• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

biraz kaçamaklar olmuş.
ama daha çok bozmak yok :52:

çünkü ben de azıcık kaçırdım.

hemen yediklerimi yazıyoruuuum.

sabah
* süt

öğle
* sadece yeşillikli salata

ara
meyve yanında az dondurma.

akşam (burada bombaaaaaaa)

1 dilim börek
3 sarma

bugünü de böyle kapatmış bulunuyorum.
yarına kaçamaksız günler.

duygusuzcuk dikkat uzaklaşma ayol :))
aaa. çok önemli haftaya giriyoruz bak.

Çok sevindim:3: Hoşgeldin aramıza:3:
Sen yarın başla haftaya seni de 1. sayfadaki listeye verdiğin kilo ile beraber ekleyeyim:8:
Gerçi biz yarından itibaren kaçamaksız sıkı bir diyet uygulayacağız yapabilir misin aniden bilmiyorum ama elinden geldiğinde sıkı tutmaya çalış dayanamayacak olduğun anlarda biraz ayran veya süt iç olur mu :3:

teşekkürler söylediklerini aynen yapıcam :81:
sıkı diyetede dayanıcam yoksa yapıştı bu fazlalıklar gitmiyo yaaaaaaaaaaaa:14:
sayfalara baktım bayağı okudum ,egzersiz falanda var inşallah yaparım onlarıda ama o konuda tembelim biraz:17:
yarın buluşmak üzere iyi geceler:3:

xxzeynepx hoş geldin :)
ilk günler biraz zor geçse de gerçekten insanın psikolojisi alışıyor.
arada sıkılıyorum şahsen ama :52:
gitmeli bu kiloLAR...

Evet kızlar kaçamaksız günlere girdik henüz uzaklaştırma almamışım birine fena hakaret ettiğimi düşünüyordum oysa ki:1:

xxzeynepx
Biraz zorlanacaksın ama çok önemli bir haftaya denk geldin umarım dolunayın etkisi hepimizde işe yarayacak ve çok güzel kilo vereceğiz o yüzden dayanmaya çalış zaten ilk 3 günü atlattıktan sonrası kolay..
Sonrasında diyet psikolojisinden birazcık çıkıyorsun gördüğün gibi arkadaşlar bir öğünde abartınca ikinci öğünde azaltmaya ve kendilerine göre ayarlamaya başladılar..:24:

Gözde yoğurt ye bak vıcık vıcık olacak etlerin:5:

Ben de sabah sütümü içtim bugün öğlen yine tavuk var gıdaklayacağım yakında:1:
Sirke limonu deneyebilirsiniz iyi oluyor yağ yakımı için bende ülser vardı geçmiştir ama cesaret edemiyorum:5:

deme ya :(
olmasın öyle vıcık :)

ya ben yoğurt pek yiyemiyorum duyugusuzcuuuum ya.
sevmiyorum.
o yüzden süt, ayran yerini tutmaz mı:27:

Son düzenleme:
:arkadaşlar gün itibariyle diyete start verdim.biraz halsizlik oldu sanki ama:18:
bu arada duyguu ara öğünde birşeyler yemiycekmiyiz,benmi atladım acaba orayı:14:
yediklerime gelince
sabah
1dilim esmer ekmek,dom. salat.biber ve yeşil çay

öğlen
sebze yemeği
1dilim esmer ekmek
salata
akşam
1 kase yoğurt ben içine 1 kaşık müsli koydum

ha arada 1 bardak süt içtim öğlenle akşam arası
:56:

Son düzenleme:
:arkadaşlar gün itibariyle diyete start verdim.biraz halsizlik oldu sanki ama:18:
bu arada duyguu ara öğünde birşeyler yemiycekmiyiz,benmi atladım acaba orayı:14:
yediklerime gelince
sabah
1dilim esmer ekmek,dom. salat.biber ve yeşil çay

öğlen
sebze yemeği
1dilim esmer ekmek
salata
akşam
1 kase yoğurt ben içine 1 kaşık müsli koydum

ha arada 1 bardak süt içtim öğlenle akşam arası
:56:

slm kizlar zeynep sende aramiza hosgeldin. insallah saglikli bir sekilde kilolarinla vedalasirsin. duygu yok ben cevap verem :1: sadece aksam yemeginden sonra aramiz var 200 gramdi sanirim meyve hakkimiz var ilk sayfada yaziyor genis detayiyla yanlis bilgi vermiyeyim.senin ilk gunun genede ilk gunune ragmen menun gayet iyi

sabah
bir dilim ekmek
cok az peynir
3 adet zeytin

ogle

3 adet sarma (arkadas yedirdi:1:)
bir dilim ekmek arasina peynir ot mot koymustum
bir adet domates

aksam
3 kasik yogurt

2 lt su
heytt bugunde bitti insallah verecem su son kilolarimi :34:

Son düzenleme:
ve ben de yediklerimin devamını yazayım.

