• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

walla kuzum eşin yemek yemeği seviosa yandın süreklı mutfaktan cıkamazsın artık eşin yerkende sen yemezsen olmas :52:

Erkek arkadaşım yemek yemeyi seviyor seneye umarım benim yanımda olucak ben de onu kendi yeme düzenime alıştıracağım:1: 5 seneye kadar alışır herhalde evlenince değişmez:97:

Zaten ben bu kiloları öss ye hazırlanırken stres + sütle bebe bisküvisi yüzünden aldım normalde ne kadar çok yersem yiyeyim pek kilo almıyordum alsam bile 2 3 kilo en fazla onu da hemen veriyordum:50: İşte 79 kilodan 66 kiloya indim 3 ayda sonra 2 kilo almışım çok abartmıştım tekrar başladım diyete 3 haftada 4 kilo 300 gram verdim işte:65:

duygucuuuum ben meyve yemiyorum hiç.
ne zamandıııııııır.
o yüzden acıkıyorum diye süt veya azıcık kuru meyve yiyordum.
ama light puding görünce aldım ve yaptım.
yani yidiiim :27:

ama öğle yediklerimden sonra *türk kahvesi içtim. ondan sonra hiç bir şey yemedim bu saate kadar.
sanırım süt ve meyve kurusu yiyeceğim.

ayrıca ekmek hiç yemiyordum ben. eve de almıyorum ekmek. ama görünce dayanamadım azıcık yedim bugün :))

ay umarım verebilirim bu cumaya kadar kilo :))

Canım meyveni ye yoksa tatlı krizlerin çok olur kuru meyve ve taze meyve toplamda 250 gr meyve yiyeceksin en fazla, eğer meyve harici bir tatlı yiyorsan içinde şeker varsa -ki biliyorsun tatlandırıcılı pek önermiyorum ben- meyveni yeme :44:

Vücudunun vitamin kaybetmesine sebep olursun bak:44:

Salıdan itibaren zaten şunu kaçırdım bunu kaçırdım deme hakkınız yok 1 hafta sabrediceksin diyetin dışına çıkmayacaksın(aburcubur, akşam yoğurdun yanında yemek vs):20:

ya ben normalde meyve seven biri değilim.
annemler de olmayınca hiç alasım gelmiyor.
bir tek annem alınca kırk yılda bir yiyordum.
o yüzden pek meyveyi aradığımı söyleyemem :))
ama kuru meyve seviyorum onu yerim bari ya.
pudingi de ilk defa yaptım ve yedim.
daha dikkat edeyim bari.

Evet canım kuru meyve yiyebilirsin ama tavsiyem 200 gram hatta 150 gram falan ye 150 gr kuru üzüm yiyemezsin gerçi :1: çok olur:1:
Kuru meyvedeki şeker miktarı daha fazla oluyormuş sanırım düşünsene normalde 3 4 tane kayısı yiyebilirsin ama kuru kayısı olunca 7 8 tane bile yiyebiliyor insan.. Öyle düşün de ye:44:

Puding yediğin zaman da kuru meyve yeme ama diyet puding yapmışsın sanırım ek olarak biraz kuru meyve yiyebilirsin aç kalırsan:26:

Yani biliyorsun diyetimizde şişler kebaplar bile var ama abartılmamak şartıyla:1:

:60::60::60: Gözdecim bunları dikkate almayacaksın umarım:1:

Evet ya burda kimse olmayınca yazmıyorum ben de pek unutuyorum yediklerimi yazmayı bugün yazdım işte şimdi de bamya ve biraz yoğurt yiyeceğim bugün meyvem yok ne yapacağım bilmiyorum:1:

Almila süpersin:46: Hala o kilonu koruyorsan ne mutlu sana:46:
O çocuğa da iyi olmuş ohh ona:1:

cnm hala koruyorum hatta dahada verdim 48 im şimdi .çok sağol:9:

kızlar nasılsınız 2 gündür ugrayamadım kusura bakmayın.. ama bana aşırırı kızacaksınız çünkü
cumartesi günü orta boy pizza yedim kendi başıma :26:
napim çok canım istedi ama yinede bırakmadım kendimi dikkat ediyorum haftason:26: hatalarımı haftaiçi sıkarak dengeliyorum:24:
yinede bu hafta bayagı fazla oldu
hatta sabah tartılduım tekrardan 79 olmuşum:84:
yinede yıkıolmadım ayaktayım bugün yürüyüşe başlıcam tabi temppolu yapamamda çünkü bebişimle gitcem bebek arabasına koyup..
hiç yoktan iyidir bence dimi:42:
bu hafta bi kg hedeflemyorum bile yarım kg versemde olur 77.50e ineyim bari

kızlar nasılsınız 2 gündür ugrayamadım kusura bakmayın.. ama bana aşırırı kızacaksınız çünkü
cumartesi günü orta boy pizza yedim kendi başıma :26:
napim çok canım istedi ama yinede bırakmadım kendimi dikkat ediyorum haftason:26: hatalarımı haftaiçi sıkarak dengeliyorum:24:
yinede bu hafta bayagı fazla oldu
hatta sabah tartılduım tekrardan 79 olmuşum:84:
yinede yıkıolmadım ayaktayım bugün yürüyüşe başlıcam tabi temppolu yapamamda çünkü bebişimle gitcem bebek arabasına koyup..
hiç yoktan iyidir bence dimi:42:
bu hafta bi kg hedeflemyorum bile yarım kg versemde olur 77.50e ineyim bari

Geri kilo mu aldın bakıyim sen:57:
Duymicam bir daha:19:

küçük boy ısmarlasaydın keşke:1:

yok duygucum ya yarın gene eski kiloma dönerim kesin yürüyüşede başlıcam yaaa
o deilde keşke ince hamurlu isteseydim dimi neyse bidakine öle yaparım artık :D

sabahleyin

1 dilim kızarmış tb ekmegi yarım haşlanmış yumurta (dier yarısını oglumun kahvaltısına koydumda )
1 parça közlenmiş biber

yedim

öglen ne yesem akıl verr

:1:

Varsa tavuk veya et yap bence:44:
Yoksa da sebze yemeği yap hiç sebze yemeği yediğini okumadım galiba ben senin:44:

salata yiyorum yaa
akşama yeşil fasulye pişiricem yarın öglende yerim
şimdi dedin gibi tavuk ızgara pişireyim

Evet gerçi senin salatalarında bol malzemeli oluyor:1:
Ben bebeğini düşünerek söylemiştim:1:
Evet proteini eksik etme:26:

Back