• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Canım seninki biraz takıntı haline getirilmiş bir kilo olmasın:26:
Yani sonuçta yaş ilerledikçe kemik ağırlığı artıyor :26: Bence dış görünüşünü de dikkate alarak kilo vermeye çalış 46 diyorsun ama 48 de durabilirsin bence gerçi seni görmediğim için bilemem ama tahmin yürütüyorum:44:

oldugumdan zayif gorunuyorum kimse 50 nin uzerinde oldugumu dusunmuyor soyleyincede sasiriyorlar o yuzden bir kac kilo daha verip birakacam

oldugumdan zayif gorunuyorum kimse 50 nin uzerinde oldugumu dusunmuyor soyleyincede sasiriyorlar o yuzden bir kac kilo daha verip birakacam

Anladım o zaman az kaldı yani:1: Ayın 24üne kadar bizimle kalman taraftarıyım sonrasında da bizimle kalabilirsin tabiki de:1:

Burdan mutlu olmadan ayrılan görmek istemiyorum herkes göbek atarak ayrılacak:32:

Gözdecim sen diyetinde et niyetine kendini ye artık o zaman:9:
Ama dediğim gibi büyük ihtimal kilonun demir attığı noktadasın şuan o demiri yukarı çekebilirsen hızla bir dahaki demir atmaya ilerleyeceksin:8:

Kızlar ben ders çalışacağım o yüzden çıkıyorum cuma gününü iple çekiyorum kilo verdim diyebilmek ve kilo verdiğinizi öğrenmek için:32:
Perşembe günü de twilight söyleyecek cumada ben ve gözde :8:
Çilem şimdi söyledi zaten
Nehir de bu hafta çıkmayacağım dedi göreceğiz bakalım:1:

Unuttuğum kimse yok di mi?:52: Varsa kusura bakmayın ya beynim vizelerle dolu:50:

Neyse kızlar belki ders çalıştıktan sonra gelirim yine görüşürüz:97:

Kızlar ben ders çalışacağım o yüzden çıkıyorum cuma gününü iple çekiyorum kilo verdim diyebilmek ve kilo verdiğinizi öğrenmek için:32:
Perşembe günü de twilight söyleyecek cumada ben ve gözde :8:
Çilem şimdi söyledi zaten
Nehir de bu hafta çıkmayacağım dedi göreceğiz bakalım:1:

Unuttuğum kimse yok di mi?:52: Varsa kusura bakmayın ya beynim vizelerle dolu:50:

Neyse kızlar belki ders çalıştıktan sonra gelirim yine görüşürüz:97:

başarılar sanaaaa :))

ya ben de cumayı zor bekliyorum :52:

ve herkes kilo vermiş olur umarım :)
yarın görüşürüz. :)

Az az olsun ama hiç olmamasından iyidir canım bence:44:
İp atlama işini veya göbek atma işini yap bence:44:
Boyun kilon kaçtı ve bundan önceki beslenme şeklini anlatsan biraz belki de kaçırdığımız bir nokta vardır:44:

MERHABA kızlar 1 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın çünkü çok mutluyum,,allah izin verirse öğretmen oluyorummm:52:1 haziran da kesin atama sonuçları belli olcak ama sıralamaya göre oluyor gözüküyorum :24:tabi 1 haziranda ...atandınız görmeden tam mutlu olamicam..
yediklerime içtiklerime gelince çok kaçamak yapmadan (1 gün tavuk kebap yemiştim kaçamağımı ondan sayıyorum yanında da 1 -2 dilim pide yemiştim ) fena gitmiyor kendimi çok kasmıyorum ..

çilem tebrik ederim kilon az olmasına rağmen 1 kilo güzel bir sonuç bence..
duygucum malesef çıkar ilişkileri çok oluyor,,arkadaşlarını iyi tanıman gerek..sen çok takma bunları keyfine bak güzelim.(sana duygu diyorum ama adın bu mu değilse kusura bakma :34:)

Canım Perşembe günü doluyor sanırım 2. haftan merakla bekliyorum sonucunu umarım hedeflediğin kilona bir adım daha yaklaşmışsındır:46:

Bu arada çok sevindim senin adına umarım istediğin gibi güzel bir yere yerleşirsin canım:65: Öğretmenlik en önemli mesleklerden birisi umarım çok başarılı olursun:65:

O arkadaşım da soyut matematik sınavına benimle beraber çalışmamak için elinden geleni yaptı (yani ben öyle hissettim belki de öyle bir amacı yoktu)

Bana soyut matematik sınavının olduğu gün 'eee bize geliyor musun bugün analiz çalışmaya' demeseydi bu kadar gerilmezdim, seni kullanıyorum dese bu kadar açık olurdu...

Adım duygu değil ama sorun değil canım içinden nasıl geliyorsa öyle söyle:71:

selam kızlar nasılsınız bugün twilight canım senin adına çok mutlu oldum inşallah herşey gönlüne göre olur
kilo verenler adına sevindim veremeyenlerde üzülmesin kaçamak yapmadıktan sonra sorun yok bence
duraklama dönemine girmişlerdir
benim böyle durumlarda yaptıgım şey beslenme biçimimi deiştrmem mesela sabah süt içiyorsam meyve yemek ızgara yiyorsam sebze vb..
bana gelince ben bugün geç kalktım

sabah

bi bardak süt

ögle

beyaz peynirli salata 2 dilim kızarmış tam b ekmegi ( cnm çok ekmek istedi nieyse:9:)

akşama

körili tavuk yemegi yapıcam (tavuk patates havuç köri sosuyla )
yanındada cacık

bu arada azıma 2 tane falan kuru hurma attım öncedende demiştim kalorisi çok düşük canımız tatlı istedinde yiyebiliriz

bu arada iştahım çok ama çok açık heralde reglim yaklaştı:2:

