Kızlar az önce tartıya çıktım ve bu müthiş haberi sizlere vermeden derse falan gidemeyeceğimi fark ettim
Ben geçen cuma başlamıştım diyete bugün 1. haftam doldu ve ben tam 2 kilo 700 gram vermişim
68,5 olarak başladığım diyetime şuan 65,8 den devam ediyorum son iki rakamı yer değiştirttim
Hadi bakalım umarım önümüzdeki günlerde sizinde güzel haberlerinizi alacağım lütfen lütfen lütfen ilk haftayı elinizden geldiğince sıkı uygulayarak geçirin
senin adına çok sevindim.ne yedin günde kaç dilim ekmek yedin ?
tamam ben buradayım o zaman bir süre :)
tek sorunum tatlı yeme isteklerim :))
zor olacak biraz ama bakalım.
ben de 22 yaşındayım ve 63 kiloyum.
şimdilik 60tan kurtulup 59 olmak istiyorum :)
ZAYIFLAMANIN SIRRI SÜTTE
Süt içmek hem zayıflamamızı ve formda kalmamızı sağlıyor, hemde cildimizi güzelleştiriyor. Zayıflığın sırrı sütte saklı, işte sebepleri:
Kahvaltılarda doyana kadar yemek yemektense, meyve suyu veya çay yerine bir bardak süt içmek sizi tok tutarak öğle yemeklerinde daha az yemenizi sağlıyor.
Amerikan Klinik Beslenme Dergisi�nde yer alan çalışma süresince, Avustralyalı araştırmacılar, sabahları meyve suyu yerine yağsız süt içmenin tokluk hissi verdiğini ve böylece bir sonraki öğünde kalori alımının azaldığını belirlediler. Süt içenlerin öğle yemeklerinde yaklaşık 50 kalori (yüzde 9) daha az yemek yediklerini belirten araştırmacılar, çalışmaya katılan aşırı kilolu ancak sağlıklı 34 kadın ve erkeği iki gruba ayırıp, birincisine 570 gram yağsız süt; ikinci gruba ise aynı miktarda meyve suyu verdiler. Süt içen gurubun kilo verdiğini gördüler.
Kahvaltı ile öğle yemeği arasındaki 4 saat boyunca, erkekler ve kadınlar tokluk duygularını ölçtüler ve öğle yemeğinde doyana kadar yemelerine izin verildi. Süt içen yetişkinler daha çabuk doyduklarını ve öğle yemeğinde daha az yediklerini bildirdiler.
Uzun öğün aralarında da bir çay bardağı süt içerek hem kas ve kemik sağlığınızı koruyup hemde tokluk hissi sayesinde zayıflayabiliriz. Diyetisyenlerin verdiği diyet listelerinde yemek aralarından öğünden 3 saat sonra bir çay bardağı süt içilmesi öneriliyor. Sabah ve öğle yemeği arasında, öğle ve akşam yemeği arasında ve gece yatmadan önce içilebileceğini söylüyorlar.
Boyun kaç :44: verirsin bence:44:
boyum 163.
en son 53 civarı olmak istiyorum. yani en fazla 53
senin boy ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?