- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 23
- 35
- Konu Sahibi yorguntosbik
İyi geceler hanımlar. Hayatımda beni en çok mutlu eden şey yemek sanırım. Hemen hemen her şeyi seviyorum. Çok iştahım var. Çok stresli bir hayatım var,bir sürü sıkıntılarım var. Kendi içimde aşamadığım ,bir şeylere yüklediğim anlamlarla kendime zehir ettiğim bir iç dünyam var. 3 ve 4 yaşlarında iki çocuğum o kadar yaramazlar o kadar beni yoruyorlar ki herkes söylüyor,tanıyan tanımayan kim görse Allah yardımcın olsun diyor. Annemi aşırı özlüyorum. Çok uzakta aylardir görmüyorum. Eşimin ailesi de gerçekten çok zor insanlar öyle böyle değil anlatmak çok uzun sürer, şu an bizim evdeler 1 aydır, önümüzdeki ay gidecekler inşallah 1 ayları kaldı simdilik ama seneye kış boyunca burda olurlar sanırım.o kadar zorlanıyorum ki çatlıyorum dayanamıyorum ama çare bulamıyorum. Artık hiç kimseye karşı hiç bir şeyi içime atmıyorum hangisinden ne rahatsızlığım varsa söylüyorum. O kadar yalnız olmak istiyorum ki evde kimsenin olmadığı an benim için düğün bayram sanki. Stresli sıkıntılı olduğum zamanlarda yiyecek bir şeyler aradığımı fark ettim. Bu çok fazla oluyor. Şu an 77-78 civarı kilom,boyum 170. Bel çevrem çok geniş özellikle. Aynada kendimi görünce inanmıyorum. Kendimi kabullenemiyorum ,bu halimden nefret ediyorum.bir ara aralıklı oruç denedim ,hemen kilo kaybetmeye başladım. Ama kv kp gelince gece yeme atakları başladı bende tıkınırcasına. Bir defa da 7 günlük su orucu yapmıştım. Şimdi hiç bir şekilde kendimi yememeye ,az yemeye ikna edemiyorum sanki. Kendimi frenlemek benim kontrolümden çıkmış gibi oldu ilk kez bu kadar. Bu halimden hoşnutsuzum, çok ama çok mutsuzum. Sizce az yemek konusunda kendimi nasıl motive edebilirim?