• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

valla supermis hahahaa bravo arkadasim tebrik ediyorum seni muhtesem zayiflamisin o kiside her kimse hakrttigini bulmus:60:. haklisin azmin onunde hicbir sey duramaz. buda bize ders olsun:71:

;)vallahi öle be canım.darısı tüm kilo vermek isteyenlerin basına ama burda önemli bi nokta yinede hızlı kilo vermek iyi değil sağlıklısı için yavaş yavaş.ben çok hızlı verdiğim için vududumda sarkmalar oldu uzun zamandır sporla düzeltmeye çalışıorum ama oluşan çatlaklara care yok berbat bi görüntü:(:59:

;)vallahi öle be canım.darısı tüm kilo vermek isteyenlerin basına ama burda önemli bi nokta yinede hızlı kilo vermek iyi değil sağlıklısı için yavaş yavaş.ben çok hızlı verdiğim için vududumda sarkmalar oldu uzun zamandır sporla düzeltmeye çalışıorum ama oluşan çatlaklara care yok berbat bi görüntü:(:59:

Ben 3 ayda 12 kilo vermeme rağmen biraz sorun yaşamıştım seni tahmin edebiliyorum benim çok fazla olmadığı için sporla kısa sürede toparladım uzun süre kilomu koruduktan sonra şimdi tekrar başladım böyle daha sağlıklı oluyor sanırım:26:
Zaten çatlakların çoğu kiloyu verirken oluşmuyor alırken oluşuyor fark etmiyoruz gergin durdukları için ya da rahatsız etmiyor.. Zayıflayınca buruşup kalıyorlar:47:

ya umarım olmaz sarkma ya :18:
çok ciddi bir sporum yok çünkü.
şuan sadece 57 olmak istiyorum. sarkmam değil mi :53:

bu arada ben güne şuan itibariyle başlıyorum :)

sabah
* süt
* yeşilçay

.
.
.

Çok ciddi bir sarkma yaşayacağını sanmıyorum canım zaten yaşımız genç olduğu için vücut zaman içinde az çok toparlıyor kendini ama göğüs hareketlerini yapman lazım göğüs kasları çok fazla kullanılan bir kas olmadığı için sarktıktan sonra toparlamak çok zor oluyor hatta senelerini bile alabilir:26: Hee onda da eskisi gibi olur diyemeyebilirim:26:

Ben de çok geç kalktığım için öğlen yemeğimi hazırlamaya gittim tavuğu ocağa koydum o olana kadar da tutsun diye kutu sütü dayadım ağzıma 2 yudum süt içtim o kadar :1:
Birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim:1:

Bu arada tavuğun sosuna bal koyabilirsiniz güzel bir lezzet veriyor :1:

ya arada senin o söylediğin hareketi yapıyorum göğüs kasları için. ama düzenli yapmıyorum. o yüzden korkmaya başlıyorum.
hem de hızlı vermiyoruz kilo. o yüzden ciddi bir sarkma olmaz inşallah.

gunaydin bacilar :3: gec uyanmisiniz kizlar ben saat 9 da uyandim sutumu ictim ciktim bir saat yurudum simdi kahve keyfi yapiyorum :27: havada yagmurlu gicik oluyorum buranin havasina birazdan bruksel lahanasi hasliyacam bu hafta siki olacagi icin bugun az kacamak yapabilirim izin varsa tabi :1: bu hafta kesinlikle bir kilo vermek istiyorum 1 kiloda verince hedefime 2 kilo kaliyor :32:

Duvarın karşısına geçin ellerinizi duvara koyun birazcık eğimli duracaksınız /- (böyle gibi hayal edin işte) Şınav çekeceksiniz.. Ayaklarınız yerden kıpırdamayacak ve göğüs çevrenizdeki kasların çalıştığını hissetmeye çalışın.

Göğsünün büyüklüğünden şikayetçi iseniz en az 12x3 sayıları arttırabilirsiniz yapabildiğiniz kadar göğsünüzün sarkmasını engeller ve toparlar göğüsleriniz küçülür(yani 12 tane şınav çekip 15 20 saniye bekleyip 12 tane daha gibi)

Göğsünün küçüklüğünden şikayetçi iseniz en fazla 12x3 set yapacaksınız set sayısını en az 8 e indirebilirsin hem göğsünüzün sarkmasını hem de küçülmesini önleyecektir hatta büyümesini de sağlar biraz (yani 12 tane şınav çekip 15 20 saniye bekleyip 12 tane daha gibi)

Umarım anlaşılır olmuştur..
Bu şınava iyice alıştığınız zaman yerde köpek duruşu gibi dizlerinizin üzerinde (ayaklarınız havada duracak) şınav çekmeye başlayacaksınız --\/ (düz çizgiler sırtınız eğik olanlar bacaklarınız gibi düşünün) böyle gibi.. İki elinizin parmak uçları birbirine dökük olacak yere doğru 5-10 cm inip geri kalkmanız yeterli olacaktır.. Set sayıları yukarda anlattığım gibi...