öğle
* salata
* 2 fish fingers
* ayran

akşam canım yoğurt istemedi ama sanırım birazdan yerim. acıkırım yoksa :44:

Evet kızlarrrrrrrr kilolardan hızlı kurtulma haftasına girdik sonunda:32:

Biri bana Nehirin nerde olduğunu söylesin kaçamak yapmamıştır umarım:57:

Twilightta köy havasını bahane edip kaçırmaz umarım:57:

Zeynepcim ilk günün umarım çok zor geçirmemişsindir aferin sana menün çok güzel:46: Aralarda bir şey yemiyoruz normalde sadece akşam 250 gr meyvemiz var eğer aralarda dayanamıyorsan bu 250 gram meyveyi ilk günlerin olduğu için aralara bölüştürebilirsin ama gün içinde 250 gramı geçmemeye çalış...:97:

Gözde bakıyorum kaçamaksız günlerin hatrına öğlen bir şey yememişsin:52: Bir de acıkmamışsın galiba:52:

Çilem ah o arkadaşlar ah o dolmalar:57: Neyse bütün gün çalışmanın hatrına(öğlenleri az yemek zorunda kaldığın için) ve günün geri kalanı güzel olduğu için onu öğlen yemeğinden sayıyorum:63:

Ben de

Sabah
1 bardak süt

Öğlen
Tavuk(sonunda bitti gıdaklayacaktım yoksa..:1:)

Akşam
Az yoğurt

Ve son olarak muzumu da yedim ve günü kapattım:8:

Havalar ısındığı için pek cazip gelmeyebilir ama açlık hissettiğinizde şekersiz bitki çayları içebilirsiniz şişiriyor :52: Ayrıca sıcak sıcak bir şeyler içtiğiniz için yağ yakımı da hızlanıyor galiba ben ilk hafta hep içiyordum:52:

Son düzenleme:
aa yok o yediklerim öğlen :))
ama geç bir öğle yemeği olduğu için acıkmamıştım.
psikolojikti aslında biraz acıkmamam ya.
bugün çok kötüydüm, bu kiloLAR gitsin istiyorum hemen. o yüzden :59:

umarım gidiyordur kiloLAR :/

neyse en son yediklerimi yazayım

* kuru meyve
* sade nescafe

bugün canım çok abur cubur istedi aslında. ama tuttum kendimi bu kuru meyvelerle tıkadım kendimi :44:

oyyy :59:

yok 1 hafta değil.
alışmalıyım yani. insanın canı bir an istiyor her şeyi. ama hakim olunca kendine geçiyor hepsi :52:

ama eğer ki cuma günü biraz kilo verdiğimi görürsem çok iyi olacağım :)

ayy sabır hepimize :29:

O kilo verememe psikolojisini biliyorum canım eğer vermeye başlarsan ben senden daha çok sevineceğim:24:
Ama sen vereceğine inan ki vücut sıkmasın kendini zaten hemen kilo veriyorum ki de ve buna inan beynini kandır:97:

evet evet. öyle..

ki sanki biraz verdim kilo. ama reglden sonraki ödem gitti yine kilo veremedim diye üzüldüm açıkçası bugün :59:
umarım öyle değildir.

sanki biraz var bollaşmalar :78:
amaaa ben hala kilo veremeyeceğim düşüncesindeydim :52:

:60::60::60:
Ben akupunktura giderken ilk ay 6 kilo belki daha fazla vermiştim.. Stresten aldığım bir kiloydu ve ne diyet ne spor fayda etmemişti:1:
Söylediğim şey şu oldu.. 'akupunkturun faydası olduğuna inanmıyorum hala' Herkes beni öldürmek istemişti:1::1:

Back