Evet Nehircim regl dönemin olabilir o zaman iştah açılıyor sanırım hormonlar değiştiği için insülin hormonu da dengesizleşiyor:44:
Tavuğun patateslerinden çok yememeni tavsiye ederim canın çok çekerse biraz ye bence ama abartma:26:
Bu arada kızlar diyetimizin adı prenses diyeti Yakın zamanda bir prens evlendi ya onun eşi 2 haftada 5 kilo vermiş diyet listesini anlatıyorum
Haftada 6 gün sadece et ve sebze yiyorsunuz kesinlikle karbonhidrat almıyorsunuz
Geri kalan 1 günde sadece karbonhidrat tüketiyorsunuz ekmek makarna pilav falan o zamanda diğerlerini yemiyorsunuz..
Yağsız yoğurt ve süt yiyorsunuz içiyorsunuz. Ayrıca tuzu kesiyorsunuz.. Tabiki etin sebzenin kendi yağı haricinde yağda yok..
Benim yazdığım diyet listesine benziyor ama yinede bizimkinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum çünkü gün içinde az çok protein karbonhidrat ve yağ dengesini sağlıyoruz:97:
Bu arada aklıma geldi aranızda çok fazla tuz tüketen varsa tuzu azaltsın çünkü 1 tuz tanesi 17ml su tutarmış su topu gibi gezmek istemiyorsanız tuzu olabildiğince azaltın ve mümkünse himalaya tuzu veya kaya tuzu kullanın:44: