı aldım bir de kendime ama içinde brownie parçaları var sanırım:52:

Akşama da azcık yoğurt yerim:56:

Bu arada Nehircim tebrik etmeyi unuttum ben seni daha daha daha fazla verirsin umarım:71::71:

Gözde ve Uruz nerdeler acaba :26: Çilem akşama gelir diye tahmin ediyorum:97:

Ayy umarım hepsi kilo vermiştir:97:

slm kizlar ben geldim. kilo verenleri tbrk ediyorum. bende sabah tartildim ve kilom 49.4 cok mutlu oldum insallah sudan gitmemistir. gerci sudan gitse geri alirdim hic geri almadim verdigim kilolalari. 2 kilo daha verirsem birakirim

sabah
bir bardak sut

ogle
bir dilim ekmek
bir krem peynir
saat 3 de 4 adet biskuvi

aksam
cok az tarhana corbasi
3 kasik yogurt

Bu arada ben de öğlenden sonra hiç bir şey yemediğimi fark ettim:1:

Bu saatte bir şey yenmez canım meyvede istemiyor beyaz leblebi yiyim bari biraz:1:

Back