Buna da alıştığınız zaman isterseniz normal herkesin bildiği şınavı çekmeye başlayabilirsiniz...

Başka hareketlerde var ama ben en çok bunlardan verim aldım..

Normal şınava geçtiğiniz zaman vücudunuzun geri kalanını da toparlayacağını düşünüyorum.. Ayrıca bu hareketler göğüslerinizle beraber kollarınızı omuzlarınızı ve sırtınızı da toparlayacaktır.. En iyi faydayı görmenizi dilerim :71:

Kızlar daha önce bir kısmını yazmıştım ama tekrar daha detaylı bir açıklama yaptım sarkmaları önlemek için lütfen yapın bunlar gün aşırı yapsanız bile faydası olur yarım saatinizi bile almaz lütfen unutmayın:92::92::92::92::92:

Verdiğim hareketleri umarım başkaları da görür işine yarar annem 3 sene kadar spor hocalığı yaptı bütün öğrencileri manken gibi olmadan sporu bırakmadı bu hareketlerin hepsini onunda yardımlarıyla yazıyorum lütfen inanın işe yarayacağına:8: Hatta ilk sayfaya da yazacağım bunları...

bu hareketlerle gerçekten hissediyorum kaslarımın çalıştığını.
hatta kol kasları bile çalışıyor yaparken. yaparken anlıyor zaten insan :))

bu hareketlerle gerçekten hissediyorum kaslarımın çalıştığını.
hatta kol kasları bile çalışıyor yaparken. yaparken anlıyor zaten insan :))

Evet canım bunlar zaten illaki zayıflayıp sarktıktan sonra yapacağın hareketler değil ki vücudu gerçekten şekle sokuyorlar..
Bende duruş bozukluğu vardı mesela göğsüm büyük olduğu için hep kambur duruyordum sırt kaslarım güçsüzdü ağrıyordu bunları yapmaya başladığımdan beri dimdik durabiliyorum..
Hem göğüslerimde dağınık duruyordu kilo vermenin de etkisiyle şimdi onlarda dahaderli toplu duruyorlar en azından gün aşırı yapın hep ısınmaya da gerek yok:3:

Eğer başka şikayetçi olduğunuz yerler varsa onlar içinde hareket anlatmaya çalışırım mesela bel kalınlığı için günde 10 dakika hulohop çevirmek süper ama hulohop demirden olmalı :8: Ama bir süre leğen kemiğin mor gezebilirsin:1:

bu arada
sabah yediklerimden sonra.

* yumurta (az zeytin yağı vardı)
* 1 bardak ayran
* light peynir
* domates
* 1 dilim ekmek yedim.

bir de az önce light puding yaptım. yağsız sütle yaptım. 1 kase 78 kalori. ondan yedim.
bu pudinglerden ara sıra yemek kötü olmaz heralde :52:

Hafta da 1 yersen bir şey olmaz herhalde:1:

Yok biraz daha sık yiyeceğim diyorsan meyveni ve yoğurdunu azaltarak (hatta meyveni yemesende olur) akşamları tatlı niyetine yiyebilirsin bence:26:

Diyetimizde asıl olan gün içindeki doğal olmayan şeker ve karbonhidrat yağ miktarını olabildiğince az tutmak.. Genel olarak protein ve sebze yemek.. Karbonhidrat zaten yediğimiz 1 dilim ekmekte sebze ve meyvede de var olan bir şey yine sebze yemeklerinde ve etlerde yağ da var yani olabildiğince az almış oluyoruz ve doğal yollardan almış oluyoruz:26:

Kahvaltı
2 yudum süt

Öğlen
Biraz kuşbaşı tavuk

Sabahla öğlenin arasında yarım saat anca vardı ondan böyle:1:
Sonra çikolata:50::50: kızın bana ama meyvem yoktu o yüzden yedim:83:

Ara
Soda

Akşam
Yoğurt yiyeceğim:56:

Son düzenleme:
Kahvaltı
2 yudum süt

Öğlen
Biraz kuşbaşı tavuk

Sabahla öğlenin arasında yarım saat anca vardı ondan böyle:1:
Sonra çikolata:50::50: kızın bana ama meyvem yoktu o yüzden yedim:83:

Ara
Soda

Akşam
Yoğurt yiyeceğim:56:

bahaneye bak hele meyvem yoktu cikolata yedim :1: ben sana kizardim ama benim kabahatim seninkinden daha buyuk :25: iki tane un kurabiyesi yedim ben ne edem simdi 210 kalori ikitane kucucuk sey:47:

At kendini sende bir yerlerden:1:

Neyse daha ayın 17 si olmadı:1: salı gününden itibaren manyak gibi sıkacağız:1:

Back