Evet Nehircim regl dönemin olabilir o zaman iştah açılıyor sanırım hormonlar değiştiği için insülin hormonu da dengesizleşiyor:44:

Tavuğun patateslerinden çok yememeni tavsiye ederim canın çok çekerse biraz ye bence ama abartma:26:

Bu arada kızlar diyetimizin adı prenses diyeti:1:

Yakın zamanda bir prens evlendi ya onun eşi 2 haftada 5 kilo vermiş diyet listesini anlatıyorum

Haftada 6 gün sadece et ve sebze yiyorsunuz kesinlikle karbonhidrat almıyorsunuz
Geri kalan 1 günde sadece karbonhidrat tüketiyorsunuz ekmek makarna pilav falan o zamanda diğerlerini yemiyorsunuz..
Yağsız yoğurt ve süt yiyorsunuz içiyorsunuz. Ayrıca tuzu kesiyorsunuz.. Tabiki etin sebzenin kendi yağı haricinde yağda yok..

Benim yazdığım diyet listesine benziyor ama yinede bizimkinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum çünkü gün içinde az çok protein karbonhidrat ve yağ dengesini sağlıyoruz:97:

Bu arada aklıma geldi aranızda çok fazla tuz tüketen varsa tuzu azaltsın çünkü 1 tuz tanesi 17ml su tutarmış su topu gibi gezmek istemiyorsanız tuzu olabildiğince azaltın ve mümkünse himalaya tuzu veya kaya tuzu kullanın:44:

Son düzenleme:
Evet Nehircim regl dönemin olabilir o zaman iştah açılıyor sanırım hormonlar değiştiği için insülin hormonu da dengesizleşiyor:44:

Tavuğun patateslerinden çok yememeni tavsiye ederim canın çok çekerse biraz ye bence ama abartma:26:

Bu arada kızlar diyetimizin adı prenses diyeti:1:

Yakın zamanda bir prens evlendi ya onun eşi 2 haftada 5 kilo vermiş diyet listesini anlatıyorum

Haftada 6 gün sadece et ve sebze yiyorsunuz kesinlikle karbonhidrat almıyorsunuz
Geri kalan 1 günde sadece karbonhidrat tüketiyorsunuz ekmek makarna pilav falan o zamanda diğerlerini yemiyorsunuz..
Yağsız yoğurt ve süt yiyorsunuz içiyorsunuz. Ayrıca tuzu kesiyorsunuz.. Tabiki etin sebzenin kendi yağı haricinde yağda yok..

Benim yazdığım diyet listesine benziyor ama yinede bizimkinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum çünkü gün içinde az çok protein karbonhidrat ve yağ dengesini sağlıyoruz:97:

Bu arada aklıma geldi aranızda çok fazla tuz tüketen varsa tuzu azaltsın çünkü 1 tuz tanesi 17ml su tutarmış su topu gibi gezmek istemiyorsanız tuzu olabildiğince azaltın ve mümkünse himalaya tuzu veya kaya tuzu kullanın:44:

evet gerçekten güzel diyete benziyor, deneyeceğim bende...
şuan 53 üm 5 kilo vermem lazım,doğumdan sonra bayağı kilo verdim ama şu 5 kiloyu tam anlamıyla verip istediğim kiloya düşemedim... nedenide kaçamaklar yani abur cubur kendime hakim olamıyorum,,,ama 2 gündür daha dikkatliyim sabah yürüyüş yapyorum sonra pilates işe yarıyor gibi...
herkese iyi zayıflamalar diliyorumm

Teşekkür ederiz Yağmur umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın bir an önce, ama doğum yapmışsın eğer emziriyorsan lütfen bebeğinin sütüne zarar vermeyecek şekilde diyet yap:3:

tuzlu yiyecekleri seviyorum ama yinede günde bi çay kaşıgını geçmemeye gayret ediyorum:68:
ayrıca duygucum o prenses dieti bana göre deil tatlım ya ben sadece protein ve sadece karbonhidrat olan detleri semiyorum öteki topiklride incelemiştim hiç bana göre deil:55:
ben bildimi okumaya devam herşeyden azar azar:37:

bu arada her cuma yada cumartesi sabaha kilolarımızı bildirelim tatlım olurmu

diyete başlangıç : 100
şuanki kilo : 95
hedef : 70

şeklinde olabilir :emir_bebek:

evet gerçekten güzel diyete benziyor, deneyeceğim bende...
şuan 53 üm 5 kilo vermem lazım,doğumdan sonra bayağı kilo verdim ama şu 5 kiloyu tam anlamıyla verip istediğim kiloya düşemedim... nedenide kaçamaklar yani abur cubur kendime hakim olamıyorum,,,ama 2 gündür daha dikkatliyim sabah yürüyüş yapyorum sonra pilates işe yarıyor gibi...
herkese iyi zayıflamalar diliyorumm

sanada iyi zayıflamalar yagmurcum:71:
bebegin kaç aylık emziriyormusun
benimde var 6 aylık henüz

Son düzenleme:
Canım ben cuma günleri tartılıyorum Twilightta cuma tartılacakmış Gözde de cumaları tartılıyor bir tek Sen ve Çilem farklı günlerde tartılıyorsunuz bildiğim kadarıyla isterseniz sizde cumaya çekin günlerinizi cuma akşamı hepiniz bildirirsiniz hatta isterseniz ilk sayfaya not düşeriz zaten az kişiyiz sorun olmaz onu düzenlemek:44:

Back