• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

günydn kızlar nslsnz? ben bilgilerimi girim :D

..nehir..

başlangıç tarihi: 03.05.2011
başlangıç kilosu: 80.4

tarih 13.05.2011
kilo:78.2
:nazar:

sabahleyin bi bardak süt bi tanede kuru hurma yedim canlar:71:
öglen misafirlige gidicem ama herşeyin yarısını yemege söz veriyorum :26:
inş gözüm dönmez :27::27:

0,5 kilo vermişim ben :/
oysa hafta ortasında tartıldığımda 750 gr falandı.
ama bu sabah 0.5 gittiğini gördüm.

ama yine de devam.
az az olsa da gidecek.

yediklerimi yazayım.

sabah ( biraz geç oldu :) )
* omlet (1 yumurtadan ve lorlu. 1 yemek kaşığı da zeytin yağı)
* 1 domates
* yeşilçay

64,3 olmuşum kızlaaaaar:52: 1 kilo 300 gramda bu hafta verdim:32:

Gözdecim hiç verememekten iyidir bence:24: Vücudun alıştığına göre bundan sonra (en geç 17 mayıstan sonra) akşamları yoğurdun yanında başka birşeyler yememeye çalış yani azıcık yedim bile deme bakalım yine az verirsen vücudun fazla direniyor diyeceğim:26:
Dolunaydan itibaren kilo vermen hızlanır umarım canım ya:8:

Twilight çok güzel gidiyorsun canım umarım hep böyle devam edersin birer birer sağlıklı bir şekilde kurtulursun kilolarından:62:

Nehircim hızlı yol alıyorsun:1: Tabi bebişte emiyor her emzirmede 1000 kalori yakıyorsun:1:

Bu arada ben de sabah süt içtim sınavdan önce bir arkadaşın ikramı yüzünden sadece 1 tanecik çubuk form yedim..

Sınavdan sonra deli gibi açıkmıştım:52: Tavuk ızgara aldım ama yaptığım kötü şey yanındaki pilavdan kısırdan ve patates püresinden yemekti:78:
Neyse bugün cuma olduğu için pek umursamadım aslında çünkü bu diyete alışkın olduğum için sizden daha hızlı kilo veriyorum kaçamaklarımda çok daha az oluyor:69: Cuma günleri tartılınca bir rahatlama geliyor oh kilo vermişim diye ben de yiyorum:1: İmamın dediğini yapın yaptığını yapmayın yani:1:

Sınavımda çok güzel geçti iyi ki beni kullandığını düşündüğüm arkadaşıma ders konusunda yardımcı olmamışım çünkü sınavda çok fazla bir şey yapamadım dedi çalıştırsaydım benim bilgimle yüksek not alıcaktı:95:
Gerçi üzülüyorum benim yüzümden tekrar repeat olma ihtimali var ben tekrar durumundan kurtulduğum için rahatım:26:
Aman yaa neyse işte sınavım iyi geçtiği içinde kendimi çikolatayla ödüllendirdim kızmazsanız eğer:77:

slm kizlar masallah herkes kilo vermis ben sabah tartilamadim gec kalmistim alel acele cikmak zorunda kaldim. yarin sabah tartilirim insallah ama korkuyorum sanki bu hafta veremedim gibime geliyor. veremesemde canim sagolsun :60:

sabah
bir borek attim agzima :1:
sonra ise gidince bir dilim ekmek arasinda krem peynir vardi onu da attim agzima :1:

ogle
3 kasik patlican yemegi
cok az corba
salata
3 adet findik
2 adet biskuvi

aksam
3 kasik yogurt yedim
bugun de kotu gecti zaten bu haftadan umidim yok
ama gittikce daha cok alisiyorum su diyet isine bide kacamaklar olmasa ahhh :5:
heeee bide birazdan kizlarla toplanip arkadasa gidecez gitmek istemiyorummm cunku basima gelecekleri cok ii biliyorum:2:

ben geldiiiim :)

dün yediklerimi yazayım önce.

öğle
* 1 elma, 3 çilek, 2 erik

akşam
* 3 fish fingers
* yoğurtlu salata

bugün şuana kadar yediklerim

sabah
* karper peynir
* yumurta
* yarım kibrit kutusu peynir
* 2 kupa çay

türk kahvesi.
1.5 yemek kaşığı dondurma :52:
1 bardak süt

artık bir akşam yemeğim kaldı.
onu da geç yerim. geç yatıyorum acıkıyorum çok :18:

çok mu yemişim 2 gündür.
birden öyle hissettim.

bu arada nerelerdesin nasılsınız kızlar aa :)

bir de bir şey diyeceğim.
bu sabah yine tartıldım. azıcık gitmiş sanki bugün düne göre :61:

nerdesiniz kizlar gerci bende yeni geldim ya :60: dun fazla kacamaklarima ragmen gene kilo vermisim sabah cikmadan tartildim 50.5 yani 500 gram vermisim aslinda vermem diye dusundum ya demek ki yiyincede veriliyormus yeter ki olumlu dusunelim :62:

sabah
bir dilim ekmek
bir yumurta
cok az peynir
4 adet yesil zeytin

ogle
yemedim

aksamda hafif yerim ya da yemem bol meyve yerim canim birsey istemiyor. haftasonu aksamlari gec uyuyorum aksam yemesem meyve tabagi yaparim uyuyasiya onu yerim :21:

çok mu yemişim 2 gündür.
birden öyle hissettim.

bu arada nerelerdesin nasılsınız kızlar aa :)

bir de bir şey diyeceğim.
bu sabah yine tartıldım. azıcık gitmiş sanki bugün düne göre :61:

sen benim yediklerimi gorsen sanki diyet degilde kilo almak icin yiyom :1: ne guzel kiloda veriyon supersin:71:

sen benim yediklerimi gorsen sanki diyet degilde kilo almak icin yiyom :1: ne guzel kiloda veriyon supersin:71:
ya sorma :18:
veremiyorum ben pek kilo.
dün tartılma günümdü ve sadece 500 gr vermiştim.
ve bugün yine tartıldığımda azıcık gittiğini gördüm. :27:
sanırım ödemim de gitmeye başladı onun için. :21:

ya sorma :18:
veremiyorum ben pek kilo.
dün tartılma günümdü ve sadece 500 gr vermiştim.
ve bugün yine tartıldığımda azıcık gittiğini gördüm. :27:
sanırım ödemim de gitmeye başladı onun için. :21:

bende 500 gram verdim ama hic takmiyorum artik dun gece kizlarla toplandik yediklerimi yazmaya utaniyorum :27: hem az da gitse gidiyor hem sonra geride alinmiyor ben bunu ogrendim yani bir aydan fazladir diyet yapiyorum hep boyle bozup bozup yaptim yani herseyden yedim arada siktim simdi almiyorum yesemde birazda hareketliyim galiba bununda faydasini goruyorum

Gözde kendini çoook zayıf hayal et ve şuan öyle göründüğüne kendini inandır ben çok zayıfım de ve nefes egzersizleri yap işe yarıyor:3:

Çilem bilgilerini bekliyorum ilk sayfada liste yaptım bak başlangıç tarihin falan:3:

Alıştınız sanırım artık diyetin düzenine bir öğünde kaçırınca diğerinde toparlıyorsunuz:24:
Benimde son 6 kilom ama hiç veremeyeceğim gibi hissetmeye başladım nedense:1:

Back